Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ANA mercic de trecere......si de urari.....luca te imbratisez si bine ai reaparut....magdita

sper ca se va anima iar tema noastra asa cum era in primavara cand nu mai conteneam cu cititul....

asteptam vestile de la inseminare.....si poate si de la alte tratamente.....hai fetele.....mai scrieti cate ceva.....

alexaaaaaaa....felicitari pt bebe din burtica.....sa ai mare grija de tine in primele 14 saptamani....pupici


azi dau de de fericire pt bebita mea.....

cine mi se alatura?????la cheful dinaintea botezului????

17+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Cami, toate suntem alaturi de tine in aceste momente de mare bucurie .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

alexa felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Maicuta Domnului si Bunul Dumnezeu au facut o minune pentru tine. Doamne Ajuta sa fie totul bine si peste vreo 8 luni sa-ti tii puiutul sanatos in brate.

cami_antonia, felicitari pentru fetita , sa fie sanatoasa si sa vina la termen. Iti doresc si tie o sarcina usoara in continuare.

noi suntem bine in continuare, vineri mai mergem la o eco sa-l mai vedem pe bebe, abia astept.

va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de minuni in viata voastra cat mai curand.

maryb 32+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

_


AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

MARYB si MAGDITA va multumesc pt urari.....intr-adevar sunt tare fericita.....

in schimb ma chinui sa am grija ce mananc.....ca sa nu mai iau mult in greutate....caci va fi greu tot pentru mine....

pe burtici

17+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Felicitari, Camelia pentru micuta Antonia! Sa dea Dumnezeu si Maicuta Domnului sa se nasca sanatoasa si sa-si bucure parintii in fiecare clipa a vietii lor .
Ma bucur mult pentru fericirea pe care o traiesti si iti multumim ca te rogi si pentru noi, celelalte aspirante.
Si eu imi doresc foarte mult o fetita (desi am in cap numai nume de baieti), de fapt imi doresc 3-4 copii si pana acum nu s-a aratat nici unul. Dar am credinta ca in curand se va intampla minunea. Noi ne-am hotarat abia la inceputul acestui an (ne miram si noi cat de inconstienti am fost pana acum) si nu am incercat in fiecare luna, dar ma rog la Dumnezeu sa fiu sanatoasa de acum incolo si sa putem macar sa "lucram" la proiect.

Sarcina usoara tuturor burticilor si sanatosi!
Rabdare si credinta tuturor aspirantelor si multi

http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

noce multumesc mult de tot pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai urat.....esti o draguta....

dar daca tot incercati doar de jumate de an ti-ai facut ceva analize....investigatii.....controale????? ca sa stii daca esti ok....si tu si sotul????? caci e adevarat ca sentimentul de infertilitate e luat in considerare de catre specialisti abia dupa un an de incercari luna de luna.....dar totusi ar trebui sa faci ceva cercetari in aceasta privinta.....

fetelor sper ca maine sa scrieti cat mai multe.....sa nu ma lasati sa vb singurica....

pupici pe burtici....

17+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_ spune:

Multumesc din suflet pentru gandurile si urarile voastre bune! Sunt coplesita.

Syris multumesc mult de urari, sa iti cresca bebe Iulia sanatoasa si voinica si la fel si fetita ta mai mare Andreea, ca tare m-a impresionat cu rugaciunile pentru surioara ei mai micuta.

Noce, sarut mana de gandurile tale bune. Multumesc ca ne-ai adus aminte de sarbatoarea Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. Spre rusinea mea nici nu stiam, dar dupa ce ne-ai adus aminte m-am bucurat si mai tare ca am putut sa va dau vestea in asa o zi speciala. Doamne ajuta sa vina minunea si la voi cat mai repede!


Virginia
, multumesc frumos de urari. O sa ma apuc sa citesc si Paraclisul Maicii Domnului. Eu am mai citit Acatistul Sfantului Stelian si l-am rugat sa aibe grija de puiul meu. Multa sanatate si ganduri frumoase si tie si la bebe Maria.

Speranta2008, multumesc mult. Ti-am raspuns la PM, Sper sa iti fie de folos si sa vii cat mai repede cu vestea cea buna

Magdita si tie iti multumesc si sper sa ne dai si tu o veste asemanatoare curand

Anadomnica multumesc de urari si ca m-ai pus pe listuta cu gravidute. Parca nu imi vine sa cred ca sunt eu. Ma uit tot timpul la ea.

Luca2008
sar’ mana de urari. Speram sa te scot din barlog, ca nu ne-ai mai povestit demult despre tine. Doamne ajuta sa fie bine si la tine. Credinta si gandirea pozitiva fac totul, pentru ca altfel, dupa spusele lui Tutunaru, nu aveam nici o sansa natural. Asa ca, cine stie, crede in puterea lui Dumnezeu si gandeste pozitiv si cine stie, poate nu mai e nevoie de fertilizare si ne povestesti si tu curand despre minunea ta. Doamne ajuta!

Cami-antonia, felicitari pentru bebe Antonia Ioana (e un nume foarte frumos). Sa fiti sanatoase amandoua ca nu mai e mult. Iti multumesc pentru urari si incerc sa am grija de mine primele 14 saptamani mai ales, dar si mai apoi. Maine ar fi trebuit sa plecam in concediu la turci, dar am renuntat la sejur. Vom merge noi mai incolo prin trimestrul 2 daca o fi sa fie, acum avem grija de bebe ca sa se dezvolte bine. Doamne ajuta!

Mada23 iti multumesc si sper sa ne dai si tu o veste buna cat mai curand.

Maryb, sarut mana de urari. Sanatate si sa va ajute Dumnenzeu si Maica Domnului ca mai aveti un piculet

Va multumesc tuturor pentru vorbele si urarile voastre de bine.

Ce as mai putea sa va spun? Poate ca ar trebui sa va spun , ca pe mine credinta si gandirea pozitiva m-au ajutat foarte mult: asadar, incearcati sa ganditi foarte optimist. Am vizualizat si mi-am imaginat tot timpul cum imi voi anunta familia despre bebe, cum imi voi anunta colegii la servici, cum o sa merg ca o ratusca mai spre final, cum o sa imi strang bebele in brate imediat dupa nastere, si iata ca a functionat. Si m-am uitat si la un film pe aceeasi tema. "The secret" se numeste, poate il stiti, este un documentar despre puterea gandirii pozitive. Poate e o prostie, dar daca functioneaza si ne putem vedea visul cu ochii cu ajutorul lui, de ce nu. Atunci cand am timp, la servici, in pauza de masa, imi pun castile si ma mai "educ" un pic. Pun linkul aici (se poate viziona online), si sper din tot sufletul sa va ajute: http: //www. moviesfoundonline. com/secret. php (scoateti voi spatiile)
Va doresc la toate sanatate, lumina in suflete si sa ne ajute bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne tinem pruncii in brate cat mai repede!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Buna dimineata!
Ce frumos arata forumul asta cand scriu proaspete purtatoare de burtici.
Camelia, eu mi-am facut doar acele analize gineco recomandate inainte de sarcina (ureaplasma, listeria, etc, stiu ca erau mai multe dar am uitat numele) si am tratat o ureaplasma. Am luat o trimitere sa ajung cu sotul sa faca o spermograma, dar am amanat-o de jena. Poate o s-o faca luna asta. Luam amandoi branca, napraznic, polen, miere si doar eu cretisoara, angelica si hyper-gin (niste capsule care contin o combinatie de plante care se regasesc in reteta naturista a liviei) si speram ca acestea sa rezolve eventuale probleme. Azi am incercat sa iau si tictura de propolis cu apa, dar are un gust foarte rau, nu stiu daca voi putea sa o iau zilnic. Sincer, ne bazam mai mult pe credinta noastra, pe rugaciuni, pe acatistele pe care le citim seara (al Sfintilor Parinti, al Maicii Domnului, al Mantuitorului, al Sf. Mihail si Gravriil - alternate, nu toate odata), dar si pe gandurile pozitive si autosugestie (ceea ce ne povestea si Alexa).
Daca sunt alte analize importante pe care ar trebui sa le facem, te rog sa mi le spui. Iti multumesc mult si te imbratisez cu drag!


http://tt.lilypie.com/ttblp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Alexa, felicitari , sarcina usoara , dusa la termen si bebe mic sanatos
Cami, felicitari ptr bebelina, va pupa fata tare tare
Eu sint cam suparata, ieri aveam programare ptr ultimele analize , cele de secretie, am mers acolo si surpriza, ca dr e plecata ca cealalta e in concediu si ca ma suna ele sa-mi spuna ptr simbata la ce ora.Binenteles ca nu m-a sunat nimeni, am sunat eu acum, le-am explicat cum sta treaba si sa-mi spuna , daca nu se poate sa merg in alta parte, acum astept sa vina dupa-amiaza sa-mi spuna daca se poate sau nu.E cam greu sa gasesc alt lab care sa faca tot ce am eu nevoie, am gasit dar nu le fac pe toate si uite asa, of ... nu va mai spun ca la celelte analize raportul dintre fsh si lh nu e cel care trebuie, imi fac o gramada de probleme, dar nu am ce face pina nu ajung la Dr Cocei cu ele, cu toate ....greu mai e, ce sa fac , merg inainte, dar asa ma lasa nervii cite-odata...
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

gata micutele mele am revenit din concediu ... une m-am simtit super bine ... ce sa va zic a fost cel mai fain concediu al nostru ...
va pupacesc pe toate, fara nici o exceptie (domnicuta mare de tot , pt grija ta, de a te interesa de mine), si sa speram ca se va inmultii lista cu gravidute cat mai repede ...

cand o sa am putintica vreme o sa va povestesc si cate ceva din concediul meu

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein


Mergi la inceput