Muresence.....la apel!!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 2
OanaRusu spune:
La multi ani Ianis, sa cresti mare si sanatos!
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Buna seara doamnelor...
Cum a fost prima zi de gradinita, scoala?
Haideti cu impresii
La noi a fost bine, am inceput cu Dani, l-am dus la gradinita la ora 8 unde a plans putin la plecare dar peste zi s-a comportat f bine si maine mai vrea sa mearga...dupa spusele lui. A mancat, a dormit, s-a dus la wc s s-a descucat singur (sunt dinalea mici)...a fost cumintel pt prima zi. Joi avem sedinta...sa vedem ce va fi si acolo...
La Sandra a fost bine, nu s-a tinut festivitatea ca a inceput ploaia si ne-am dus in sala de clasa unde am vazut-o mai de aproape de diriginta...profeseoara de fizica-chimie (din cls a VI-a vor face), momentan profesoara de educatie tehnologica. E mai in varsta...la prima vedere mi s-a parut femeie de treaba, acum sa vedem cum va fi, saptamana vitoare face sedinta cu parintii. De maine incepe orele...are emotii ca ii va cunoaste pe profesori, si ii e frica de lb romana ca a auzit numai lucruri "bune" despre profesora de romana ( e super severa si striga mult). O sa vedem. S-a pus in prima banca, chiar in fata catedrei...asa a vrut ea. Am si tuns-o la ora 13 avea programare la coafor...vroia sa se tunda sambata dar nu a gasit loc la coafor. Am pus poze in drop cine vrea sa ne vada.
Si cam atat noutati de la voi.
La munte a fost ...superb, ne-am distrat toti super
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
olim spune:
salutare si de la noi
nu am trecut demult pe la voi, dar v-am citit aproape tot.Noi am fost ocupati cu reamenajarea camerei lui alex, amenajarea subsoluilui, plus ca am profitat de tati ca l-am avut acasa pana azi cand a inceput muncaasa ca de azi voi intra mai des, deoarece o sa am timp mai mult
Alex e cuminta, baga in gura tot ce prinde, ne ies acuma fintii de sus, amandoi odata, cade din pat aproape zilnic, e foarte energic.in rest suntem bine.
va pupam pe toate si va dorim tuturor un an scolar excelent, sa va bucurati de copii vostrii
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
brigita spune:
Buna dimineata duamnelor.
Gata cu pana la ore indecente(ptr. mine}, a inceput scoala!
Aveam la emotii ieri......Da a trecut, noroc cu ploia, nu a trebuit sa ascultam.Azi am sedinta cu parintii, vedem ce noutati mai aflu.Timea e super incantata(deocamdata), invatatoarea pare ok la prima(a treia} vedere. E o invatatoare mai severa, cere mult, dar in acelasi timp e si draguta, iubita de copii.Deci pana acum e bine.
BIANCA, ai o fata...... Ce mai e d-soara, noua frizura i se potriveste bine.Ai doi copii reusiti, sa-ti aduca numai bucurie, fericire.
OLIM,am intrat repede la poze sa vad cat a crescut asta micu, da n-am gasit nimik nou. Poate , poate reusesti sa pui poze. Sau n-am vazut eu?
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...
ladymina77 spune:
Neata buna si de la noi,
Succes la scoala copilasilor si voua mamici,frati si surori multa sanatate.
Cam frig pe la noi asa deodata nu?
Bianca ,vazut pozele ,frumosi copii,ce diferenta e intre ei?
Si-mi plac la nebunie pozele facute de Sandra daca am inteles bine ,cu ce program le face? ca vrem si noi
O zi fumoasa si calduroasa va doresc!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Eu sunt cam dezamagita de clasa a 5-a. Deja pt azi a avut tema la matematica (5 exercitii) si la romana de continuat o compunere inceputa in clasa despre ce a facut in vacanta. Pt matematica ii vor trebui 4 caiete -unul de clasa, unul de teme, unul pt notite cand vor termina cate un capitol sa noteze ceea ce era important si unul in care vor lucra dintr-o culegere pe care maine le-o va cumara el...trebuie sa duca 10 lei. La romana vor avea 3 caiete...unul de clasa, unul de teme si unul tot asa pt a scrie ideile importante cand termina cate un capitol . Ciudat sistem.... La romana i-a interbat ce au citit in vacanta si pana saptamana viitoare sa faca conspectul la tot ce au citit. Plus ca vor da si test sa le vada "nivelul".. Vai de ea lume
Dani la gradi a plans de dimineata putin, a mancat si a dormit. Cand s-a dus Nelu dupa el era fara maieu si cu bluza altui baiat. Educatoarea de dupa-masa nu stia ce s-a intamplat si Dani spune ca s-a spalat pe maini si s-a udat. Si probabil educatoarea a incurcat hainele cu ale altui copil...sper ca maine sa apara bluza si maieul lui Joi avem sedinta cu parintii de la ora 16, sunt curioasa ce ne cere.
