America (123)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Hai ca m-am resemnat. O tineti asa pana in Noiembrie. Atunci ziceti-mi si mie, cele mai luminate la cap maica, ce propune Obama asta? Eu l-am auzit de fro doo ori si intr-adevar vorbea si nu spunea nimic. "Sa facem totul tovarasi sa schimbam situatia" Ceva de genu'. Da ce e "totul" ala?? Adica ce o sa faca tovarasii?? Ziceti aci ca io's neutra. McSame ala e damblagiu si nu tin cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Sincera sa fiu oricine vine acum la carma o sa aibe a hell of a time cu dezastrul ce il lasa Bush in urma.Vorba aia " dupa mine potopul"

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Uite ca sintem de acord cu ceva.
Eu incerc sa nu mai comentez de politica, sa vad daca reusesc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Hai ca m-am resemnat. O tineti asa pana in Noiembrie. Atunci ziceti-mi si mie, cele mai luminate la cap maica, ce propune Obama asta? Eu l-am auzit de fro doo ori si intr-adevar vorbea si nu spunea nimic. "Sa facem totul tovarasi sa schimbam situatia" Ceva de genu'. Da ce e "totul" ala?? Adica ce o sa faca tovarasii?? Ziceti aci ca io's neutra. McSame ala e damblagiu si nu tin cu el.

HAHAHAH,ce-mi place RUXI!!!

RAMONA,nu plec nicaieri,doar a'propo la ce zicea Sinzi cu experimentul ala...cica in octombrie va fi,acum s-au testa masinariile...sunt curioasa daca reusesti cu abtinutul,hihihi.

Eu azi m-am contrazis in parc pe alte "discutii politice"adica am auzit zicandu-se "vai ce bine a fost pe timpul lui Ceausesc!!"...wauuuuu,si am luat un foc de nu ma mai puteam abtine...pe mine cuvintele astea ma aduc la disperare,perioada aia ,desii eram copil,m-i s-a parut oribila,am amintiri urate si nu pot nici cum sa inteleg cum cineva a vazut-o ca o perioada ok,unde este logica,vorba uneia din voi

Ei,oricum,am sarit de la subiectul vostru,care pe mine ma distreaza...eu sunt democrata,adica nu votez dar tind spre democrati,insa recunosc nu cunosc persoanele deci nu ma bag...pur si simplu nu-mi plac republicanii ca au inceput razboaiele de fiecare data

si o seara placuta la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona ca intrebai:

McCain pretinde ca e impotriva razboiului dar vrea sa increase nr trupelor in Iraq si ptr Iran n-are decit un singur raspuns: "Bomb, bomb bomb" (am incheiat citatul)! (ramine sa fie impotriva razboiului de o suta de ani)

McCain e pentru embrionic stem cell research dar numai pe existing stem cell lines. Care sint vreo 60 si toate taitned. Nici un researcher in deplina facultate mintala nici macar n-ar aplica ptr asa ceva. (e viata in embrionic stem cell, dar numai incepind de la 61 in sus)

McCain e impotriva avorturilor dar spune nu va acuza femeile care fac avort ci numai doctorii. O lege ca asta nu trece de curtea lui McCain d-apai de Curtea de justitie. Va ramine numai ban-ul pe avorturi, fireste. (pina la urma e viata sau nu e dom'le??)

McCain vrea ca toata lumea sa aiba access la un plan de sanatate numai ca cei peste 37,000 sa isi platesca singuri. Cum 45% din America are sub 37,000 asta va insemna ca mai putin oameni decit astazi isi vor permite planul de sanatate. Si mai mult, va cauta sa mareasca copayul la medicare pentru cei cu pensii mari (nu precizeaza cit). Veteranii vor raine cum sint (adica in majoritate fara asigurari medicale). (ca nu-i plac bolnaviciosii astia oricum)

McCain e pentru civil union ptr gay dar fara nici un fel de drepturi. (Ca si la sanatate: va sustin, dar va faceti rost singuri de toate cele-multa bafta!!)

A suportat Patriotic Act si Guantanamo Bay dar considera ca toti oamenii au dreptul la justitie. (toti trebuie sa fim egali in fata justitiei dar americanii stau putin mai in fata)

Groucho Marx zicea : Those are my principles, but if you don't like them, well I have others. Cam asa si McCain e foarte hotarit pe principiile lui morale, dar daca ii cistiga un vot in Minnesota, well, le modifica nitel.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, ca tare mi-ati mai lipsit azi, dupa discutiile voastre incendiare nici nu stiu daca sa mai pomenesc ca am devenit oficila cetatean cu drept de vot ...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ieri ne iubeam si ne faceam declarati...azi iar politica (nu ca nu ar exista dragoste si in politica)

Adriana, bine ai revenit...ai id pe mess?? as vrea sa dezvolt ideea de HS cu cineva...

Anamaria, multam de aprecieri...

Ramona, va pregatiti de Ike? Sau nu esti in zona??

Lai, tu esti in Houston...cum stati cu pregatirile??

Eu am ramas cu gura cascata azi (de' sa ma laud si io...cioara)...de cat de bine joaca David tenis...antrenoru era umflat de laude, l-a avansat si ne-a spus sa ne gandim serios la tenis ca e foarte talentat (si io care trageam cu inotu)...Radu (care de obicei merge cu el la tenis), mormaia ca "e bun"...dar de' nu il luam in serios...eu cu inotu...
Nu de alta, dar inotu e mai ieftin....tenisu e atat de costisitor
Am pus si poze ca dovada
http://good-times.webshots.com/album/566742766kdvBOb

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR

[quote]sunt curioasa daca reusesti cu abtinutul,hihihi.
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

'

Eu vreau, dar nu ma lasa Andrada, asa ca o intreb ceva: ghici cine a votat pentru acel "bridge to nowhere"?

Sinzi, bravo pentru tenismanul mic. Incotro il indreptati? In Florida se face tenis serios.
Recent a descoperit si Alexandru ca-i place tenisul. Tot incercam sa gasim vreun antrenor, deocamdata n-a iesit nimic. Mai merge cu sotul meu si joaca impreuna, dar nu cred ca-i suficient. Eu ma bucur ca a gasit o activitate care sa-i placa, dar nu cred ca are un talent iesit din comun. Avind in vedere ca el nu prea-i pentru activitati fizice, eu sint in extaz ca vrea la tenis.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Philip noi ne-am luat pat chiar inainte sa ne mutam, din Ikea. Am dat pe tot 700. Salteaua e din burete, dar e solida tare, dorm pe ea fara nici o problema(pe mine m-a lasat spatele dupa ce am nascut). Salteaua a fost 550 si restul, rama si chestiile alea de lemn de se pun in rama.
Va intrebam de pediatru, am gasit unul, e mai departe nitel de noi, dar e ROMAN. Acu sper sa fie si bun, sper sa imi faca impresie buna cand l-om vedea.

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Sara buna, fetelor.

Am zis ca nu ma bag in discutiile politice,dar... am vazut-o pe Adriana atat de inversunata si atat de impotriva lui Mc Cain, incat.... parca ...cumva, nu mi s-a parut corect.

Spun sincer ca, nu le am cu politica. Nu le-am avut nici in tara, nici aici.

Ma dezgusta cum tot la 4 ani, se arunca cu gunoi si se dezgroapa mortii si se acuza.

Anyhow, am mai intrebat si eu in stanga si in dreapta de una de alta, caci n-as vrea sa mor chiar proasta.
So... am inteles ca madam Palin e acuzata cum ca n-ar avea experienta necesara.
Intreb si eu... ce experienta are mister Obama? Caci din cate inteleg, a fost State Governor... circa...3 ani. Si ca... practic, a zis prezent 140 de zile la locul de munca. Restul, campanie pentru presedentie. So..where's the experience?????

As vrea acum sa ...copy/paste... some stuff... that my hubby sent me at my request... on YM.

His and..other's... opinions
.

Okay, let's see.

The loudest and most posted attacks on Gov. Palin so far,
as far as I've been able to observe;

* Mother of an unmarried mother. Gee... it turns out that most people don't care.
Verdict: Mother of a headstrong teenager who may have made a
mistake. Time will tell about the teenager, meanwhile, no remaining
legitimate public interest. These aren't the droids we're looking for.
Move along.

* Financial mismanagement as mayor of Wasilla.
While she did, indeed, in fact bequeath $20M+ of "debt" to her successor, it turns out that all but $1-2M of that "debt" was in fact a mortgage backed by the worth of the town's built sports complex, payable over whatever the mortgage period is. A fact
not mentioned by the detractors.
When I was worried by this amount, I was unaware that it was being misrepresented in this way.
My verdict: Possibly questionable financial judgement (if she was aware that title to the land was in question; she says she was not) but certainly within normal limits for a local official.

* Inclined to teach Creationism.
While she made statements vaguely along these lines when running for Governor, she did nothing about attempting to implement them on election.
Verdict: at worst, this was an election-year pander to social conservatives; at best, a personal position which she has
not attempted to force on the constituency.

* Billing the State for per-diems while at home; billing for family travel to accompany Governor on official business.
Verdict: Gray area, with points added on her side for general stinginess. Alaska administrative rules appear to be vague (subject to later developments) on per-diem and accusations so far are coming only from political opponents, not auditors or prosecutors.
What is certain is that she billed for significantly less
expenses, particularly flight expenses, so far than her Republican
predecessor, and flies commercial coach instead of private luxury.

Net: Multiple attacks from the Left on various parts of her public and private life have failed to stick, usually because they are only thinly associated with facts. Strategic recommentation for the Left: Shift to policy attacks and traditional Democratic strengths; Current attack(s) ain't working and it's making you look worse.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
[br
Eu vreau, dar nu ma lasa Andrada, asa ca o intreb ceva: ghici cine a votat pentru acel "bridge to nowhere"?

Bridge-ul a fost folosit de Palin in campanie ca sa cistige voturi. Cind a ajuns guvernator si si-a dat seama ca juma din banii primiti de la stat (760 milioane pe trasnporturi numa) jumate se vor duce pe pod si la presiunea publicului a renuntat la proiect dar a tinut banii. Bridge-ul trebuia sa fie spre insula Gravina cu 50 de locuitori si ea voia sa chetuiasca 368 de milioane pe ditamai podul. Banii respectivi i-a cheltuit pe infrastructura si anume ghice ce? strazi in Gravina (da, fireste, tot insula aia de 50 de oameni, le-a facut vreo suta de strazi ca tot nu ies afara si oricum nici n-au unde ca n-au pod, remember?). Obama si Biden au votat no (respectiv yes ptr pod) ptr un bill mai mare care continea printre altele si podul propus de Palin.
Uite aici cum s-a votat:
http://projects.washingtonpost.com/congress/109/senate/1/votes/262/
de fapt acolo poti sa vezi cine ce si cum voteaza si mai poti sa observi si altceva:
http://projects.washingtonpost.com/congress/110/senate/vote-missers/
ca McCain n-a votat nici da nici ba la pod nu din delicatete ci pentru ca in majoritatea timpului fie dormea fie lipsea din senat. Ca e fruntas la 63.8% voturi missed. A, da e chiar in top la departare mare de urmatorul! Asta s-ar traduce ca in 16 ani de senator vreo 10 nu s-a dus la munca. Si acu se da vioi. Io de unde sa stiu ca trece prin biroul oval na?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput