Unde sa caut menajera: agentie sau anunt la ziar?

Unde sa caut menajera: agentie sau anunt la ziar? | Autor: ruxandra_sb

Link direct la acest mesaj

Ziua buna,

Trebuie sa ma apuc sa caut o doamna pt menaj 5 zile/sapt, care sa gateasca bine, serioasa, curata, lalalala. Unde s-o caut?

Merita sa apelez la agentiile specializate? Ce experiente ati avut cu agentiile? Sau mai bine cu anunt la ziar? Ce ma sfatuiti?

de M (6) si G (1)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

prin cunostinte, agentie ......... ziar

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu am luat tzeapa prin cunostiinte. Am vazut doua doamne, nici una nu corespundea descrierii facute nici pe departe. In final am gasit prin agentie. Eu la randul meu am recomandat cateva doamne unor prietene si a fost ok. E loterie pana la urma eu as lasa ziarul pe ultimul loc.

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Muuh,da-mi si mie numele agentiei te rog,ma intereseaza sa-i contactez pt o Doamna interna de la iarna.
Merci

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumesc.

Muuh, vreau si eu numele agentiei, te rog.

P.S. Felicitari pt bb Dimitri! Sa va traiasca!

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Ma intereseaza si pe mine.
Am avut menajera gasita prin cunostinte, a fost buna o perioada, si-a facut treaba, dar si-a luat talpasita cand imi era lumea mai draga.
Cat se ofera unei menajere pe o zi de munca de 8 ore? Ca eu gasesc numai dudui care imi cer 1 mil pe o zi de munca si mi se pare enorm; cred ca intre 500 si 700 mii pe o zi ar fi suficient, dupa parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nu stiu daca are importanta neaparat firma cu care am lucrat. Eu am trimis mail la mai multe iar Family Help (apare la o cautare pe google) au fost primii care au raspuns si au zis ca au pe cineva. Am fost am vazut mi-a placut. Doamna de la agentie a fost ok, monitorizarea post angajare a mers bine, nu am nimic de comentat dar imi e si frica sa o recomand. In fine deci firma Family Help (nu va speriati de blocul unde au sediul ei sunt chiar ok).

Acum, eu inainte sa iau prin firma asta am avut pe cineva recomandat de o cunostiinta dar care a avut un necaz in familie si m-a lasat cand imi era lumea mai draga. Va spun cum am procedat : oriunde aveam ocazia (coafor, magazinul de la colt, farmacie unde merg deobicei, babele din vecini) strecuram urmatoarea fraza: acum sunt putin ingrijorata, caut pe cineva sa ma ajute cu: spalat, calcat, curatenie etc. Sa stiti ca au aparut ceva oferte, unele au venit prea tarziu, altele nu imi placeau, altora nu le-am placut eu

Miruna mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

eu zic ca la o agentie mai platesti si firma, la anunturile din ziar e teoretic mai riscant dar, daca ai noroc, poti da peste o persoana asa cum ti-o doresti. Eu zic sa "faci selectia" la ziar!
Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Prin ziar nu stii pe cine bagi in casa, nu ai nici o garantie asupra persoanei. Mai bine prin agentii, macar ai un contract si nu-si poate face de cap cum vrea.

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput