oale zepter
Am auzit pe multi ca nu stiu ce minuni ar face aspura sanatatii, ca ar fi foarte bune si ca pretul ( destul de piperat...)espe pe deplin justificat.
Va rog, aveti asa ceva ? intr-adevar, mancarea gatita astfel este mult mai sanatoasa ?
cum le intretineti si ce feluri de mancare gatiti ?
sunt recomandate pentru mancarica copiilor ?
Multumesc
P.S. daca o considerati reclama, va rog, nu stergeti subiectul, chiar ma intereseaza....
Raspunsuri
dalina2x2 spune:
fac minuni asupra sanatatii in sensul ca difuzeaza altfel caldura si cica nu s-ar distruge vitaminele intr-o proportie asa de mare, din cauza ca sunt gata toate mai repede.
Da, foslosim, mai ales pentru copii.
Blueiris spune:
Subcriu si eu. Sunt excelente. Ba unde mai pui ca economisesti si gaze. Dai focul la minimum si cand iti indica bbb capacul (adica repede) opresti aragazul si le mai lasi acolo sa fiarba in proprii aburi. Se intretin normal. Cel mai mult imi place sa fac friptura in ea. Fara ulei, fara nimic. Se pune carnea cand e oala f bine incinsa, se lipeste in prima faza, dupa care se inchid porii si se dezlipeste foarte usor. Eu am una de-aia maricica, asa, ca de ciorba. Ma chinui sa ma indur sa-mi iau si una stil craticioara de o gramada de vreme dar...sunt cam scumpute.
Mami de Maria
AYSHA 2 spune:
Multumesc
Inteleg de la voi ca ati constatat o imbunatatire a starii de sanatate, nu neaparat ca ati fi avut ceva afectiuni inainte, Doamne fereste....
Eu pentru copil vroiam mai mult pentru ce multe ori a fost depistat cu anemie si are si o imunitate scazuta
emiliss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYSHA 2 Am auzit pe multi ca nu stiu ce minuni ar face aspura sanatatii, ca ar fi foarte bune si ca pretul ( destul de piperat...)espe pe deplin justificat. Va rog, aveti asa ceva ? intr-adevar, mancarea gatita astfel este mult mai sanatoasa ? cum le intretineti si ce feluri de mancare gatiti ? sunt recomandate pentru mancarica copiilor ? Multumesc P.S. daca o considerati reclama, va rog, nu stergeti subiectul, chiar ma intereseaza.... |
Buna Aisha,
Ca sa te convingi de calitatea vaselor Zepter iti fac o invitatie la o prezentare Zepter unde se va si gati,vei papa si iti vei da seama singura de diferenta dintre"oalele"Zepter si restul.Da-mi un mesaj privat daca esti interesata si mai vb!
lilina spune:
aysha2, vasele zepter sunt f.bune, eu am si sunt extrem de multumita de ele, poti gati fara sa prajesti, fara sa aduci mancare la temperaturi peste 80-100 grade, cand se distruge tot ce e mai bun in alimente, in fine, e mult de povestit, mai bine mergi la o prezentare
daca vrei sa gatesti pt.copii/copil - sunt o alegere buna, eu ti le recomand cu incredere
numai bine
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
isabela, am dat cateva retete la subiectul special alocat (Retete pt.vase Zepter), tot in acest capitol LA BUCATARIE
in masura in care am timp o sa mai scriu ce gatesc eu
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul