America (123)
Raspunsuri - Pagina 4
Ramona J spune:
Bravo celor doi ca au mers la vot sa-i dea cele 700 de milioane lui Palin.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Andrada spune:
Iar nu esti atenta.Banii ii avea si bagase deja ceva in strazi, acu voiau sa ii mute,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Honey, daca cam toate verdictele alea sint "questionable judgement" parca nu m-as "move on" asa rapid. Sa stii ca republicanii pot avea argumente solide, du-te stinga de stingaci nu e unul dintre cele mai vehiculate.
In legatura cu viata personala, mai mult a adus-o ea in discutie si-a folosit-o in campanie decit s-a legat cineva de ea.
Dar ca si cu podul, ea aduce in discutie, ea se cearta cu lumea de ce e acolo,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Andrada spune:
Chestiune mai presanta. I-am luat pesti copilului si ma biziie filtrul/pompa de apa de la acvariu ce pot face? Pot sa-l sting peste noapte? Se sufoca aia? (cine m-o fi pus)
A
honey79 spune:
Poti opri pompa linistita, peste noapte.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Andrada, putem continua asa la nesfirsit.
Daca-i iei pe toti la puricat, le gasesti voturi cu care nu esti de acord, toti au mai spus cite o prostie, etc.
Eu i-am tot studiat si pina la urma am hotarit ca mai degraba m-as da pe mina lui McCain. Ari Fleischer a zis in seara asta la Larry King - daca McCain este ca si Bush, eu sint Arianna Huffington (era si ea invitata).
L-am vazut si pe Glenn Beck, a zis ca Obama merge miine la Bill Clinton, sa "kiss his ring".
Unii se asteapta ca Biden sa se retraga din oarece motive si sa fie inlocuit cu Hillary. Eu nu cred, mai degraba ma gindesc la ce am spus mai devreme, se vor gasi bani pentru campania ei, sa scape de datorii.
L-ati vazut pe Biden?
http://www.youtube.com/watch?v=GM537BgCsMg
Pina si el crede ca Obama n-a ales bine!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Sinziana, ID-ul e tot blackpanterro pe yahoo msg.
Hai mai Honey ca nu sunt inversunata doar foarte interesata de viitorul nostru si mai alea a copilului nostru.
Cu McSame la carma ce avem? Un babalac(72 de ani!) care poate da coltu' in oricand si apoi ramane pittbull-ul cu ruj pe buze care sa pic din picioare cand am auzit ca a intrebat " What does to VP actually do every day? " cand a fost nominalizata.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Fetelor, eu nu ma cert cu nimeni, imi place discutia asta, sa dezvolt ideile si sa mai aflu ce nu stiu.
Pt asta as vota cu Obama http://my.barackobama.com/page/content/newenergy
Energia alternativa ne va scuti de alte razboaie si nu vom mai fi in buzunarele tuturor.
Asta clar nu merge in campania lui McSame.Daca, cheltui pe turbine si pe panouri solare nu mai poti taica sa bagi bilioane in buzunarul prietenilor tai care intretin razboiul.
Pt mine razboiul asta e un topic foarte sensibil.In fiecare zi stau cu frica in san ca sotul meu va fi deployed sa lupte pt interesele altora.Am vazut cum sunt cei care se intorc de acolo(it's not pretty) si cum nu capata nici un ajutor.Astia incearca tot posibilul sa nu dea acele benefits in caz de post traumatic stress disorder. Faptul ca aproape 20% din soldatii intorsi se sinucid pt ca nu au nici un ajutor nu socheaza pe nimeni?E cea mai mare rata din istoria razboaielor moderne si nimeni nu recunoaste, asta am auzit-o pe Democracy Now http://www.democracynow.org/
A si faptul ca pruncii astora merg in razboi ma lasa rece, e un razboi nefondat, nu e nimic eroic in el, nu e pt apararea tarii asa ca nu vad de unde excesul de patriotism.Chiar ma mir ce fel de parinti accepta asa ceva.Nu imi vine in minte decat ca se folosesc de ei pt voturi :(
blackpanterro spune:
Hai mai Ramona, tu esti gradinareasa mea preferata, chiar asa s-a rubbed on Texasul pe tine?
blackpanterro spune:
PS. Aici e planul lui Obama : The Blueprint for Change http://www.barackobama.com/issues/