Sezatoarea canadiana (104)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonna spune:
Ziua buna, scriu pe fuga:
Ange, tu erai cu portile de garaj? Am gasit un nr. intr-o brosura 450-663-3320 in Laval undeva pe st. elzear. Da`n-am tinut minte cum ii cheama, mi-am notat doar nr. pe fuga sa ti-l scriu aici...
S.
try spune:
Mqqm, mi-a placut faza cu sensurile giratorii si fetele cu motorisca. Cand ai zis de “mimoze absolut fantastice” m-am gandit prima data la niste don’soare care aratau intr-un fel. Si-apoi cateva randuri mai jos mi-am dat seama ca era doar imaginatia mea bogata (ce sa fac, fiecare vede filmul prin ochii proprii). Am rasuflat si eu usurata ca am dat dovada de putina imaginatie si creativitate - deci n usunt chiar lemn tanase .
Mai citesc, mai citesc…
Ei, da, mqqm, nu ma mir atunci de ce esti adepta hs. La ce copchii aia acasa. Da’ noi astialalti avem copii normali si nici noi n-avem capacitati anormale (adicatelea vreun dar de mentorare, ca nu-i mai pot spune de pedagogie ca atunci cand faci hs trebuie sa fii dupa mine mai mult decat un pedagog).
Mai, maru, ia-ma si pe mine cu tine la SK, da nu ca pacienta sau ca research object . Mereu mi-a lipsit motivatia interioara la munca (orice munca am facut pana acum – nu ca as fi incercat eu prea multe, dar in mintea mea am incercat f multe si n-am ajuns la concluzii prea multumitoare). Cat am tot umblat cu ala micu’ prin spitale m-am imaginat muncind intr-un mediu de sanatate, m-ar motiva extraordinar, as avea senzatia ca nu tai si eu frunza la caini, ca am pus si eu umarul la ceva maret pe lumea asta.
Mqqm, ktrinel, recesiunea bat-o vina. Si prin germania a cazut nu-sh ce mare banca, PostBank sau ceva de genul asta. A cumparat-o statul ca altfel era jale. Idem si la americani. Era de asteptat sa apara si de-astea. Io zic insa ca trec toate, ciclicitatea-si face datoria. Cu fiecare pas care ne apropie de rahat, suntem mai aproape de momentul ala cand graficul o ia in sus. Iar de-o fi sa supravietuim nevatamati, e de bine, nu?
cge spune:
Ziua buna,
Noi azi suntem in serbari (sufleteste vorbind ca in rest suntem la joburi, scoli etc), Anca face 3 ani.
Sotul ii va duce tortul cu printese la gradi, iar sambata facem "grande fete" acasa.
Maru, felicitari ptr job.
spune-le ca in lume exista joburi mai bune ca la ei si ca tocmai ai acceptat unul
Ktrinel, noi platim mult mai putin la curent, dar ne e frica sa ne bucuram. Cred ca avem variabil si am prins numai lunile de vara.
In rest, aseara m-am apucat si eu sa citesc la El Dorado, noroc ca e subiectul inchis.
A, pe mine mai rau decat ce se intampla in State, ma ingrijoreaza ce se intampla cu metroul in Montreal. Ieri am fost blocata, azi blocata, cred ca e un semn ca trebuie sa mai stau si pe acasa.
Gata pauza pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
CriPOD spune:
try, sa nu idealizam chestia cu copchii, totusi, ce-i normal?... Unde unul e puturos si guraliv cat cuprinde si ailalta inceata pana la exasperare, ca sa balansez impresiile, au si sclipiri. Ca oricare; totu-i relativ. HS, am mai zis, a facut fiu-miu absolut singur, fara niciun ajutor de la mine altul decat picioare in fund spre progres , ca eu lucrez. Fie-mea nu va face si n-a facut, ea si-a gasit scoala cea mai aproape de perfect, hakuna matata!!! da' multam de aprecieri.
ktrinel, si cine se mai stie cu economia, mai bagati cate un insight si la noi din cand in cand... Pe mine ma surprinde un pattern: de cand sunt in zona, economia americana este in buda inainte de alegeri.
CriPOD spune:
cge, ai scris cat am compus eu... La multi ani fetitei!
columbiana spune:
Cristina, La Multi Ani Ancai, sa va creasca mare, frumoasa, sanatoasa si fericita!
Si io's cu-n ochi ingrijorat pe Wall Street, mai ales ca am citit ca Desjardins au un portofoliu in procente serioase de investitii in afacerea fratilor Lehman; oricum tot ce pica acolo face valuri si aici, si treptat le vom simti si noi toti;
Loreleim, mersi de intrebare- n-am trimis nici un cv-inca, ce caut eu e ceva mai bun decit am acum, si bag de seama ca e cam greu de indeplinit toate cerintele: aproape de casa, program flexibil, asigurari sociale si mai ales contabilitate generala si nu bucati.
mi_ro, nu poti incerca ceva mandate temporare cu agentiile, eu asa mi-am inceput aici joburile in conta?
Fetele din Rive-sud, citem de ceva mall misto in zona, ati putea sa-mi spuneti cum se numeste? are' odrasla simbata playdate in zona si nu stiu cu ce-o sa ne omorim timpul in orele respective, sa nu facem naveta Laval-Brossard si retur.
http://www.floriinro.ro/
maru spune:
ok, zic totul din casa: postul e de admin asist to the Director of Learning Institute, ei fac foarte mult kte acolo, iar tipa care imi va fi sefa mi s-a parut o dulce. Dar voi trebuie sa stiti ca mie imi place sa ma duc la munca, eu am fun indiferent unde lucrez, toata lumea fuge in universitate de Office of research, eu am prietene f bune acolo, am ramas in relatii excelente, tocmai am avut lunch cu ele (fostele sefe)
cat despre locul actual, toti imi spuneau ca Dr Wells e dificil ca boss, ca e british si tot asa, ori eu mor de dragul lui, e super destept si funny, politicos, doar mustata lui e fioroasa, atat!
Lorelai, eu tot astept bancul cu sconcsul
try, pai cum sa nu, ne intalnim sigur, ei ar vrea sa incep pe 6 oct, eu as vrea sa o lalai pana pe 15 daca s-o putea
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
lorelaim spune:
Super-rapid ca fug sa bag prunca la apa
Maru - uite aici cateva idei:
http://www.quintcareers.com/resigning_job.html
http://www.quintcareers.com/resignation_dos-donts.html
http://www.michaelpage.ca/content/82-changing-jobs-the-resignation-meeting.html
http://jobsearchtech.about.com/od/resumesandletters/tp/Resignation-Letters.htm
Multa bafta!
Revin un picutz mai tarziu - daca nu adorm la citit povesti ... Daca adorm atunci va tzuck si pe maine dimineatza!
Lorelai
May 3, May 2, May 1
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
DanaMario spune:
mqqm la ce liceu e baiatu tau?
Nu de alta dar cred ca stam in aceeasi zona daca zici de YMCA (Bayview) si eu imi cumparai casa aici pe considerente de "zona buna","liceu bun" :)
Oricum timp sa ma mut in alta parte am suficient ca piticu meu e doar senior kindergarten:)dar macar sa stiu.