Povestea mea, Luca Noah
Raspunsuri - Pagina 2
anca81 spune:
Eva , in primul rand felicitarile mele pentru minunea Luca Noah. Iti admir curajul si taria de care ai dat dovada la nastere, esti o mamica adevarata Luca trebuie sa fie foarte mandru ca are niste parinti extraordinari.
Te sarut si te imbratisez cu drag, mi-ai fost aproape atunci cand am avut nevoie de un sfat bun si de o prietena si sper sa tinem legatura mult timp de acum inainte.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
baby_boy spune:
Eva ai scris superb povestea nasterii !! Sa-ti traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii si impliniri!! MA bucur pentru familia voastra fericita
36 radu
hainute bebe raducu
atat mai e pana vine Radu
Muuh spune:
Superba poveste. Frumosi si fericiti parinti. Copilul este o minune iar numele m-a emotionat pana la lacrimi (si eu sunt mai putin impresionabila de fel)
Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)
alexa si mami spune:
eva, felicitari! frumoasa poveste, multa sanatate tuturor (mami, tati, bb) si o viata plina de bucurii!
alexa simami
gargaritza85 spune:
Foarte frumoasa povestea,felicitari!toate cele bune pt tine, bebe Luca, si tati de Luca!
33+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Ankussa spune:
Super povestea Luca , si sa nu-mi spui ca nu te-a ajutat mami deloc (desi cred ca talentul de povestitor l-ai mostenit de la ea ) Iti urez o viata frumoasa si fericita si sa vb cu mami poate cine stie vine un fratior sau o surioara rpd (nu de alta da` mami tau face bebei frumosi si sanatosi).
Eva sa-ti traiasca minunea, ca de obicei in cazul tau apreciez obiectivitatea si finetea descrierii trairilor.
Pupici
37+ Vladut
VioletaH spune:
Luca scump, bine ai venit pe lume! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, inteligenta, sa te faci mare si frumos si sa-i bucuri pe parintii tai ani multi!
Sis, felicitari, sa-ti traiasca puiul si sa va aduca voua parintilor numai fericire!
Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)
MIRACOLUL DIN VIATA MEA
andreutac spune:
Emotionant...sunteti o familie foarte frumoasa si unita!
Apropos, si eu il suspectez pe Luca ca pe alocuri l-a ajutat mami la redactarea povestirii
Andreea
36+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
nushulica spune:
evapt mamica curajoasa!!!luca e un scump si sunt sigura ca, chiar daca incurca el ziua cu noaptea v-a adus muulta bucurie in suflete si in viata voastra!!! sa va aduca multe bucurii de acum inainte si sa fie sanatos si cuminte!
35+ DAVID-MIHAI
EvaF spune:
Va multumesc tuturor pentru vorbele frumoase! Va pup si va imbratisez cu drag!!!
Luca Noah