Ce pret are un SRL ?

Ce pret are un SRL ? | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Am un amic care doreste sa vanda un SRL infiintat acum cativa ani, dar fara nicio activitate de la infiintare.
Cu cat se vinde o astfel de firma ?

Multumiri anticipate,

g

www.andreialmeu.piczo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In prezent nu prea renteaza.
Un SRL nu se vinde, i se cesioneaza partile sociale. Daca "averea" firmei nu e mare (si banuiesc ca nu, daca nu functioneaza) se vinde la valoarea partilor sociale (probabil 2 milioane). Nu vad insa pentru ce ar cumpara cineva o asemenea afacere, pentru ca actele de cesiune ale partilor sociale te duce la sume care depasesc infiintarea (taxe notariale, de Registru, schimbare sediu, administratori etc etc)., nu mai vorbesc de alergatura care este dubla.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viviannie spune:

sunt de acord cu Marius.

din ce in ce mai mult ma gandesc sa pun bazele unui SRL de succes si chiar la inceputurile mele informative legate de SRL, tot asa mi s-a propus si mie sa cumpar un SRL neactiv. Din cate m-am interesat eu la Camera de Comert si Reg. Comertului, in jur de 1500 ron te costa cu taxe cu tot totul. Dansul mi l-ar fi vandut la 1200 ron. Am stat si am cugetat eu si din ceea ce mi-am mai adus aminte din putinul drept comercial ce l-am facut in facultati, si am ajuns la concluzia ca daca as vrea ca tot acel SRL sa fie in intregime legal trecut pe numele meu, as fi ajuns minim la 1200+1500 ron si si cu umblatura. asa ca am renuntat si mai stau pe tusha pana ma informez corect tot ce trebuie citit si facut si cand va fi momentul voi actiona.

spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

infiintare srl- 200 capital social, cam 500 taxe la registrul comertului si cam 5-700 onorariul al avocat

Mergi la inceput