Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)
Raspunsuri - Pagina 16
iriss_04 spune:
fetele cum vad si eu pozele?cum intru pe contul comun
plssss
39+andrei sebastian
AMR 2 saptamani
Steluta spune:
Felicitari noilor mamici
... Sa va creasca bebeii sanatosi.
La mine, se pare ca bebe nu prea mai are loc. Deja ma apasa jos, incat nu pot sta in pat decat pe parti. Asa ca probabil va dori sa vina mai repede decat avem programarea la cezariana.
As dori sa-i raspund Dianei in legatura cu cantitatea de lapte bauta de nou-nascut. Din cate imi amintesc in prima saptamana era undeva intre 40-60 ml/masa. As dori sa va impartasesc din experienta mea cu Andrada. In prima saptamana, am alaptat-o exclusiv de la san. Papa ea din ambii sani, dar adormea, nu foarte repede, dar oricum. Eu ziceam ca papa suficient. Peste 1 h si jumatate se trezea si plangea. Am zis ca are colici, ca papa trebuia sa-i dau cam la 3 ore. Am hotarat atunci sa cumparam un cantar electronic pt bebelusi. Asa am realizat ca ea nu luase deloc in greutate, ba chiar imi scazuse, si ca nu papa mai mult de 20 gr de lapte (chiar daca eu aveam lapte, caci foloseam pompa pt a-mi elibera sanii). Drept si prin urmare, am inceput sa-i dau completare cu biberonul, lapticul de la mine. Ii faceam proba suptului (adica o cantaream inainte sa ii dau papa, si dupa ce termina masa), si asa realizam cam cat manca de la mine. Mie personal mi se pare mult prea mare intervalul de 5 ore, pt papa la bebelusi asa de mici. Doar in conditiile in care stii sigur ca papa suficient.
Legat de baita, noi nu am pus nimic in apa. Nu vad totusi cum i-ar putea strica pliculetele de ceai, daca asta vrei tu.
Legat de buric, intr-adevar se curata mai intai cu un betisor de ureche inmuiat in spirt si apoi se da cu pudra Baneocin. Aceasta pudra e indicata si pt acele bubite rosii ca niste cosulete mici, care le fac mai ales pe la incheieturi, de la caldura/transpiratie.
Noapte buna tuturor.
Steluta
(37w+) cu
si cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
ratonelu spune:
alexa...m-ai facut sa rad raaau..cu scroafa..aaaa..pardonn..soacra ta

cd,mamitza....e a ta ...sau a lu'soata??
moama....pune-o la punct,daaa???auzi la ea...daca are chef sa fie sapalate in fiecare zi...si curatenie la fel....e invitata !
dea?eeeeee dracieeeeee
testu...e negativ![]()
nika nika....desert total.
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
ratonelu spune:
auziti...sabinel ce-o face?paote naste???
nuuuuu...nu pot sa cred![]()
carla,37+ putoiu sasha
ratonelu spune:
ramoncza,io nu stiu ce sa-ti spun de anestezie...io fac cezariana...
300-ramona....pe unde esti?
carla,37+ putoiu sasha
ratonelu spune:
mamidestefan...
bravo pt alegere.
carla,37+ putoiu sasha
sabinel spune:
nuuu nasc, desi pierdem frumos din dop, iar mandra da sa iasa prin burta direct. azi am stat mai mult prin bucatarie, ca soata avu chef sa manance piftele. ne dam de lucru, multumesc ca va ganditi la noi. totusi, pe denisa n-am prea vazut-o azi...
p.s. carla, te-am vazut mireasa. frumos ratonelu`
41+ cu
Amalia Stefania
ratonelu spune:
uitati-va pe realitatea...e in direct sefa asistentelor de la giulesti..moamaaaa...imi vine sa sparg telev....ce incearca s amusamalizezeeee..

ma bag in pat sa ma uit la emisiune...pup...
musetee....baftaaa..tinem pumnii....
va pup...fiti cumintele!

carla,37+ putoiu sasha
angelynna82 spune:
ca abia acum intru
Musette 

sa fie totul ok maine
Claudinna vazut bimbocel frumos foc 

Clau,AlexaM ,Joy, Dya, Eva, Xor, Laureta 
bine ati revenit acasa
Irina si Cristinescu felicitari, sa va bucurati de bebelusi 

, refarece rapida si va asteptam acasa
Clau
multa sanatate si fericire in noua formula
Lucutta, stai cumintica in pat
Simodina, multumim pentru sfaturi, sunt foarte utile 

Giulianna
o mamica speriata si pe bb 
Mamidestefan e tare frumos numele ales

Vazut si poze cu bb Luca si Irina, superbi 

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura 
Eu de ieri am spalat haninutele, mai am o runda...sa vad cand apuc, azi le-am calcat 
bblina are o comoda plina si un sertar de la sifonier la fel de plin ![]()
. Pus husa la carut
In schimb eu am picioarele umflate rau 

iar tati e la munca de dimineata pana noaptea tarziu
...
35+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]
angelynna82 spune:
Ahh si de maine schimbam semnatura, facem 36s si intram in 37s 

36+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
A mai ramas 29 zile incepand de azi 10.09.2008....productie de morcovi en-gros [:P]