Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

si sotul meu tot MF 3 a terminat ... dar in 86 ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

salut
Eu am terminat in 90. Imi aduc si eu aminte de Lepi, de Valecu, de Hristea de geografie, de Pop ,de Nita de mate, de Gila, Popescu de fizica.
Nu cumva Diana profa de romana despre care vorbeai era Margareta Stoica, o tipa foarte mandra de persoana ei si care isi tot dadea ochii peste cap?
Ma gandeam ca nu este Margaretra Popa deoarece Puck a terminat mai tarziu.
Apoi imi mai amintesc de o profesoara tare draguta ce preda o materie care se numea U.T.L.M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Se poate sa fie Margareta Stoica profa de romana..nu-mi amintesc decit ca era o tipa bruneta care-si dadea okii peste cap si obsedata de Eminescu.
Profa de UTLM era cumva Paiuc?? O tipa bruneta tunsa scurt draguta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca spune:

salut
Asa despre Paiuc era vorba.Pai cred ca Stoica era. Nu stiu cat de obsedata era de Eminescu, stiu ca cine invata tot Luceafarul avea un zece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zizica spune:

Si eu am facut MF3. Am terminat in '90.
L-am avut diriginte pe Friedmann in clasele 9, 10
si pe Lepi in clasele 11, 12.
De Kevo (romana) ce mai stiti? Veneau la noi la orele de romana si elevi din alte clase sa-l asculte, asa un profesor deosebit era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Bastilia, mai e cineva pe fir? Io cu mandrie ma anunt promotia '91.

Moka si Mokutza (3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Si eu am terminat MF3 in 1988(mecanica); Ioneasca mi-a fost diriginta;m-a terorizat femeia asta;asa schioapa a venit la mine acasa pe jos(si stateam pe la Macaralei) sa le spuna alor mei ca chiuleam(aveam max 5-6 absente/trimestru);si nici nu era nimeni acasa cand venise..lol.
Am mai avut pe Popovici, pe Lepi, Tutunaru la chimie...alta proasta(a murit asa ca nu-i bine sa o vorbesc de erau)...multi nu mi-i amintesc ca nume acum.
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Supicuta spune:

Buna,ma cheama Gabi, in liceu mi se spunea Blonda, am terminat in 1985,am avut-o pe Pitica diriginta, mai stiu ca Iova era directoare, imi aduc aminte de profu' de romana care era inalt si brunet, a fost frumos, iar colegii mi-au ramas in suflet, o pup pe Ofelia, si pe toti cei care citesc acest mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hello, bastilieni !!! Mama, cite amintiri m-au napadit deodata ... si eu am terminat liceul mefe3, in 1987 ... Iova era directoare, diriginta am avut-o pe Pauneasca - era profesoara de sport, o dulceata de femeie -, am facut ore si cu Frinculeasa, fizicista (pitica, da, asa era !!!), la mate am avut-o pe Dumitracsu, basarabeanca ... Stoica la romana, la chimie pe zuza aia de Valeanu ... nu credeam ca am sa mai vorbesc vreodata de ei !
Va salut pe toti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Hello, bastilieni !!! Mama, cite amintiri m-au napadit deodata ... si eu am terminat liceul mefe3, in 1987 ... Iova era directoare, diriginta am avut-o pe Pauneasca - era profesoara de sport, o dulceata de femeie -, am facut ore si cu Frinculeasa, fizicista (pitica, da, asa era !!!), la mate am avut-o pe Dumitracsu, basarabeanca ... Stoica la romana, la chimie pe zuza aia de Valeanu ... nu credeam ca am sa mai vorbesc vreodata de ei !
Va salut pe toti !

Alice2004, am fost in aceeasi serie, si eu tot in '87 am terminat dar la alta clasa (L)...
Se pare ca ne-am regasit destul de multi pe aici!

Mihaela si Alex (1 an si 8 luni)

Mergi la inceput