Emma - continua sa lupte cu cancerul * 7 *
Raspunsuri - Pagina 2
Mariaa spune:
Deocamdata e tot asa cum spunea Aida...
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anina_n spune:
Doamne ajuta sa aiba efect tratamentul !
Aida, Kissy, va imbratisam si va pupam !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Ce face Kissy, cum ii mai este ? Dar Aida, cum se descurca ?
Suntem cu gandul si ruga, alaturi de voi ! Doamne ajuta sa dea roade tratamentul !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Mariaa spune:
Anina
m-am intalnit zilele trecute cu ele si Kissy era in mare verva in ciuda umflaturilor vizibile prin pantalonasi :(
Aida incearca tot ce ii iasa in cale posibil si imposibil.
Plecarea la C-ta s-a anulat. In clipa asta face mai departe biorezonanta si inca un tratament neconventional. Sper s-o lamuresc sa intre si sa povesteasca ea ce si cum.
pentru Emma
Lyme
Anina_n spune:
Mariaa, banuiam eu ca ceva nu e ok, ca prea liniste era pe aici. O inteleg pe Aida. Asa fac si eu, cand nu-i merge prea bine dulcineei mele, ma retrag in carapacea mea. Si daca nimeni nu intreaba nimic, eu....nu ma plang.
Asadar, ele nici macar nu au ajuns la C-ta. Iar Kissy este plina de enrgie ca deobicei. Asta e bine ! Draga de ea, ce putere are !
Trebuie sa ne mobilizam sa le ajutam pe fetele noastre dragi, acum, cand au mare nevoie de noi.
Sanatate si putere sa mergeti inainte, Aida !
Mariaa spune:
oricum Aida e martir (dupa umila mea parere..) ce face ea e dincolo de orice putere de imaginatie de-a mea.
si eu ma rog sa aiba atata putere cata simte ea ca duce drumul asta! important e ca simte ca nu e singura! toate solutiile care i-au iesit in cale pana acum parca au fost trimise cumva, de cineva...suna aiurea, dar asa e. cineva acolo sus le iubeste, asta-i cert!
pentru Emma
Lyme
trinity2kro spune:
Buna fetelor,
Acum este prima data cand citesc acest subiect.
Datorita faptului ca imi place sa ajut oamenii o sa incerc sa va ajut cum pot. Asadar va recomand:
http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&id=62#comentarii
Este vorba despre o terapie neconventionala. Mai gasiti informatii despre ea si aici:
http://www.gerson.org/
Eu va urez sanatate amandurora si abia astept sa citesc aici vestile bune
trinity2kro
Anina_n spune:
Da, important este sa nu se simta singura, sa stie ca poate conta pe ajutor, chiar daca ea nu-l cere. Conteaza mult si o imbratisare stransa, cineva care stie sa asculte, un umar pe care sa poata planga si o vorba de incurajare.
Mariaa spune:
trinity, la fix, despre asta e vorba!! Anina la fel reactionez si eu si nu-i tocma' bine...
sanatate multa tuturor
pentru Emma
Lyme
maru spune:
cui pot trimite prin paypal sa ajunga banutii repede la Aida?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/