America (123)
Raspunsuri - Pagina 7
CRISMIR spune:
Fetele,LAI si RAMONA,nu va jucati cu uraganul...mai ales daca va fi de gradul 3-4 cum zic astia,wauuuuuuuu...e mare...cel putin la Houston se va simtii bine de tot...pana la Dalas probabil ca va scade din intensitate dar vantul tot va fi...puneti-va shuttere la geamuri , la usi daca sunt cu geam,tot ce e usor si poate zbura trebuei bagat in casa,masinile in garaje sau adopastite,daca nu vi se fac praf de zgarieturi sau mai rau daca cade vreun copac pe ele...apa la greu sa aveti,lanterne ,baterii si conserve,si bun ar fi generatorul...nu stiu cum este la voi,la noi totul e pe curent,la ultimul mare uragan,Wilma,nu a fost curent 2-3 saptamani,a fost oribil,nu aveam aragaz,nu mancare,nu aer conditionat...dupa 7 seara era data stare de urgenta,nu avea nimeni voie pe strazi,totul era inchis,oribil tare...nu vreau sa va speriu dar e bine de stiut...noi aici suntem obisnuiti
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
CRISMIR spune:
ANDREEA,felicitari pt cetatenie!
CIUF,wauuuuuu,ursul e pe la voi?!!
Oana C spune:
Ciuf, fa-i niste poze lui Mos Martin si arata-ne si noua, sa il cunoastem
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Lai, daca inca nu ai plecat si mai ai de impachetat, ia cu tine tot ce ti-e de suflet, obiecte pe care nu le-ai putea inlocui: poze, colectii, obiecte de arta ... pe linga acte. Astia spun sa iei doar actele si sa fugi cit mai repede, dar o prietena de aici, a carei casa a fost distrusa de Katrina, in New Orleans, ne-a spus ca trebuie sa iei tot ce nu ai putea inlocui.
Ramona, daca aveti gratar, cumparati un extra gas can, pentru ca daca nu aveti curent, gratarul va fi singurul "cuptor".
Oana si Eva (29 iunie 2005)
blackpanterro spune:
Da Cuscra, ii evacueaza pe toti, cuscrii, cumnati, unitatea lu cumnata-miu, e destul de nasol ca au prunci mici.
Andreea, felicitari pt cetatenie si mia ales pt dreptul de vot, use it wisely my friend desi nu stiu cat conteaza in statul vostru...sunteti in Utah nu?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
Ramona J spune:
La Houston e serioasa treaba, Lai hai la Dallas.
Avem doua gas cans la gratar, sa ii spun sotului sa verifice daca-s pline amindoua.
Noi avem doua garaje si abia e loc pentru o masina. Musai sa facem loc si pentru masina mea.
Generator n-am, sper sa nu fie cazul. Niste baterii va trebui sa cumparam. Acum nu stiu daca vom fi la est de centrul uraganului, daca te nimeresti asa cica si aici s-ar putea sa fie "hurricane force winds", sau macar rafale. Eu de pe la 50 mph intru in panica! N-am shutters, de fapt cred ca sint putini care sa aiba asa ceva pe aici. Avem in schimb citeva ferestre de vreo trei metri inaltime, usa de la intrare are si ea multa sticla... great!
Am fost shopping, avem apa si ciocolata.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Andreea felicitari pentru cetatenie!
Ramona si Lai, sa treceti cu bine de uraganul asta!
Ciuf bine ca ai rezolvat cu Luca! Eu sunt experta in statistica si econometrics (asta e statistica+economics), ca am facut si in Ro si aici, de mi s-a acrit...Acum nu ma injurati, dar mie mi-a placut, chiar am fost pasionata de econometrics, am avut numai A pe linie, cu cele mai bune punctaje din clasa. Prima clasa pe care mi-am luat-o cand am venit in state a fost statistics. Vreo doua saptamani am fost tare necajita ca nu intelegeam mai nimic (limba engleza, plus modul de predare), dar dupa aceea a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult.
Eu sunt in stadiul in care imi scriu disertatia acum, nu am nici un spor, am un program scris in TSP de vreo 30 de pagini, din care nu mai inteleg nimic....de nervi am dat un pumn in laptop si incepuse sa-i palpaie ecranul....mi-am cerut scuze si l-am pupacit, ca daca ma lasa si asta cum m-a lasat fra'su HP, si am pierdut tot ce aveam in el...
OanaC si la voi s-a simtit ceva din uragan? La noi nimic, nu stiu dc au anuntat ceva la tv, ca eu nu ma uit cu lunile, sunt total rupta de realitate.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Saptamana viitoare merg la eco 3d/4d sa il vad pe asta micu'. O sa-mi dea si un filmulet de vreo 30 de minute, plus poze alb negru si color. Nu mai am rabdare, sunt atat de curioasa sa vad cum arata la fatza! Este un baietel f f activ, ma loveste in continuu, cateodata ma doare...deja are program bine stabilit, mai ales noaptea se plimba prin burtica de la 12 la 2 si nu ma lasa sa dorm.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
CRISMIR spune:
RAMONA,geamurile tale sunt anti-uragan?(aici cam asa sunt toate,de aia te intreb)si tot se sparg...daca nu ai shuters,fugi la Home depot si cumpara placi mari din lemn si pune peste tot...daca vantul la voi este peste 50 e suficient sa-ti sparga geamurile si crede-ma,daca s-au spart ai pus-o,trage tot afara,ai mai mare paguba...eu asa te sfatuiesc!!!... si Doamne ajuta sa fie totul bine!
Am si eu vara in Houston,asta seara s-o sun sa vad ce zice,poate ne fac o vizita...offff....e urat tare ...eu m-am ofticat ca ne-a ocolit,hihihi,,ca am vrut sa vad ochiul......toata lumea zice ca's dusa,dar am vazut un reportaj,in ochiul uraganului e liniste,pasarele,dupa ce trece e prapad,,sunt fascinata de fenomenele astea...e interesant...deci si marginile sunt periculoase tare,asta a propos de faptul ca Ramona sta la Dalas si nu chiar la Houston.