LMA!!!Bucurii de sept-oct 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 4
ramomar spune:
lili sper sa vad cat mai mult verde pe pagini![]()
daca ai wirless
Roxana super gasca cu pitici de la Iasi!si ma bucur ca ai un pui asa cuminte!
Am fost in halkidiki (peninsula) pe bratul Sithonia, dar in insule e si mai frumosss.
Crisnemes am vazut si pozele voastre. Frumosi sunteti!, ai pus prea putine! ![]()
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
gabitzica spune:
La multi ani
Eric
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua Ioanei
Ne pregatim de petrecere la un loc de joaca...
Sephora frumos ai aranjat camera lui Maty.
Lulbay am vazut si bucuriile iesence. Frumoase foc.
Mamilili haios mesajul tau![]()
anangel_lexi spune:
Sephora, tare vesela si frumoasa camera lui Matti! Cat despre torturi ai dreptate si eu exact la acelasi lucru ma gandesc cand le vad "Oare cati coloranti or avea?" De aceea ma voi stradui sa-i fac Mariei eu insami tortul. Chiar sunt curioasa daca va iesi ceva.
Chiar ca e impresionanta povestea cu fratele tau. Intalnire placuta in week-end.
Xandrutza, o fi el bun copanelul cu orez, dar stii tu: ce-i prea mult nu-i bun. O sa mai incerc zilele astea s-o mai conving cu niste spaghete, poate-poate...
Pozele Cristinei le poti vedea dand click pe link-ul din semnatura ei si coborand cu cursorul pana in josul paginii unde apare un album nou.
Lullabay, foarte frumos sarbatoritul, nu-l mai vazusem demult. De fapt toate Bucuriile sunt frumoase foc si se vede ca s-au simtit toti foarte bine! Vladut parea putin botosel, cel putin asa pare in poze.
MamiLili, ma bucur ca-ti mai faci timp si pentru noi. Ca de obicei, esti plina de umor!
Neaparat sa ne chemi la nunta lui fi-tu!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
MamiLili spune:
Uaiarlesu' sa traiasca!
Uite c-am ajuns sa scriu iar macar de 2 ori pe zi si sa ma updatez cu ce-ati mai facut.
Am deschis toate linkurile cu poze din ultimele aprox 10 pagini (cap trecut si curent) si m-am delectat cu ce-am vazut, mi-era asa de dor de Bucurii! Ca si anul trecut, ma cuprinde nostalgia la fiecare inceput de septembrie cand ma gandesc la emotia traita alaturi de voi numarand zilele pana la Marea Intalnire cu Bucuriile noastre, de-acum 2 ani.
Lilino, ia zi, te rog, la linkul cu torturi pe ce vocala se pune accentul? Ca dupa mine, la ce-am vazut acolo, mi se pare corect sa fie pe "u".
Va pup!
Ail bi bec!
xandrutza_76 spune:
Bun dom`le si wirelessul asta! Aparu la timp. Poate nu voi avea timp prea mult la dispozitie in curand, si o sa-mi faca Lili update-urile la Bucurii ![]()
Lili, daca tu esti soacra, e bine, suntem aproape, venim sigur
Lexi, daca mai ajungi prin Ro, mi-o dai pe Maria o saptamana, poate ti-o conving sa pape de toate.
Roxana, am si eu la activ niste tetine arse, mai demult; tot asa, prinsa cu treburi.
Sephora, e tare frumoasa camera lui Matti! Mi-a placut!
Lilina, m-am dres cu o ciocolatica Mars si-mi trecu pofta de tort. Deocamdata ![]()
Am vazut si pozele lui Crisnemes, tare faini flacai!! 
Mercic, Lexi 
Ramo, foarte frumoasa zona in care ati fost, am mai luat o data pozele la vizionat.
Lullabay, foarte frumoase pozele de la ziua lui Stefanel, baietii sunt toti frumosi, iar mamicile arata excelent.
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Xandrutza, ti-as trimite-o si acum pachet
doar o incepe sa manance ca un copil normal. Ai intrat pe ultima suta de metri, sa nu cumva sa uiti sa ne anunti cand se intampla marele eveniment. Cine stie, poate Victoras e mai grabit...![]()

de
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Sephora spune:
Am revenit de la cresa,copilul a dorimt ,cand am ajuns acolo la 15 inca dormea,la ora 15.30 au inceput sa-i trezeasca,ai imbracau si papau iaurt cu biscuiti.Pe M mi l-au adus si i-am dat eu,a mancat toata cana.Cica si la pranz a mancat tot felul 2 (ca pe el il dau primul) si putin din ciorbica.Nu a plans decat inainte de a adormi putin.Mi-au spus ca s-a acomodat destul de bine.
Am fost si am vb cu fotograful (care i-a mai facut poze lui M),i-am spus ca ai voi face ziua la cresa pe 22,bine ca are timp sa vina,oricum avea notat in agenda numai ca daca faceam pe 21 nu avea cum.
Am vb si la cresa mi-a zis sa aduc lucruri fara creme,dar tre sa vb cu directoarea si asistenta sa vedem ce pot face si ce nu.
xandrutza_76 spune:
Lexi, nu uit, va anunt! Poate nu se grabeste pustiu` ![]()
Am raspuns la PM. Pacat ca nu esti mai aproape, iti faceam rost de niste zile libere, ca ti-o luam pe Maria ![]()
Sephora, ma bucur sa aud ca papa Matti la gradi, si ca incepe sa se acomodeze. S-o tina tot asa.
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
anangel_lexi spune:
Xandrutza, multumesc mult pentru PM, chiar ca pacat ca nu suntem mai aproape ca-ti trimiteam o felie de tort sa vezi daca am fost o eleva buna
Sa inteleg ca nu prea vrei sa se grabeasca pustiu'? Pai atunci iti urez sa iasa la lumina cand vrei tu!

de
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MamiLili [limegreen][font=Arial][b] Lilino, ia zi, te rog, la linkul cu torturi pe ce vocala se pune accentul? Ca dupa mine, la ce-am vazut acolo, mi se pare corect sa fie pe "u". [b][font=Georgia][teal]************************************************** Lili, mamica lui |
bineinteles ca tortUUUUUri, si nu tOOOOrturi
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul