Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 5
dyanira spune:
Eu din nou stresata planetei..
Mamicile cu experienta help!Cati mililitri papa un bb de 1 sapt la o masa?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
aly_c20 spune:
muuh, pe sebi il dadeau cu pudra,baneocin, in maternitate.
giuliana, si dupa ce a cazut buricul, cum il ingrijeai?mie mi s a zis sa sterg cu spirt si apoi sa pun pudra.dar oare nu l ustura?ca eu vad ceva gelatinos la buricutz
cd, eu sper sa nu fuie ce a avut nepotelul tau
mamica de puiutz Sebi
minunea noastra
maryb spune:
clau_geo si aly_c20 am vazut pozele cu printesica si printisorul, sunt niste frumosi si parosi , sa fie sanatosi si voi la fel sa-i cresteti asa cum va doriti.
maryb 32+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt
maryb spune:
ma duc sa fac ceva de mancare sa-i dau lu' bebe sa pape
maryb 32+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
_
AMR 8 sapt
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyanira Eu din nou stresata planetei.. Mamicile cu experienta help!Cati mililitri papa un bb de 1 sapt la o masa? Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!! mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
Dya pe cutia de lapte praf scrie cam cat tre sa-i dai la o masa ....dar bb mananca atat cat ii trebuie poate fi mai mult sau mai putin.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
Nocom spune:
laureta bine ai venit acasa cu printesa 2!!!! ma bucur ca e mancacioasa si ai lapte din plin!!! BRAVO!
cand ai timp, imi spui si mie care sunt preturile acre se practica in Polizu, ca sa fiu si eu pregatita.... multumesc mult.
andy.p gata, te-ai hotarat?!?! sau mai bine zis bebe s-a hotarat? astept vestile cu sufletul la gura.
Eu simt ca mi-a coborat burta, dar nu am nici un alt simptom. Dr m-a chemat luni, pe 15 sa nasc, si cel mai probabil asa va fi, caci bebelina mea nu da semne sa se grabeasca. Fata cuminte are mama.....
clau-geo cred ca numai eu nu reusesc sa-ti vad pozele, eu vad nuai poze cu tine cu burtica, de la cucnunie, cu hainnite, dar cu bebe - NIKA!!! poate sunt mai grea de cap, mai caut....sunt curioasa ce mai!!!!
37+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
andy.p spune:
Nocom pai nu stiu cat de hotarata e ca vad ca sta bine mersi ,nu se grabeste,iar dr la fel ...acuma sa vedem maine.
Pozele lu Clau sunt pe contul comun.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
aly_c20 spune:
andy, maryb
nocom, nici eu nu le vad
clau , zi-ne si noua unde sa ne uitam
mamica de puiutz Sebi
minunea noastra
Nocom spune:
aha, multzam andy!! draguta ca de obicei.....deci mai stai.....stam impreuna...
cred ca sunt cam incoerenta, de la foame cred. Mie acum pe ultima suta de metri mi-au venit si poftele si foamea, ca pana acum nimik. V-am mai zis ca eu am luat doar 5 kg pana acum si sper ca bebe e bine, dar nu am putut manca nimik cu zilele.... Acuma cred ca recuperez, ca porcul in ajun!!! Sa vedem cat o sa aiba bebelina si cat de sanatoasa o sa fie. Dr mi-a spus sa nu-mi fac probleme, dar eu.....
37+ Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
CD27 spune:
Am vazut poze cu Sebi si Irina, ce frumosi sunt, sa va traiasca mamicilor, sunt minunati, abia astept sa vina si al meu
38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/