Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Pupici la burtici! Astazi n-am timp sa va scriu, dar va trimit un banc.

Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:
- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme. Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei.
- Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!!
- Nu iubitule, nu una ca-n filme, zece normale.

Catalina

24+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

naty felicitari pt mandruta

mvb gafaitul nu e neaprat de la kg in plus; scria in cartea aia de la clinica mayo ca e alta presiune pe vasele de sange care transporta oxigen si din cauza asta e asa...

justme baga sotul la inaintare sa le explice ca nu ai nevoie de sfaturi nesolicitate

ledi aici pe Dc am citit de fete care la 1-2 sapt dupa cerclaj si-au reluat activitatea/jobul si au dus sarcina la termen... hai, fruntea sus!!

eu totusi nu vad care e problema... vizitele pot fi scurte (doarme mama si bebe ca de, e grea acomodarea) sau voi stati cu bb intr-o camera si sotul sa stea cu ai lui in sufragerie, bucatarie... eu sunt mai permisiva, dupa primele zile poate veni oricine sa ne vada, dar nu sa ia bbul in brate pana nu e mai marisor un pic...

carmen_marieta frumoasa burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

porumbita - nu e vorba de vizite dupa nu stiu cat timp, dar in primele 2 max 3 saptamani dupa venitul acasa

asa m-am gandit eu ca fac - le arat pe bebe de departe, sa-l vada, dupa care good bye, el merge la nani, mami merge la nani, cristi daca vreti poate merge la voi sa stati de vorba (stau pe cealalta scara)

23+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

PorumbitaAsa mi-a zis si mie dr ca daca fac cerclaj pot ajunge si la primarie sa ma marit,daca nu,nu!Plus ca e mai riscant fara cerclaj..
Eh,ma gandesc la moaca aia mica din burtica si pt ea fac tot ce e nevoie.Dar totusi,sa vina dec dom;le sa-mi iau o piatra de pe inima.

Nu stiu de ce nu vreti sa vina neamurile la voi,soacrele..Ma rog,fiecare cu motivele lui.Eu nu am nimic impotriva,soacra-mea mi-e ca o mama,asa ca nu as putea sa-i interzic sa vina.Mie imi pare rau ca ai mei o sa-mi vada puiul abia cand merg eu mai incolo cu el acasa...Consider ca parintii ambilor soti au aceleasi drepturi.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare fetelor!!!

Naty_felicitari pt fetita!exact ce v-ati dorit!

Dalma _nu te ingrijora,Dumnezeu te-a ajutat pana aici si te va ajuta in continuare!

Fetelor nu am reusit sa citesc tot dar sper sa recuperez!

Roxana_gata am pozele instalate!multumesc de sfat dar am facut din nou si acum sper sa mearga,am reusit doar sa pun asa cateva care le-am facut duminica,mai de pe telefon ca restul cum am avut pc virusat sunt pe cd,am sa le pun mai incolo!sunt poze asa aiurea,sper sa va placa dar macar imi vedeti si voi fata si stiti cu cine stati de vorba!

http://community.webshots.com/user/edinutza

17+

edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

carmen marietaam vazut pozele....frumoasa foc burtica....rotunjoara ca un pepenas!......soro, am o intrebare!....ce peste e ala pe care il tine barbatu-tau?.....si al meu sot e nebun dupa pescuit......mai vine si el acasa cu diversi pesti( cateodata milimetrici), insa asa ceva nu am vazut pana acum!...unde ati fost la pescuit?......cumva in Pacific?

22+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Edinutza, foarte frumoase si pozele si burtica!

Jasmi 17+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Si eu de cate ori ma uit la pozele lui Carmen mi se face pofta de peste, din cate imi aduc eu aminte spunea ca ii aduce cineva, ca are un sot care se descurca tare bine...face tot felul de schimburi...nu-i asa Carmen? As vrea si eu asa un sot descurcaret

Edinuta - esti scumpica foc si burtik ta la fel

http://bd.lilypie.com/cfMjp2.png
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=veronica&year=2009&month=2&day=2&babycount=1">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Leditiaiti urez multa bafta pt maine si nu fii stresata, pt ca doctorii stiu ce fac!
Edinutzasi burtica ta e grozav de frumoasa....oricum, gazduiesti un BB frumos tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

M-am intors si eu de la dr.Si sunt suparata..Trebuie sa fac cerclaj,colul e inchis,dar pe masura ce uterul creste trage de el si il scurteaza,plus ca acele contractii nedureroase scurteaza colul si e posibil sa se deschida asa ca cea mai buna varianta e cerclajul.A doua optiune era sa stau in pat toata sarcina,dar exclusiv in pat,doar la baie sa merg..si vba aia,trebuie sa ma marit,sa merg sa-mi iau CM de la dr de fam...Bine asta nu inseamna ca daca-mi fac cerclaj o sa zburd,dar cel putin exista sanse mult mai mari sa duc sarcina la termen.
Maine la 6 ma duc sa mi-l faca,cu anestezie generala.Operatia dureaza 15min si apoi merg acasa.

POZE
Minunica mea
22+ cu David Christian

Stai linistita!asta e,este mult mai sigur asa decat sa stai tot timpul cu stresul in tine!iti doresc multa putere si totul va fii ok,adica este!

edi

Mergi la inceput