Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)
Raspunsuri - Pagina 21
loren@ spune:
Biei nici acum nu i-am rupt turta...o sa o fac la 3 ani!![]()
Bianca Andreea
poze top
Larisa Elena
32+
elilov3 spune:
ziua buna dragelor
cherie saracutza de tine parca et si vad cu o palarie din ziar si plina de lavabila..stiu cum e cu alesul culorilor si vopsitul ingrozitor ..noi in 3 zile am schimbat de 3 ori culoarea camerei..ingrozitor la ultima zugraveala a zis sotul 'iti place?, daca nu te invit la zugravit'
el e un dragutz eu dau sfaturi si opinii si el le pune in practica..ami greu a fost cand am izolat termic..noi priectantii, noi executantii si mai zici ca profesorii aveam niste neamuri de bataturi de toata frumusetea...ca sa iti urez dragutza spor la treaba si sa ai grija sa aerisesti des...te rugam 

31+
Dimitrie
malinas spune:
carmendu, multumesc pt sfat. O sa vad saptamana asta daca pot sa ajung. Stii cumva cat costa o consultatie? M-am uitat pe site-ul lor dar nu am vazut preturile afisate.
mav, multumesc pt sfaturi. Am incercat sa-i analizez in oglinda pe nenorociti dar nu am vazut mare lucru
(o sa incerc cu o oglinda mai mare). Saptamana viitoare am sa ma duc la medicul meu si o sa-i cer sfatul. Sper sa fie totul bine si sa nu ajung la operatie. Felicitari pentru bebe mare si vestile bune.
Otiliav, imi pare rau pt vestile proaste primite de la sot. In ultima vreme vad ca ai tot avut neplaceri, sper sa gasesti energia necesara ca sa treci peste toate cu bine si poate ca venirea in Romania nu e o idee chiar asa rea.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
31 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
elilov3 spune:
anes Doamne ajuta asa sper si eu...numai bine si tie 

Ginye si pe la noi a plouat si pe la 05.18 a bubuit de a sarit tot cartierul in picioare eram toti ca popandaii pe la geamuri..evident apoi nu am mai putut sa dorm 
Diana super deci de sapt viitoare intru in 8 luni yupii nu-mi vine a crede ptiu ptiu sa scuip sa nu ma deochi ![]()
haine groase de toamna nu am nici eu aveam de la sora mea o salopeta si niste pantaloni am incercat salopeta si imi venea pe la mijlocul burtii nici o sansa sa intre pe mine cat despre pantaloni zici ca fac parte din clasa extra large fata de marimile sorei...ah si apoi unde sufletul meu mai merg eu trag treningul si bag adidasii si se rezolva..crocobalena pazeeeaaaa 
Mirtha tu ce spui...gata lucrarile??? 
31+
Dimitrie
miram spune:
Buna Gravidutzelor!
Am terminat cu Gynipralul ieri seara...nu am mai luat azi nici nospa, decat unul ieri. Gynie eu aveam aceleasi simtome ca si tine, adica intarit burtica=contractii, dr meu a zis sa nu ma stresez ca nu-i nimic grav, dar mi-a facut control pe masa si mi-a zis sa o iau incet(concediu medical si program de "pensionara") si in plus mi-a dat medicatie. Eu i-as spune doctorului in locul tau, daca sunt dese contractiile astea. Chestia cu statul linistita e foarte importanta, nu zic sa nu iesi din casa, dar mai incet cu agitatia, adevarul e ca eu mergeam cam 2 ore pe jos pe caldura aia...apoi nedormitul si el contribuie...
Cineva zicea de anemie...si eu sunt anemica, dar cica e normal la gravide fiindca se mareste volumul de sange si bebe consuma mult fier. Iau elevit si fier, dar tot am o usoara anemie, nu-i nimic de care sa iti faci probleme.
Am inceput sa iau proportii, sau fiindca a venit toamna imi dau seama ca nu mai intru in haine. Am pus un kg rapid asa...cu totul 6-7kg. Daca as mai pune doar 3 ar fi ok.
Mira
27+
miram spune:
Ieri mi-am cautat niste jeansi speciali de gravi in oras. Am gasit doar a Zara, dar mi s-au parut scumpi la 190Ron si nu mi-am luat. Adevarul e ca veneau bine. Unde gasesc? Sunt ok aia de pe net de la Tara. Eu ader la stilul bleumarin inchis, drepti si clasici.
Alta intrebare pt fetele care sunt la bebe2: patuturile de lemn cu nivele sunt ok pt nou nascuti sau e mai bine unul din ala care se pliaza?
Mira
carmendu spune:
malinas- consultatia e cam 60-70 roni. da' da si tu un tel pt programare si intreaba. nu'i rusine sa intrebi.
miram- blugi pentru gravide gasesti in feeria la mothercare, si la prenatal. nu stiu preturile. mergi pana acolo ca sunt o gramada de hainute frumoase.
30+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA