Sezatoarea canadiana (104)
Raspunsuri - Pagina 20
almo spune:
buna fetelor,
am vazut ca vreti sa va intalniti si am si eu o idee pt locul de intalnire. am auzit de niste play graund de guvern, unde inchiriatul ar fi in jur de 50$ + 2$ pt fiecare copil, unde poti sa duci take out, mamele sa pove in liniste in timp ce copii se joaca fericiti. stiu doar ca trebuie facuta rezervare din timp si ca pb nu gasiti loc f curand. Daca va intere o sa aflu mai multe detalii. Exista unul undeva pe Don Mills cu Eglinton, stiu pt ca acolo o sa merg la o zi de nastere curand. E o idee f buna de inchiriat pt aniversarile copiilor nostri.
maru spune:
trimite-mi resume-ul pe mostache@uwaterloo.ca
Citat: |
citat din mesajul lui Denisam Sautare, Scuze ca apar mai rar,dar sunt busy.. Olga-sanatate multa si cat mai putin stres, ai mare grija de tine si bb. MQQM--esti super talentata,fetitza ta m-a emotionat teribil,si sper sa itzi termin blogul ca e superb. Try-suntem singuri,a plecat mama sapt.trecuta,Emma la montesori,eu in focuri cu raspunsuri,interviuri,cautari,si as vrea sa mai si invatz ceva nouVoi bine,tot cu tatal tau? Dana - felicitari ca ai scapat usor cu genunchiul! multa sanatate in continuare! Cristina (cge) - La Multzi Ani cu sanatate si noroc pt Ancutza ! Maru - felicitari pt job - multa bafta in continuare Fain ca te-ai inteles cu sefii si ai avut o relatzie faina cu colegii... Vreau si eu putin noroc sau imi dai postul actual? Khristin-da-mi un telefon cand poti. Magdone,Daiopri si Lorelaim-pupici la copiii si burtici. Pup pe toata lumea sanatate si numai bine. Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an Zambeste, si maine e o zi! |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
maru spune:
am fost dimineata la Toronto si am semnat actele si pe 14 octombrie incep. I-am telefonat si sefei si i-am zis, plangand, cu I'm sorry la fiecare respiratie, la care ea m-a intrebat razand daca plec pentru ca e ea o sefa rea...asa ca m-a bufnit rasu. Apoi s-a invitat la Craciun la noi si sa raman la ea in iarna cand o fi vreo vijelie si nu pot ajunge acasa.Acum, cand scriu, iar imi dau lacrimile
tre' sa ii zic sefului, care e in sedinte una dupa alta si nu situ cand sa ma strecor si eu sa ii dau bomba....
despre intalnire, vin oriunde, ca venim fara mostenitori
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
nelia spune:
Maru, bafta multa si felicitari! Ce bine v-a mers anul asta: casa, servici Victor, acum tu... bravo! Sa o tineti tot asa! Ma bucur mult pentru voi! Sanatosi tun sa mai fiti si in rest le aveti pe toate! Si daca ii dai postul si lui Denisam, atunci iti dau si o si te invit in Montreal sa o bem aici, la o terasa. Adica de invitat te invit oricum...
Try, Mqqqm, multumesc mult! Am trimis mai departe. Este vorba despre o familie de romani, prieteni cu o mamica de la subiectul Tudorei, veniti de 2 luni in Canada, in Ontario. Si are nevoie de informatii, de sustinere, de ajutor... Eu am invitat-o aici, la Sezatoare, unde va afla repede si bine tot, i-am spus ca urmeaza sa va intilniti si a zis ca se inscrie pe DC si ar vrea si ea sa va cunoasca, ca nu prea cunoaste pe nimeni. Daca nu trece de moderare pina la intilneala, sper ca o veti primi si pe ea sau pe ei, daca e cu copii si soti, ca are nevoie de incurajari. Imi spunea dimineata ca are un baietel de 4 ani si jumatate la gradinita, nu stie inca limba si spune mereu ca nu-i place si ca vrea in Romania... Eu i-am spus sa nu-si faca probleme, ca cei mici sint primii care se integreaza si limba o va invata cu siguranta. Asta e introducerea, o las pe ea sa spuna restul cind va reusi sa se inscrie si sa scrie.
