Va rog ajutor - unde in Grecia
Buna, vrem sa plecam in Grecia saptamana viitoare - deci in jur de 17 septembrie. Mergem cu masina impreuna cu Adi, care are 2 ani, deci vreau undeva mai in centru-sud, undeva unde apa sa aiba 24gr, dar cat mai aproape posibil. Mai vreau la un hotel de 4 sau 5 stele, aproape de plaja, nu pe insule, intr-un oras cu multe magazine, restaurante... Apelez in primul rand la cele care ati fost acolo
Raspunsuri
Simo27 spune:
Totonica,noi am fost anul asta in Paralia-Katerini!e o statiune cu de toate,aproape de Tesalonic,cu magazine multe,restaurante...linistita,cam ce iti doresti cand ai copliasi!hotelul unde am fost este Panorama,pe plaja-e superb,cu mic-dejun consistent,cu sezlonguri...apa marii e minunata,plaja e curata..ce sa zic,am venit f multumiti!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
totonica2001 spune:
cred ca e frumos, dar la sfarsit de septembrie apa marii este rece, de asta vreau in sud
lavi02 spune:
Uite un site care iti arata temperatura marii in momentul de fata:
http://www.eurometeo.com/english/sst
Da pe Eastern Mediterranean si ai sa vezi mai clar temperatura apei in zona Greciei. Nu par a fi diferente mari intre nord si sud, mai degraba intre est si vest.
eld spune:
Nei Pori, o statiune mai jos de Katerini, linistita, ideala pentru familii cu copii, cu o plaja uriasa.
ioanaiub spune:
noi am fost in Halkidiki, pen. Sithonia, langa Neos Marmaras ... foarte frumos dar nu stiu cat de cald e in septembrie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
zuppy spune:
Pai depinde in primul rand ce vreti sa faceti si cati bani/timp vreti sa cheltuiti. Daca vreti doar sa stati la plaja, cred ca nici nu merita sa bateti drumul pana in Nafplio/Peloponez, desi ca zona mie, personal, imi place foarte mult.