Sezatoarea canadiana (104)
Raspunsuri - Pagina 21
mimitete spune:
Dana, ma bucur ca s-a terminat cu bine.
Mai eu nu vreau sa va intristez subiectul cu recesiunea si povesti sumbre...
Recesiunea e dura in functie de cum o simte fiecare personal. Una e sa citesti cum cad marile firme ca mustele si alta e sa te afecteze pe tine si pe cei din jurul tau.
Intii se agita ziarele si panicheaza pe toata lumea (unii au motive reale), onul panicind iti tine banii la ciorap ca nu e momentul sa faca investitii. Pai daca nu se mai cumpara incep companiile sa nu mai aiba profit si gues what...staff reduction (faza 1, 2,.....).
La inceput primesti chestiile alea lunare cu update la investitii/RRSP si te sperii cum scad in valoare. The wisdom zice sa nu panici, usor de zis, si mai ales sa nu te apuci sa vinzi caci atunci loss-ul de pe hirtie se transforma in loss in buzunar. Eu am renuntat sa mai descid plicurile ca tot nu puteam schimba nimic si dupa mai bine de un an si-au revenit. Asta e partea cea mai usoara.
Partea cea mai grea este cind incep sa-si piarda job-ul unul cite unul prietenii din jurul tau si te intrebi cind vine si rindul tau. La ultima recesiune care a afectat sectorul tehnologic iar in cazul meu pe majoritatea prietenilor din IT ajunsesem sa ne intrebam cine isi pierde jobul saptamina asta
Iti gasesti mult mai greu de lucru pt ca sint putine posturi si f multi candidati calificati deci au de unde alege. Cu cit esti pe o pozitie mai sus cu atit cazi mai de sus si deci esti in cadere libera si cu atit iti gasesti mai greu job.
Imi dau singura bile negre pt aducerea in discutie a subiectului. Mai bine ne spune Oana ce frumos e la caldura.
Denisam spune:
Maru-mersi mult pt efort si tot,tzi-am mai trimis un email cu 2 intrebari- ma bucur pt voi ca a iesit totul bine anul asta(dc reusim sa ne vedem,sper sa dau si tufa promisa-trage-ma de urechi,pls).
Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an
Leonie spune:
Aaa, acum inteleg de ce aparea mesajul mai tarziu…atunci, uite repede inca un mesaj
Asa este, YMCI- este york mills c.i.
almo spune:
trycred ca e prea scurt timpul pt uramatoarea iesire la playground-ul propus de mine. eu o sa ma interesez dar tipa care mi-a zis de loc, a zis ca daca vreau se inchiriez pt noiembrie 2 cand e ziua fetitei mele, e deja prea tarziu. oricum eu o sa aflu nr. de telefon, si poate aranjati o alta intalinire acolo.
eu o sa ma trec pe listuta voastra daca locul de inatlnire o sa fie convenabil ca distanta.
voi cand vreti sa va intalniti de fapt?
Adaf7 spune:
Pt cine e interesat - Call Select are acum 1.9 centi cu Rom (land line). Cei care sunt deja clienti, pot sa sune si sa ceara noul tarif (asta am facut ieri).
Podeanu - Multa sanatate!
Denisam - Tinem pumnii pt job/interviu
Andreea
maru spune:
ca fapt divers, ce mi s-a intamplat aseara:
real estate agenta care ne-a ajutat in achizitionarea casei, nu ii dau numele sa nu se creada ca e reclama (dar Laurajr o stie bine) a venit aseara si mi-a remodelat, refacut, dotat baia: varuit cu o culoare care stie ca o prefer pentru baie, plus tot setul pentru baie in aceeasi culoare (prosoape, cortina de dus, cos de gunoi, tot, tot chestii de spa)
Inca sunt shocata!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/