Mamici norocoase de sept-oct 2008 (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ramona, eu nu stiu ce sa-ti zic:( pe alexa am nascut-o natural natural, fara nici o epidurala. sper sa am noroc si de data asta

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ramona

Ce vrei sa stii despre anestezie mai exact?>???Pot sa-ti spun din ce am citit si auzit.
Eu deja ma gandesc sa renuntz cu toate ca o vroiam....din cauza faptului ca am circulara in jurul gatului si pt principalul motiv ca aceasta anestezie iti mareste si perioada de travaliu plus ca nu mai simti exact cand trebuiue sa impingi.Asta este ceea ce am auzit eu.

Karina Alessia am 35 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 30
noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

nikolici:f tare cu soacra,,
Ramona:doctora mea zicea ca nu face pt ca nu simte mamica cand iese bebel si se pot intimpla multe,pe de alta parte am o prietena care a nascut cu epi si a zis ca a fost super,,,nu stiu pareri si pareri

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

buna seara si de la mine, cam tirziu, ce-i drept!
eva, vazut pitic frumos, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
musette.. imi pare rau ca nu te-am mai prins pe forum: mi-am luat sutiene si am pus si perdeaua. In seara asta ma culc cu gindul la tine, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si frumos! Tinem pumnii!
ramo.. despre epidurala: eu am nascut a doua oara cu epidurala si anul trecut am asistat la o alta nastere cu anestezie. La mine totul a fost ok, e adevarat ca nu simti contractiile, dar se simt la mina si moasa imi spunea cind sa imping. La nasterea la care am asistat, travaliul n-a durat f mult, la 2 noaptea a ajuns la spital la 6.30 a nascut, dar bb s-a nascut cianotic tot si a avut nevoie de resuscitare la balon ca sa inceapa sa respire. Neonatologul a zis ca e din cauza anesteziei, pe care ei nu o agreeaza deloc. Asa ca eu o sa incerc fara, de data asta, pt ca pe mine m-a speriat. Pe net cauta articole in engleza, nu in romana, despre epidurala, se pare ca nici afara nu o recomanda decit ca ultima optiune.
Acuma.. fiecare face cum vrea!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

mai pe seara

_irina,cristineescuFELICITARI MAXIME ... REFACERE RAPIDA...BEBELUSI SANATOSI SI PAPACIOSI

mussettepink

BINE ATI REVENIT ...PROASPETELOR MAMICI (laureta, dyanira,clau_geo,EvaF, ..) multi voua si bebelusilor ...si vrem multe pozici

clau_geo

sabinel tu cum mai esti ? ceva noutati ?

Noi ..adica eu si tati am definitivat capitolul nume pentru bebelina : IZABELLA - CLEOPATRA...Sper sa ii poarte noroc..si sa se hotarasca si ea sa vina ..ca am devenit nerabdatori sa o cunoastem

LIDIA (37w+)cu Izabella - Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

mamidestefan:frumos nume ati ales

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Izabella e ff frumos asa vr sa-i punem noi sau larisa,,,dar data viitoare acum a iesit un putos

39+andrei sebastian

AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Musette sper sa dormi bine in seara asta
musette

Vorbiti de vizite la bebe.....la noi nu vor fi prea multe si pentru simplul fapt ca nu avem unde sa-i primim, avem o camera mica in care vom sta noi si bebe, pat de mijloc, pat de bebe...si alte obiecte de mobilier asa incat numai pe pat se poate sta si doar n-o sa vina lumea sa se tolanesca in pat sa se uite la bebe (bunicii, socrii, cumnatii - pe rand, o data de fiecare e de ajuns)
In rest...ma gandesc ca o sa-l ducem pe afara sa-l vada si pe el lumea, habar n-am cum o sa procedam, mai ales ca botezul va fi in ianuarie
Ajutor nu voi avea desi stam cu mamitza, stres va fi cat cuprinde, in rest....ea deja m-a 'amenintat' ca va trebui sa spal in fiecare zi hainele lu bebe (desi am mai multe, nu am 3 sa le spal zilnic) si va trebui sa fac curatenie zilnic , ca alta treaba nu am, ea ma va ajuta enormmmm....cu ce...? cu indicatii

Ratonelul sa ne spui cum e cu testul

Ma bag la somnic noapte buna

38s
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Am vazut pozici de bebelusi ..
sunt niste dulcinei..si fetite si baietei..iti vine sa ii pupi nu alta ..

Ce bine ar fi daca ar putea vreuna din noi sa adune toate pozicile de bebelusi ..si sa le faca albume pe bobocei2008...sa ii avem pe toti acolo ..
ca asa "alergam" de pe yahoo..pe mamici2008..si pe bobocei2008..
si cind s-or naste toti sa avem vreo 100 de albume ..de "vizionat" ...
sare cineva ..mai harnicutza ..ca eu nu ma incumet sa fac fatza la asa o avalansa de bebelushi

LIDIA (37w+)cu Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella

Mergi la inceput