Am fost la real de dupa-masa la o tura de cumparaturi ca Sandrei ii trebuie pt scoala bloc de desen mic nu normal cum i-am cumparat si nu tempera ci acuarele pe baza de apa .
Brigita e super bine daca Timea o place pe educatoare...asta e f important si va merge cu placere la scoala si poate va invata tot din placere. Ce v-a zis azi la sedinta?
Olim deja ai baiat mare..mai pune si tu poze sa va vedem.
Ladymina nu stiu la ce program te referi de facut poze. intre copii mei sunt 8 ani jumatate. Cam mare diferenta dar asta e...
Anca cum a fost inceputul de an? Si tu le dai teste la copii dupa 1 saptamana?
Oana voi cum sunteti? Pe Paul nu l-ai dat la cresa, gradi? Cum a acceptat-o pe Ana?
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
OanaRusu spune:
Spor la scoala tuturor
Ce chestie, dupa ce ca am facut 17 ani de scoala, am fost profesoara inca 8, asa ca si acum 15 sepetmbrie imi da ceva fiori
Dar deocamdata ramane doar fior din amintiri - poate la anul va incepe Paul caminul - asa mi-am propus, sper sa si iasa.
Nu-l trimit anul asta pt ca au grija bunicii lui de el - cam ca la camin ca program adica de dimineata pana dupa-masa - uneori mai putin sau mai mult, depinde ce avem noi pe-acasa - asa ca nu vreau sa-l trimit sa-mi aduca boli din cresa cat e Ana mititica.
Noi crestem Ana deja se tine in brate singurica, incearca sa-si prinda picioarele da' nu-i iese, desigur, inca mergem cu completare destul de mica - sper sa ne tina naravu' cat mai mult si sa suga macar pana la 6 luni (chiar daca ma doare spatele de numa', principalul e sa suga, ca anul viitor reiau masajul si-mi revin eu).
Pupici si o saptamana super
Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Buna dimineata la
L-am dus pe Dani....pe drum maraia ca vrea la cresa nu la gradi ca nu e frumos aici la gradi . L-am schimbat pe hol ca inca nu avem dulapuri pana maine la sedinta, nu a plans...se uita mirat la copii care urlau langa el. A iesit educatoarea si mi-a dat bluza si maieul -mi-a spus si ea ce mi-a spus Dani ca s-a dus sa se spele pe maini si a pus degetul pe robinet si s-a stropit tot . Mi-a spus ca e foarte rapid ...ca s=a furisat sa se spele pe maini si asa s-a udat. L-am dus in grupa si nu a plans deloc. L-am lasat langa masuta si am iesit. M-am intors ca imi uitasem umbrela si el statea si se uita catre usa....m-a vazut si . A inchis educatoarea usa dar m-a vazut. Am mai stat putin sa aud....a mai plans vreo 3 minute apoi s-a linistit. Am plecat si eu putin mai linistita ca nu a plans atat de tare ca in prima zi. Mama ei de daca nu o uitam acolo....
Oana e super daca te ajuta bunicii si il iau pe Paul la ei sa poti respira cat de cat. Deci ai fost profesoara si tu ce materie ai predat? . Ce de profesoare pe aici.... .
Vai ce vreme urata e afara....oare mai vine caldura aia promisa? Ca eu asa am auzit ca se va incalzi dar m-as mira...
olim spune:
salutarefetelor, sper ca zilele astea sa pun poze, ca am mult treaba si nu prea am rabdare d epoze acumplus ca azi vine marius acasa, deci o sa profitam la maxim de el.
in rest va pup per toate, mergem pana la piata cu alex sa luam niste fructe proaspete
bianca, sigur o sa fie bine cu dani, apropo la ce camin e ca am o cumnatica educatoare
oana ce noroc ca te ajuta bunicii, soacra a iesit la pensie si anua sta nu a mai prins post, si i-a zis marius sa vina si ii platim 300 de euro pe luna plus mancare, etc, si nu a vrut sa vina.Ce sa facem pacat ca alex nu are parte de o bunica buna
va pup pe toate saq aveti o zi excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Biancas spune:
Olim Dani e la gradinita de pe strada Progresului...adica la gradinita Electro. Plimbare placuta la piata...aici ploua de rupe