Gravidute & Mamici de IASI (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

danielutza atunci sarbatorire placuta si tie alaturi de omuletzul iubit!
imi pare rau ca nu putei iesi...da las ca si asa e cam racoare...si eu ma gandesc sa-i pregatesc o cina romantica la al meu ...in oras ma cam feresc sa pap de cand sunt gravidutza...ca nush ce se pune in mancare

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

LA CAT MAI MULTI ANI INAINTE SI CASNICIE FERICITA pentru Daniela si Ioana!

Ioana,la dr Holicov mergi pana la urma?Tie cum ti se pare?
Eu la sarcina cu Robert mi-am cumparat pasta de dinti fara gust si miros.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

nu e prea vorbareatza..dar mi se pare de treaba...exact asa e: daca o intreb imi raspunde, dar unele lucruri mi le spune si fara sa o intreb....mai precis, spune ce e de spus, esentialul, ca amanunte o intreb daca vreau sa mai stiu io nush ce nimicuri...
m-a chemat si la spital pt eco 4D si nu mi-a luat bani...a doua oara cand m-a chemat i-am dus eu o mica atentie ca sa nu ma simt nasol
mi-a pus filmulete cu puiutzu mic pe cd, mi-a dat poze...imi raspunde la telefon cand o sun...nu ma repede...deocamdata...ce sa zic? sunt multumita!
poti tu sa-mi povestesti mai multe, daca stii?...chiar te rog...

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Ioana,ce sa zic?Eu am fost si sunt f multumita de ea.S-a comportat intotdeauna super ok,nu mi s-a parut si nici n-a dat vreodata impresia ca ar fi omul banului...Dupa ambele operatii a fost singura care a venit sa se intereseze de soarta mea si a copiilor,ceea ce e mare lucru.La celelalte mamici n-a fost asa.Si cel mai mult m-am bucurat ca dupa 3 zile si-a dat acordul ca putem pleca acasa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

ioanara23, multi ani fericiti impreuna. Petrecere frumoasa. Si eu in primul trimestru de sarcina.... am mancat doar compot, iaurt si .... multe kilograme de portocale. Cred ca n-am mancat in viata mea portocale cate am mancat in primavara lui 2006 cand eram insarcinata. 3-4 kg de portocale nu-mi ajungeau 2 zile.

Daniela, si voua multi ani fericiti impreuna... Si multa sanatate la ochioasa mica.

Si eu am eveniment azi in familie... sora mea e nascuta pe 12 septembrie, asa ca dau si eu de baut.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

celor care se sarbatoresc astazi.
Si noi o sarbatorim pe nanutza lui Andrei.Mergem mai pe seara ca acum e ocupata.Si miine e ziua unei surori.( am trei surori si-un frate).

Deci se face frig de luni. Tre' sa-mi schimb toaleta cu care ma pregatisem pentru prima zi de scoala.Sa vad ce mai gasesc ochios prin dulap ca bani de haine noi n-am .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

TUTUROR CELOR CARE SE SARBATORESC AZI!!
Noi il sarbatorim maine pe sot,ieri am vrut sa fim doar noi trei...
Mai fetelor Bia mea nu mai vrea sa manince supa de legume,nici cu carnita nu stiu ce sa fac s-o pacalesc macar vreo 5 lingurite sa pape,ma scuipa toata cind ii dau si mai nou isi face greata singura;poate ma ajutati cu un sfat ce si cum sa fac;sa-i dau oare separat cite o leguma si carnea la fel,nu stiu sincer chiar nu stiu cum sa fac
Am pus citeva poze de la constanta,am ales citeva din cele 600 si ceva de poze

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Ella,eu zic sa cauti mai intai motivul pentru care nu mai vrea sa pape.Cu siguranta exista unul sau poate e doar o pasa mai proasta pt ea si va trece. Daca nu vrea n-o forta,da-i cat vrea si ce vrea...Si rabdare ca trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

miha merci mult de sfat,nu o fortez sa pape dar tare as vrea sa manince de toate;eu sunt tare mofturoasa la mincare si nu as vrea sa fie si fata mea la fel;dar o scoatem noi la cale nu?

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Ella,te inteleg si stiu cat e de frustrant sa ai un copil mofturos la mancare.Din cate stiu Bianca a mancat pana acum,nu?Poate e doar ceva trecator...Poate are nevoie de alte gusturi...de alte consistente...Sunt sigura ca o veti scoate cumva la capat.Noi va sustinem

Mergi la inceput