STIATI CA...............

STIATI CA............... | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

ca sf.ana, mamasf. maria, nu putea face copii? si la batranete, datorita unei batjocuri pe care ea si sotul ei sf.ioachim,rugandu-se atat de puternic, dumnezeu i-a binecuvantat sa nasca pe sf. maria?
sa nu spuneti ca am luat0o razna, pe"aratura", dar ma gandeam la ca de mult sau rugat ei atunci, si cum i-a ajutat dumnezeu.
cum am aflat? chiar in ziua de sf. marie, vineri, de ziua mea, imi doream f. mult sa merg la biserica...asa, ca de ziua mea!si cum rusii erau in toi, nu am putut merge......insa, intamplarea a facut ca un prieten de familie, sa ne cheme sa mergem cu el si prietena lui la un soi de balci, pe la man. bistrita. am mers si, de acolo, ce ne vine noua, haide la man. arnota...coincidenta cu dorinta mea? undeva intr-un varf d multe, un peisaj superb si o liniste innebunitoare (in sensul cel mai placut posibil). acolo, ei au intrat in manastire, iar eu am ramas afara, ca eram cu rusii dupa mine, si am inteles ca nu este bine sa intrii. deci, uite asa cum ma uitam eu pe la niste exponate de vanzare, vine o maicuta mai batrna, si din vorba in vorba, ii spun pasul meu, si anume ca, de mai bine de un an nu vine bebe. reactia ei a fost una din cele mai dragute, si anume: "ei, nu-mi spune! cum te cheama?" si atunci, mi-a dat acatistul sf. ioachim si ana si mi-a spus ca lui dumnezeu NU TREBUIE SA II CERI ceva anume cand vrei tu, in clipa asta, ci doar sa se faca voia lui, si mi-a spus o mica povestire.
sper sa va fie de folos, si astept si alte astfel de intamplari.

pupici dulci

anne-marry

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

ce coincidenta..si eu am fost pe acelas traseu ca si tine..este superb..
numai ca eu am mers mai departe la man.Tismana si cand m-am intors m-am oprit la man.Govora..sper sa nu vorbesc prostii..am vizitat asa de multe ca le incurc
ce a spus maicuta este adevarat..adica sa se faca voia lui..chiar asa se spune..desi noi ii cerem mereu cate ceva lui Dumnezeu..oricum este bine ca ai aflat si poate te va ajuta sa fii mai increzatoare..
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

mai multe fete mi-au cerut acatistul si de aceea voi deschide tot aici un nou subiect, in care voi scrie acatistul sf. ioachim si ana.

anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_marri spune:

o poveste interesanta si poate prevestitoare de minuni, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

cine stie ?.........

anne-marry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

eu asa cred..si nu vreau sa-mi pierd speranta...

Mergi la inceput