Pt Marius urgent!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

NU poate dona fara sa-i lase 1/8!!!
Contractul fictiv de vanzare-cumparare - dincolo de faptul ca se prezuma o donatie simulata (deci atacabil si anulabil), mai ales intre parinti si copii are si consecinte.

Deci Nu.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/watch?v=9dxvZ8UCZag" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

parintii mei au divortat cand eu aveam 9 ani<acum am 25 >.eu am ramas cu tatal meu,iar sora cu mama.
acum 2 saptamani am fost cu tatal meu la notar si am facut act de intretinere,in care scria ca eu si sotul meu trebuie sa-l intretinem,iar el a trecut apartamentul pe noi. vreau sa mentionez ca si surorii i-a cumparat o garsoniera,care a trecut-o direct pe ea, iar tata sta cu o femeie de vreo 15 ani. spunet-mi va rog, in cazul in care tata se insoara,intr-un final,sotia lui,ar avea cum sa atace acest contract? dar sora mea poate sa aibe vreo pretentie?
notarul ne-a spus ca nu se cade sa facem contract de vanzare-cumparare <intre parinti si copii>, testamentul se poate ataca si ca cel mai indicat este sa facem cu intretinere...spunteti-mi,va rog,am facut bine contractul?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

buna ziua
marius am o intrebare
de la data de 31.08 am ramas fara servici intrucat lucrez in invatamant si pna la data respectiva am functionat la o scoala. acuma de la 01.09 am bagat somajul intrebarea mea este pot sa primesc prenatalul sau postnatalul si daca da somajul il plateste unde duc prenatalul...daca sti ceva as fi recunoscatoare..a si am omis ceva la data de 31.08 aveam o vechime de 5 ani integral in invatamant
multumesc
31+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua
am si eu o intrebare:am facut actele de succesiune dupa tatal meu decedat in martie si suntem 3 mostenitori eu,mama si fratele meu,acum fratele meu vrea sa divorteze, stiti cumva daca sotia lui are drepturi asupra mostenirii dobandite acum 3 luni????
va roooggg daca stiti sa imi raspundeti si multumesc mult

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Pot sa va rog si eu ceva? Ori faceti un subiect nou, ori modificati titlul acestuia, tot intru sa vad ce-i urgent pt Marius . Daca as sti ca-i despre mosteniri/succesiuni, nici n-as intra, pt ca nici nu ma pricep nici nu ma intereseaza.
Nu va suparati pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok, am retinut ideea si am deschis topic dedicat pe tip de subiect. Daca mai apar altele "let me know". probabil daca vom organiza astfel informatia va fi mai usor pt multi. Asa incat plasati intrebarile la topicul corespunzator. Daca nu regasiti anuntati-ma!

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput