Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(78)
Raspunsuri - Pagina 20
diana21 spune:
Neata si de la mine! Am schimbat si eu semnatura azi, sunt oficial in luna a opta 

Bebecris, si eu am aceeasi pb., tocmai vreau sa dau o fuga pana la Promod ca am pus ochii pe un fel de bolero/jacheta super draguta.
Otilia, eu, in locul tau, as veni sa nasc in Ro! Nu cred ca m-as descura singura cu doi copii mici. Aici ti-ar fi mult mai usor, plus ca il ai si pe sotul tau langa tine (ceea ce conteaza cel mai mult, pana la urma). Acum, tu stii cel mai bine ce e mai bine pt. voi toti, insa eu n-as avea curajul tau, esti de admirat, sa stii! 
Cu gradi, sigur gasesti loc la una particulara, nu cred sa ai pb.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
Amalia spune:
Bebecris distractie placuta astazi la turta si la motz!
Si eu am aceeasi problema...nu m-am asteptat la vremea asta si nu stiu ce sa iau pe mine. Noroc ca am pantaloni lungi de gravida...si-n sus o sa iau un plovaras, ca altfel... Azi mergem si noi la botezul fetitei nasilor lui David. David e foarte incantat ca va merge la petrecere
.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
33+
Luca Gabriel
bebecris spune:
merci la fel, amalia....
sa vad poate imi gasesc niste blugi si ceva de incaltat ca nici adidasii nu-mi mai vin.
30+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
anes spune:
Buna fetelor!
Eu am absentat motivat pt. ca am avut saptamana aceasta o inspectie de fond anuntata doar cu doua zile inainte.
In fine am scapat de ea, dar astept raportul de inspectie.
Am vazut ca sunt probleme cu somnul cu picioarele, cu hemoroizii, cu contractiile, cu greturile etc si m-am intristat, dar am vazut si multe rezultate buuuune la eco, analize si controale.
M-a socat cherie care s-a apucat sa vopseasca. Draga mea dar nu ai voie sa stai in mediul toxic, ca sa nu mai spun ca nici efost mare nu este indicat!
Eu voi merge luni la Iasi la eco morfofetala si am niste emotiii!! Sper sa fie totul bine!
Elilov, la tine sigur va fi bine, dar este de inteles sa te gandesti la ce este mai rau!
32+ 
fluturasha23 spune:
Burtici cum se procedeaza cu plata pe bimbomarket? M-am decis sa cumpar patut de pe acest site. Ma ajutati si pe mine. In principiu cred ca este usor, dar as vrea sa stiu pasii de la cineva care a mai cumparat. Am vazut ca voi ati fost multumite de produse. Multumim - eu si bebelina.
28+ 
simona_1402 spune:
Eu stiu ca varsta pe luni se calculeaza cam asa: data UM + 10 zile, dupa care adaugi cate o luna calendaristica. In cazul meu: 20 febr UM + 10 zile=1 martie. De aici la 1 aprilie o luna implinita, intru intr-a 2-a.......... La 1 octombrie 7 luni implinite, la 1 nov 8 luni implinite (aprox 36 de sapt - 36 de sapt le fac pe 29 oct), dupa care intru in luna a 9-a Doamne'ajuta sa ajung pana acolo! Intre DPN calculat dupa UM si asta calculat dupa luni e o diferenta de 3 zile.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
29+ 
diana21 spune:
Simo, si ce zici tu e ok, asa se calcula inainte pt. ca si mama tot schema asta o stie. Eu ma iau dupa tabelul asta pus de Mav la inceput, mi se pare cel mai ok.
Luna 1 - 1-4 saptamani
Luna 2 - 5-8 saptamani
Luna 3 - 9-13 saptamani
Luna 4 - 14-17 saptamani
Luna 5 - 18-22 saptamani
Luna 6 - 23-27 saptamani
Luna 7 - 28-31 saptamani
Luna 8 - 32-35 saptamani
Luna 9 - 36-40 saptamani
Deci, in luna a noua intri in ziua in care ai implinit 35 de saptamani si urmeaza sa intri in saptamana 36!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
31+
Asa creste bebe
simona_1402 spune:
Otilia, din experienta mea personala in legatura cu examenele (si crede-ma ca am - am 2 fac la activ) in loc de abordarea profesorului este mult mai util sa primesti sfaturi de la studentii din anii mai mari despre cum trebuie abordat examenul, cum se triaza materia, cum sa inveti, subiecte favorite ale profesorilor. Daca vrei ii am si eu pe finii mei care au terminat in 2006 cred, si banuiesc totusi ca in urma ta, au amintirile mai proaspete, si as putea sa ii pun in legatura pe net pt sfaturi.
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
29+ 
Alexa.1983 spune:
Pai la baietei se "taie motzul" la fetitze " se rupe turta"
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
30+ Deniel Alexi

-----------------------------------------------
AMR 9 sapt