Gravidute & Mamici de IASI (62)
Raspunsuri - Pagina 12
iulia-stefy spune:
Stai linistita Ralu, ca nu te lasam singurica, dar nici tu sa nu ne mai lasi. 

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alynta27 spune:
salutare!
Mihamora, Miha, Oana, Daniela si Lacramioara multumesc de urare!
David al meu imi cara toata casa palete, sstisca, leica, cani etc! Din bucatarie pana in camera lui se gasesc peste tot! Mai nou a invatat sa deschida usa de la bucatarie! Azi m-am suparat putin pe el! Nu a stat vitrina nici macar 5 minute fara degetele pe ea! De televizor nu mai spun...
Oana felicitari pentru pasii lui Victor!
Si noi aveam un caz de cancer la san in familie- soacra mea- si e nasol! Sa nu d-ea Dumnezeu la nimeni!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Stai linistita Ralu, ca nu te lasam singurica, dar nici tu sa nu ne mai lasi. ![]() ![]() ![]() |
vi s-a parut voua, ca eu nu v-am lasat deloc...
Va suflam in ceafa tot timpul, n-ati simtit pana acum?

Alina, chiar... ce mai face soacra? Cum ii mai este? (am mai vrut sa te intreb odata, dar erai necajita cu piticul si n-am mai zis nimic)...
alynta27 spune:
Ralu binisor!
De luni incepe radioterapia pentru 25 zile consecutiv, fara sambata si duminica. Va sta la noi in timpul asta, asa ca... am activitate o luna si ceva! ![]()
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Nonna76 spune:
Am citit din urma. Imi place ca v-ati adunat la vorba.
Azi , pe frigul asta , am fost dupa papuci lui Andrei( nu-i mai veneau decit sandalele) si lapte praf.Papuci am luat niste prostii ca n-am gasit ceva frumos si bun la un pret cit de cit acceptabil.Bine macar ca nu mai scot copilul in sandale.
Si e un frig....
Sa vedeti cum ne adunam mai pe seara pe forum caci nu mai stam pina pe la 9 seara afara.
Mi-aduc aminte de rufele Simonei si zburatoarele Dianei si de mine cu ochii lipiti a doua zi la scoala.
Sa-ti traiasca mergaretzul Oana. Si Andrei tot asa 3 pasi si apoi in 4 labe.Azi a spart 2 farfurii. II place sa le scoata din dulap si sa le izbeasca de gresie.
Voi v-ati facut Papanicolau? Cica e gratis cu trimitere de la medicul de familie. E program national.
mihamora spune:
Daniela - eu am fost in supermarket si apoi am fost la fast food sa mananc, nu am colindat magazinele. Domi nu are nimic deocamdata, multumesc de intrebare. Distractie placuta la nunta!
Ralu - m-a trezit copilul la 8 fara ceva... n-am avut incotro, si cum stateam eu asa in pat mi-a venit ideea sa angajez un "bon", ca tot sunt singura de vre-o luna ...
Lacramioara - e bine pana acum, multumim.
Miha si eu vreau reteta la ciocolata aia cu verde, cred ca despre aia e vorba.
Oana - ai revenit, noi suntem bine, multumim.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
kriss79 spune:
Ne-am intors
si tot azi a facut primii pasi singurica!!
nici nu eram atenti..a facut cativa pasi dupa care cred ca a realizat..
ne auzim maine sau poimaine..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mihamora spune:
Monica - frumoasa nepotica![]()
Felicitari pentru pasi Victor, Andrei si Ale
Kriss - bine ati revenit!
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ralnied1
altfel spus... sa ne apucam de baut? ![]() |
Daca iti trebuie un pic de curaj pentru un anumit tip de jocuri...da!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

...tre sa ne gandim la jocuri noi, nu?