Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (110)
Raspunsuri - Pagina 3
uberbax spune:
Am inteles! Eu pot doar joi dimineata ca dupa am treaba!Si stau chiar la City mall eu ajung destul de repede!
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Cami, credeam ca inca sarbatoriti. ![]() Astazi Maria a facut primul pas, cu ochii in ochii mei, m-a induiosat cum nu pot spune! Am observat ca are 2 tehnici de a cobora: unul pe burtica, sa ajunga in picioare, si altfel tinandu-se de mine, pe lateral, ca un copil mare.Astazi i-am asamblat o super jucarie: i-am bagat bile colorate in masina de spalat. O nebunie! :)) A stat mult bagata pe jumatate in masina. Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
FELICITARI!
si puiul meu a pasit singura, face doi-trei pasi, de la mine la tata si invers, dar cu teama; coboara din pat pe burtica si parca uita ca e mica, da sa se desprinda si sa plece singura, apoi se intoarce tot la marginea patului.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
![]() Uite reteta aici . ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

Ellis,
de
ellis spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Maria merge asa cam de 2 saptamani dar inca nu are un echilibru prea bun anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA O AJUTAM PE SONIA |
si Alessia tot de vreo 2 sapt, dar nu e stapana pe ea.
CRISTINA - e ok, Alessia de la 7 luni a inceput sa mearga de manute.
Ellis,
de
anka.san spune:
Felicitari tuturor puiutilor care au facut primii pasi 
Noi suntem inca mititei, doar stam in picioare si suntem taaare incantati ![]()
Multumesc de sfaturi anacami 
Eu as vrea unul de maxim 7 mil si cu Bebe confort Iseos ma incadrez la fix
E foarte versatil - asta imi place cel mai mult.
Abia astept sa-l vad la babyexpo. Eu as merge pe joi dupa amiaza, daca am cu cine sa-l las pe Andrei. Cine mai merge?
Sambata merg la o nunta la Campulung si vineri o as fac bagaje... plus ca vreau as am timp sa montez scaunelul ![]()
Anka si Andrei
(17.12.2007)
poze Andrei
uberbax spune:
Eu scaun auto am ,mi-am luat de la Prenatal.Sunt multumita de el ca de altfel si de carut care e tot de la ei!mai trebuie sa cumpar ceva hainute,ca multe am luat deja din oras!
ellis spune:
Acum chiar ma bucur: a papat Alessia 180 gr de supita de vacuta PASATA, nu mixata; nu stiu daca maine se va mai repeta evenimentul, dar chiar merita spus; si mi-a tipat dupa paine, acum nu va inchipuiti ca cine stie cata paine a papat, a mancat cam cat o moneda, dar pt ea e ceva! aaaaaaa...si e important ca nu a scos limba sa vomite...ca asta facea ea si de 6-7 ori la o masa.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
anacami spune:
Buna!
Ellis,felicitari atat pt. primii pasi singurica,cat si pt. progresele la papa!
Alina,cred ca cel mai bine ar fi s mai facem o strigare cam pe marti-miercuri! Daca se merge la cumparaturi este mai greu sa stam impreuna,daca avem timp si pt. o intalnire macar de jumatate de ora- o ora ar fi cel mai bine.
Anka,drum bun! cel mai bine le vezi pe toate la fata locului si vezi la care iti ramane gandul.Cel de la Bebeconfort cica se poate regla si functie de dimensiunile copilului (lateralele se pot apropia/departa ca in www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/voiture_iseos_neo_modulo.htm" target="_blank">poza).Acum poti lua si Iseos TT (acelasi scaun,dar fara reductorul pt. nou nascuti);daca il vrei pentru al doilea copil inca de la nastere il iei Neo
Indiferent la ce va hotarati, sa il foloseasca cu placere
si sa fie in siguranta maxima!
Miha, am vrut neaparat sa ii gasesc cu aceste personaje,un asemenea accesoriu face f. mult in placerea de a dormi la gradinita
. Am gasit pana la urma cu Thomas la Mothercare
(www.mothercare.com/gp/product/B001CLYA48/sr=1-3/qid=1221050098/ref=sr_1_3/202-9718460-0946236?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44527031&mcb=core" target="_blank">asta este) si cu Cars- Fulger Mc Queen la magazinul Z. Cea cu Cars este are eticheta Disney Pixar,presupun ca se poate gasi si in alte magazine;se poate folosi atat ca pijama,cat si ca si costum de casa.
Eu am oroare de alergatul prin magazine, descopar cateva si ma limitez la ele o perioada mai mare de timp...poate daca as mai fi rascolit prin mag. din oras as mai fi gasit si prin alta parte- dar ar fi trebuit sa ma refac o luna de zile...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mariussimiuc spune:
Cami,cat au costat? Eu am gasit aici pe DC un anunt la mica publicitate si am facut comanda cu 55 RON.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
anka.san spune:
Anka,drum bun! cel mai bine le vezi pe toate la fata locului si vezi la care iti ramane gandul.Cel de la Bebeconfort cica se poate regla si functie de dimensiunile copilului (lateralele se pot apropia/departa ca in www.bebeconfort.com/collection-2008/UK/voiture_iseos_neo_modulo.htm" target="_blank">poza).Acum poti lua si Iseos TT (acelasi scaun,dar fara reductorul pt. nou nascuti);daca il vrei pentru al doilea copil inca de la nastere il iei Neo Indiferent la ce va hotarati, sa il foloseasca cu placere |
Multumesc mult de urari Cami

Pai m-am cam hotarat pt Bebeconfort, dar nu TT ci Neo.
TT am vazut ca se recomanda peste un an si merge numai cu fata.
Eu as vrea sa-l tin cu fata invers cat mai mult timp posibil pentru ca e cea mai sigura pozitie.
Aduc pentru Babyexpo toate culorile si o sa fie si la reducere - numai bine pica
De Laura / Lala nu mai stii nimic?
Anka si Andrei
(17.12.2007)poze Andrei