Leonie, mi-a placut faza cu cimitirul, cind eram in clasele 11-12 de liceu si aveam o ora libera sau chiuleam, intr-un cimitir ne plimbam si noi si tare frumos era. Liniste, nu tu muzica data la maxim ca in parc, verdeata, copaci, flori, pasarele, curat... Asa ca, te inteleg...
Mqqm, avem un prieten foarte bun care a avut probleme la un genunchi si a continuat sa joace fotbal, desi il durea dupa un meci. Pina cind nu s-a mai putut si a ajuns la medic, iar acesta, dupa investigatii si tratament (nu mai tin minte acum ce avea exact), i-a spus ca daca vrea sa calce pe piciorul respectiv inca ani buni de acum incolo, sa nu mai joace fotbal, sa nu alerge si i-a dat doar un set de exercitii de gimnastica medicala pe care sa le faca. A fost dureros pentru el, dar s-a obisnuit acum si nu mai are probleme cu genunchiul decit foarte rar. Si eu am probleme cu un genunchi, ar trebui sa ajung si eu din nou la medic cu el...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
CriPOD spune:
Nelia, o asteptam cu drag. Sa nu-si faca probleme cu baietelul, ca se va integra in curand, Paul avea 5 ani cand am venit si in luna urmatoare, saracul a implinit 6 si s-a dus si la scoala (fara engleza, fara litere si cifre stiute).
Apropos, lorelaim, nu te panica, zic io ca nu-i de recuperat daca vii din Suedia la scoala aici. Oanagabriela, sunt intru totul de acord cu ce ai scris si eu cred ca joaca si plictisul sunt foarte importante. Eu nu i-am invatat "scoala" inainte de clasa 1 si au fost mai mult decat bine acolo din clasa a 2-a la top.
Leonie, scrie cat ma repede vreo 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te citim in timp real. Si eu ma plimbam pe-acolo si prin Deer Park cand lucram pt George Weston, era tare relaxant, rezistam bine la nervii de la meetinguri. Ce e YMCI? York Mills CI cumva si cati ani are adolescentu(ii?) tau? Uite ca te intreb si eu ceva... si fiu-meu a facut inot competitiv si dup-aia a ramas la team-ul scolii... ce club competitiv se antreneaza la Newtonbrook? Pe el il bate gandul sa se apuce iar.
Azi sunt bored si lenesa, nu prea am chef de mare lucru.
try spune:
Mai facem o strigarea (reclama e sufletul comertului):
Try
Adaf
Mqqm (+ alte 7 fete surpriza - atat in cap in minivan)
Magdone
CataD
Maru
Olga
Propuneri locatie: Europa café, Demetre Café, Playground govern.
Ei, aia am vrut sa spun, mqqm, da’ vaz ca am uitat sa pun linkul. Sunt maestra la trimis mesaje fara atasament sau link.
cu atat mai acru si obraznic e celalalt |
Asa a fost de la inceput sau e doar razmelitza adolescentina? Culmea, eu te vad mama de baiat (suna aiurea, dar n-am alta exprimare), in sensul ca imi pari genul de mama care dezvolta o buna relatie cu copilul de sex masculin.
Baietii mei sunt asa topiti dupa noi si lipiciosi ca mi-e greu sa mi-i imaginez ca baiatul tau. Dar stiu ca orice e posibil. Mai ales ca eu am fost din cei care au stat in pantofii lui fi-tu, adica asa cum e el cu tine, asa am fost eu cu mama. Si cred ca nici acum nu m-am lecuit si le fac bietilor viatza amara cand vin la mine sa aiba grija de copii (acu’ de cand e tata la noi, l-am luat si pe el la ciomage). Nu stiu de unde mi se trage, am renuntat sa ma mai intreb. Cred c-asa sunt eu: ciufuta si vesnic nemultumita.
Almo, sa inteleg ca te trec pe listuta?
Da repede un tel. la ei si da-ne mai multe info (cand au liber). Suntem limitati ca timp? Cate ore avem voie acolo?
Banuiesc ca-n functie de locatie putem hotara daca se vine cu copii sau nu. Mqqm, imi face rau cu ochiul crepe-ria aia de care vorbisi. Nu-mi trebuie mancare daca am chestiile-alea de care ziceai matale. Si las si copii acasa fericita. Nu tin mortis sa ne vedem cu ei, desi mi-ar face placere. In conditiile in care e indoor si se decide cu copiii, cred ca cea mai fericita varianta pt copii e ceva de genul propunerii lui almo.
Denisule, te trec pe lista? Hai ca nu se poate sa lipsesti.
Pe parpalak o poate anutna cineva? Cine avea leagtura mai stransa cu ea (nr .de tel., email ceva).
Mai, cricor, ce ne facusi! Sa pleci tu si sa ne lasi singure la intalnire…
Ce bine v-a mers anul asta: casa, servici Victor, acum tu... bravo! |
One hell of a recession .
Nelia, cu mare placere ma ofer voluntar in relatia cu ei. Ca doar mi-a venit randul, si fetele din Montreal au fost asa dragute si-au sarit toate cand am aavut si eu un request asemanator.
Leoni, bine-ai venit, eu n-am reusit sa vad mesajele alea de care ziceau fetele, probabil au fost moderate si-au aparut mai tarziu.
nelia spune:
Nici eu... Sper ca nu ma imbolnavesc, ca am asa o stare, tot imi vine sa ma intind in pat, desi am incercat sa dorm linga bebe si nu am putut... Dar tot la pat trag... sau la calculator, nu-mi vine sa fac nimic.
Diseara am sedinta cu parintii si, din pacate, sint nevoita sa ma duc cu toti trei. Nu vreau sa lipsesc, Octav e la curs si prezenta e obligatorie, vecina nu e acasa si vad ca nici masinile nu sint, sint plecati pe undeva... nu am cu cine sa-i las, adica pe fete. Ma insel eu sau pentru copii (ma refer de cei de la scoala) este deschis un servici de garde!?! Parca asa tin minte de anul trecut, dar la noi a stat Octav cu fetele si nu am avut nevoie. Ca as putea sa-i iau pe bebe si pe Tudora cu mine in clasa, ca ei sint cumintei, dar pe Agata nu am cum sa o iau, ca se presupune ca nu e copilul de fata cind vorbeste despre el... Daca nu, ii las putin pe toti trei pe hol si intru macar sa o cunosc mai bine pe invatatoare si sa vad ce ne spune... Oare am voie sa-i las nesupravegheati linga usa clasei!?! Hai, ca v-am cu presupuneri si intrebari!
nelia spune:
Si cum spuneam...
Try, multumesc, ea cred ca citeste deja, cind apare, va pune intrebarile la care cauta raspunsuri. Si sa stii ca si eu o vad pe Mqqm mama de baiat, si pe Simi la fel. Spun asta, pentru ca atunci cind eu nu ma vedeam mami de baiat, m-am gindit la ele, ca sint genul de mame care dezvolta relatii bune cu feciorii. Cum e mama lui Octav... Acum, sint si eu mama de baiat, dar tot nu ma vad... sper sa ma insel si sa am o relatie buna cu Lisandru. Asa, dintre toti trei, relatia cea mai usor stabilita, care vine de la sine e cu Tudora, cu Agata e o zi pace si una razboi, iar cu Lisandru inca nu ma pronunt, dar sintem tare-tare apropiati, stam toata ziua numai nasuc in nasuc... asta cind nu e ocupat sa roada vreun fir, electrician il face mami!
Denisam spune:
[quote]citat din mesajul lui try
Mai facem o strigarea (reclama e sufletul comertului):
Try
Adaf
Mqqm (+ alte 7 fete surpriza - atat in cap in minivan)
Magdone
CataD
Maru
Olga
Propuneri locatie: Europa café, Demetre Café, Playground govern.
Denisule, te trec pe lista? Hai ca nu se poate sa lipsesti.
In functie de locatie,ora si cum aranjez cu kinderii-nu avem ajutoare iar Alex nu sta 2 min
Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an
maru spune:
am constat ca in anii care se termina in 8 am mari impliniri, da mari de tot, sunt ani definitorii. anu asta a fost un caruel, fara joburi, cu job, da part time, da nu rau platit, cu sefi de pus la rana, apoi casa, Victor job in quality, am uitat cumva sa ma laud?
si acum eu...
Denisa deja mi-a trimis resume-ul si am sa il dau mine dimineata sefilor, sigur va fi chemata la interviu, dar depinde de ea daca vrea sa faca naveta pana aici ( eu o recomand pe Denisa pentru job cu toata inima)
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2