Gravidute & Mamici de IASI (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

RALUCA se vede ca v-ati trezit de-a binelea, si cu chef de vorba.Nunta se tine la Traian.

pai la ce sperietura mi-ai tras, nici ca am mai putut adormi la loc...

Pai la noapte ce vrei sa faci?

Vrei s-o lasi aici pe capul meu? Ia-o cu tine la nunta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Stai linistita Ralu, ca nu te lasam singurica, dar nici tu sa nu ne mai lasi.

vi s-a parut voua, ca eu nu v-am lasat deloc...
Va suflam in ceafa tot timpul, n-ati simtit pana acum?

Deci tu erai aia ce-mi tot suflai parul din ochi.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nonna76
Azi , pe frigul asta , am fost dupa papuci lui Andrei( nu-i mai veneau decit sandalele) si lapte praf.Papuci am luat niste prostii ca n-am gasit ceva frumos si bun la un pret cit de cit acceptabil.Bine macar ca nu mai scot copilul in sandale.

Noi am fost la Metro.Si mi-am luat masina de paine. I-am luat si lui Robert niste adidasi/tenisi cum s-o mai chema. Si cum cautam pe acolo prin gramada aia,ca erau pusi unii peste altii am gasit o pereche de ghetute pentru Amira.Un grena/bordo cu roz...o nebunie. Si erau la pret redus,de la 120 la 33 RON. Adevarat chilipir.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz
Miha, ei, ce ai comis azi bun? Robert ce mai face? Tot la fel de mofturos la mancare? Ca eu cu Stefan dis-per!!! Pregatiti de gradi? unde l-ai inscris? Acolo, in centru, unde ziceai? La program normal sau...?

Robert e la fel...mananca ceva mai bine,dar numai mancarurile lui,nu-l scot din rutina.Asta e...
Speram ca se va rezolva la gradi,dar uite ca nu mi-a iesit pasienta.L-am inscris la program scurt,ca n-am gasit in alta parte.
Noi suntem pregatiti,acum sa vedem cum vor decurge luni lucrurile. In seara asta m-am si luat un pic cu barbata-miu in contre....Cica el nu lasa copilul la gradinita daca n-o sa vrea sa stea.Pai ce?El traumatizeaza copilul? El il tine acasa,na!

Ioiii...mai opriti-ma careva...Ziceati ca-mi iau avertisment pentru ca-s guraliva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miha - o sa te ingrasi, daca ti-ai laut masina de paine al meu nu m-a lasat sa iau , cica o sa mancam prea multa paine. So folositi cu placere! Maine Robert merge la gradi? Pai sa vedem si noi papuceii Amirei.

Hai sa va dau si cafea poate va treziti si voi, ca pe mine de cateva zile ma trezeste copilul la 8.00

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

In primul rand "buna dimineata" Domi! Se pare ca e matinal baiatul!
Si David s-a trezit de nevoie la 8 sa i-a antibioticul!
Kriss bine ati revenit! Felicitari Alessiei! Ai fetita mare!
Nonna dulceata de nepotica! Sa poarte cu placere papuceii baiatul!
Miha sa puratati cu placere noile achizitii! Succes la gradi!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Alynta - Neatza si voua! Ce face David, cum se simte?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mai bine ,multumim! nu a facut febra de 2 zile si cred ca se stabilizeaza de acum! E mai vioi!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Hai sa va dau si cafea poate va treziti si voi, ca pe mine de cateva zile ma trezeste copilul la 8.00

Pe mine la 7.30 Si de vreo cateva ori pe noapte.

Daaa...maine mergem la gradinita.Cred ca mai mult trebuia sa muncesc la pregatirea mea sufleteasca decat pentru a lui.
Dimineata spalam vasele si la un moment dat m-am trezit din ganduri ca ma durea in gat.De la nod. Mama nebuna ce sunt...imi vine sa plang numai cand ma gandesc ca am baiat mare ce merge la gradinita. Dar cand va merge la scoala cum va fi? Dar in armata? Dar cand se insoara?

Cristina,bine ai revenit.Esti mai relaxata acum? Sa vii repede repejor la povesti.Si poze!

Alina,multumesc!

Pe mine va rog sa ma scuzati...merg sa ma fac sexi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare!
Am prins un moment cat doarme fata..si sotul a term cu calculatorul..
Sejurul nostru a fost f fain, locatia superba, serviciile ok, plaja la fel.Erau f multi copii acolo, chiar f mici si ne-a parut rau putin ca nu am luat-o pe Alessia..Charterul era mai mult gol, doar vreo 20 de pers..din care toti erau cu copii..mai putin noi si inca 2 perechi.era chiar si o fetita mica de 7 l jumate..
Pun acusi niste poze, desi nu avem multe..am facut mai multe "vederi" ca sa spun asa..in ultima zi vroiam sa facem mai multe poze noi2..dar mi-a fost rau groaznic dupa ce sotul mi-a facut cadou un masaj de relaxare cu aloe vera si alte uleiuri..am zacut o zi juma in pat si nu am mancat ceva decat ieri cand am ajuns acasa..dupa vreo 24 de h..Dar masajul a fost super oricum, maseurul a fost un tip prezentabil
In rest, m-am intristat ieri cand am vazut ca ploua in Iasi..acolo vremea a fost super, 28-30 grade..Vineri noaptea a plouat si acolo putin..dar samb dim era soare.
ma duc sa pun cateva poze

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput