Gravidute & Mamici de IASI (62)
Raspunsuri - Pagina 20
ghinetz spune:
Saluty!
si eu pe aici...inca indragostita de vremea asta. Am o cioco fierbinte pe birou, din boxe se aude Georges Brassens, iar la san e Victor. Ce poate fi mai frumos. ![]()
Aseara am iesit la o scurta plimbare. Scurta, dar placuta, ca se oprise ploaia. Si tot de aseara avem o prima julitura. De faot...doua. De, v-am zis ca avem curaj si mergem singurei. A cazut taman la coltul patului.
A plans mai tare Stefan - de mila, cand l-a vazut plin de sange - decat Victor. Dar si eu m-am cam speriat, ca e julitura pe nas, dar si una la arcada, iar asta, ultima m-a cam ingrijorat.
Gata, fug. Din motive urat mirositoare. Si nu e de la usturoi.
Pupam lumea. Pupam copilasii, aiai mucosi, aia fericiti ca merg la gradi, aia bolnaviori, aia mergareti...toti! Si nu uitati, musai sa o punem de-o intalneala toamna asta, da? Ca am chef de vorba!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danyelle005 spune:
Neata!
mi-ati facut pofta de
...si de pateuri cu branza.
ALINA stai linistita, nu esti singura "achefista".
Si eu ar trebui sa fac ceva de mancare, dar nu prea o sa ma omor cu asta, sotul pleaca maine la Bacau, si la cat manac eu...O sa fac un bors cred ca mi-e pofta de o zeama.![]()
fug, vad ca Amalia a dat iama in dulapul cu creme...
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanara23 alynta io am impuscat aseara niste pateute cu branza...bine ca s-a racorit si se mai poate aprinde cuptorul.... acuma am facut pauza sa le rontai...f bune pt luat la serviciu...cu un capuccino merg excelent! |
Si Kinder-ul de la Robert merge f bine la cafea.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

de