Gravidute & Mamici de IASI (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

SALUTARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca ne-ati dat disparute....asa si e partial...
Vad cu bucurie ca listutza s-a largit....Bine ati venit fetelor noi!!!
Noi din 10 iunie suntem la tzara....ralu stie de ce
Ioana se simte EXCELENT acolo...avem si net dar merge ff greu pe Vodafone...asta e motivul pentru care nu am mai postat pe aci.
vorbeste din ce in ce mai mult si citeodata ne socheaza. acum are treburi importante cu 2 pui de catei, ii plimba cu carutul papusii, iii pune la nani, le face injectii...ce mai...
plus ca parca e rasucita cu cheia, nu sta locului o clipa!!!
promit sa recuperez ce ati mai scris, desi nu stiu..cred ca o sa o fac printre rinduri...fara suparare...
eu azi sunt in iasi, miine plec inapoi....offf...asta e
de luni incerc experimentul gradinitza....la tzara pina la 12. sa vaz ce iese...mi-e groaza...
va pup si sper sa vb curind ca altadata

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Votez si eu pt Tuffli :D Ca bune-s
Mai era Domino, in statie la Bicaz, da' in ultima vreme... nu mai stiu cum lucreaza...
Noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anymony
Noi din 10 iunie suntem la tzara....ralu stie de ce

am trecut de cateva ori de-atunci si pana acum pe-acolo, dar era pustiu de fiecare data... Ce-i drept, eu trec doar sambata dupa-amiaza

Citat:
Ioana se simte EXCELENT acolo...

Asta-i foarte bine
Citat:
eu azi sunt in iasi, miine plec inapoi....offf...asta e

si cat mai stai acolo?

Citat:
de luni incerc experimentul gradinitza....la tzara pina la 12. sa vaz ce iese...mi-e groaza...

definitiv acolo???
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ralu, cit mai e vreme buna stam pe acolo, dar azi deja acolo ploua....si ma ia cu graoza ca trebuie sa o tin pe Ioana in casa...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

de maine ploua tot mai tare si se raceste. Duminica-luni vor fi maxim 18 grade. Asa am auzit in seara asta la Meteo. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neata! haideti la cafelutza! e tare urat afara, cum de altfel ne-a anuntat ralu aseara. stam in casa si ne jucam cu masinute si mingiute . pupici!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

tuscut, iulia stefi, miha (Doamne, chiar ca ce bunatatiiiiiiii!!! ), nonna, anymony va multumesc fetele de primire si pt raspunsuri!

as bea si eu un capuccino, ca in dimineatza asta e racoare rau...plus, oricum, am tensiune lesinata si mi-a zis dna dr ca pot bea o cafeluta mica...

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ioana bine ai venit si sa ai sarcina usoara! cum a fost pana acum? ceva greturi sau totul lin si usor?

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

valeu maica, care lin? care usor?
am vomat pan la 18 sapt (incepand de prin sapt 7!!!) in fiecare zi dimineatza la prima ora, program fix! am doar vro 2 sapt de cand nu mai fac primul drum la toaleta, SI O MARE VICTORIE: REUSESC SA MA SPAL SI PE DINTI!
AZI IMPLINIM 4 ANI DE CASNICIE!asa ca tort si sampanie la toata lumea!

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Vin si eu la cafeluta. Ami e mai bine, sa speram ca si-a revenit de tot, ca ne-am saturat amandoua de morcov si orez.

IOANA multi ani fericiti impreuna.

Si noi implinim azi 10 ani de cand suntem impreuna. Eu aveam de gand sa-i fac o surpriza, o iesire in doi undeva diseara, dar cica ajunge tarziu de la Bacau, si maine mergem la o nunta....

MIHA.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput