Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?
Raspunsuri - Pagina 4
diana904 spune:
Cred ca am facut o confuzie. Cred ca profa de sport la care ma refer eu (doamna micuta, draguta, blonda) se numea Paunescu. Help fetele...m-a lasat memoria in ultimul hal.
natydea spune:
Pentru Melina: Scuze am facut o confuzie. La D era diriga Dumitreasca de romana, mate o faceau si ei tot cu Dumitrasca ca si noi. Era cumva la tine in clasa o tipa Coco?
Pentru Diana: eu spre rusinea mea nu-mi mai aduc aminte cum o chema pe profa de sport, dar parca nu era mica si blonda, sau poate era
melinav spune:
Pentru Dea: Da, am avut o colega Coco, o chema de fapt Cornelia. Mai stii ceva de ea?
Melina
alba_ca_zapada spune:
Sotul meu a terminat MF3 in 1988!
Draga Tilis, ca sa vezi coincidenta si eu am terminat Lic. Ec. si de Dr. Adtiv. (LEDA) 3!
viorela hoff spune:
Eu am terminat mate - fizica la "Traian" in 80 Tr. Severin. Se-aude careva de-acolo?
Puck spune:
Nu pot sa va spun cit ma bucur ca s-a deschis acest subiect!!!
Am terminat in 1194, la "uman", ca XII J; profi (in ordine strict sentimentala):
Lepy - Aurel Lepadatu, biologie
Mihaela Miroiu, filozofie
Bogumil, istorie, a X-a (vai, cit l-am mai iubit! am plins cind a plecat)
Gabriel Niculescu, romana, X-XII
Valeria Perojuc, rusa, IX-XII
Marina Stefureac, latina totii anii
Margareta Popa, romana, doar a IX-a (slava Domnului!)
Maria Ionescu, mate a IX-a
Pop, istorie, XII
Molecula - Stelian... habar n-am, a murit anul trecut
... si nu-mi mai aduc aminte cum se numeau restul!!!
Propun subiect nou: scleroza precoce (ca abia ieri implinii 28 de ani)!
Puck spune:
...si mai fac si gafe, la tastare, pe deasupra, ca n-am rabdare sa recitesc dupa aia...
Evident, voiam sa spun ca am terminat in 1994, se-ntelege (sper). He, he, ce bine ca sint unele si mai "batrine" ca mine care au terminat liceul haaat, demult!
diana904 spune:
Puck, tipa de romana, Margareta Popa, era o tipa bruneta care vorbea foarte afectat si avea un fix cu Eminescu si cu Luceafarul?? Nu pot deloc sa-mi amintesc cum o kema....
Cit despre scleroza tu stai inca bine, ti-ai amintit multe nume (da esti si mult mai tinara!!!)...noroc cu tine ca mi-am amintit si eu, am avut multi profi in comun.
iuliana_2002 spune:
Buna, am terminat in 90, si eu la mate fizica 3 dar, am inavtat numai in treapta a II a la clasa d-nei Dumitrescu de lb romana, fizica Tunaru, mate Copcea...uhhhhhhhhh, chimie Molecula...etc
Noi am facut intalnirea de 10 ani, voi ati facut-o?
A fost super!
Sincere urari si admiratiea mea tuturor absolventilor de la MF3, ptr ca degeaba ni se spunea "robetei", ca nu era asa.
Iuliana