Gravidute & Mamici de IASI (62)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am spus si noi prezent la cresa azi. S-a miorlait putin, ca am dus-o pe la 7.15 ca sa pot ajunge si eu la timp la serviciu. Si fiindca nu erau copii, era prima, a fost necajita putin, dar cand au venit copii i-a trecut. Are colegi, o parte din copii cu care se joaca in parc. La pranz cand am sunat se potolise, mancase, nu fara a-si turna si pe ea si se pregatea de somn. Cu greu, a adormit, dar pina la urma... Cand ne-am dus s-o luam, era toata un zambet, nici urma de plans. Dimineata am avut ceva emotii, ca-mi era teama ca nu o sa stie cui sa spuna ca vrea la olita, dar s-a descurcat. Iar la somn, a adormit fara zuza.... ceea ce e un pas important, deci se poate si fara. Si nu-mi vine sa cred ca desi am avut mari emotii, de data asta nu am mai plans, dar cred ca daca mai stateam putin....nu ratam ocazia.
Ralu, nu stiu ce sa-ti raspund. O intrebam daca i-a placut la copii si spune ca da, dar cand o intreb daca mai merge si maine spune nu. Si asa o tine de cand am adus-o acasa, acum vreo 2 ore.
Ioana, la randul meu am facut si eu greseala ta, dar n-a avut asa grele urmari. Cred ca nu i-a placut baietelului usturoiul....
Cristina, las-o ca mai dureaza putin. Stefy a plecat prima data tinandu-se de cutia cu servetele umede si cand si-a dat seama ca ea tine cutia si nu invers, si-a dat drumul jos. Insa dupa 2 saptamani a inceput sa mearga fosrte bine singura. Multa rabdare.... Eu ii intindeam mainile si ea venea spre mine.
Miha, felicitari lui Robert.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella10 Miha felicitari pentru "taria "de care ai dat dovada...ma uitam la unele poze...ai niste copii tare frumosi,cred ca esti tare mindra,sa va traiasca si sa va bucurati de ei. |
Multumesc!

Alina,asa-i ca-l prinde "licuriciul"?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
Seara buna la toata lumea.
Sa va fie de bine prima zi de gradinita, cresa, scoala, etc.
MIHA
pt "licuriciul" curajos si istet si pt mamica lui la fel de curajoasa.
ELLA vazut poze cu frumoasa stelista si finutul elegant; sa va traiasca.
IRINA e super poza cu Iustina dupa baita ciufulita
.
KRISS f. frumoase pozele din concediu; felicitari pt primii pasi ai Alessiei; si Amalia pasi vreo doi pasi singurica dupa care realizeaza ca nu o tine nimeni si se aseaza in fundulet![]()
Vad ca mai multi copii au avut diaree in ultima sapt, cred ca e ceva in aer. Amalia face tot asa mai moale dar nu diaree, poate ii iese un dintisor ceva
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
Cu intarziere urez La Mai Multe Lunite Amaliei care azi a implinit 11 lunisoare!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
ralnied1 spune:
pt curiozitatea mea
, care-i faza cu usturoiul pana la urma? Ca am citit, dar nu m-am prins ce face rau de e contraindicat...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralnied1 pt curiozitatea mea |
In primul rand pute.
Serios acu...sunt persoane carora le face rau usturoiul si in sarcina fiind mai sensibile anumite...zone (vezi colecistul Ioanei
Mie in mod normal usturoiul crud imi face rau,dar in sarcina n-am avut nimic,mancam zilnic si mult,pe masura poftei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
O
mare la toata lumea!
trezirea! stiu ca multe sunteti deja pe baricade: la serviciu, ati dus copii la gradi/cresa!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Nu stiu cum sunteti voi, dar eu sunt fara chef, in varianta mea ma numesc "achefista"! Nici de mancare nu am mare lucru... ma mai incurca prin congelator niste foi de placinta si foietaj si branza. poate ma incurajati voi! Trebuie sa merg la cumparaturi ,dar vremea asta... si sotiorul meu a ramas fara frane la masina! i-am zis sa mearga cu frana de mana pana la supermarket si mi-a reaspuns ca nu-s normala!
Si colac peste pupaza socrela face radioterapie si 5saptamani ne "delectam" in familie!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
aeperju spune:
neata fetelor!
sunt cu cerealele de rigoare in fata si va citesc. Pai ce sa fac daca nu pot iesi cu baiatul afara ca ploua? Ata ete!
emma
ioanara23 spune:
alynta io am impuscat aseara niste pateute cu branza...bine ca s-a racorit si se mai poate aprinde cuptorul....
acuma am facut pauza sa le rontai...f bune pt luat la serviciu...cu un capuccino merg excelent! ![]()
ioana
20+
puiutza mica