Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva?

Dar la Mate-Fizica 3 a fost cineva? | Autor: micorint

Link direct la acest mesaj

sau 'Colegiul Alexandru Ion Cuza', cum ii zice acum...
Eu am terminat in 1987, eram curioasa daca a mai trecut careva pe-acolo...

Mihaela si bebe Alex (1 an si 2 luni)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Unde? Eu am terminat la Mate la Iasi. Scuze... nu mai stiu cum se cheama acu, ca de atatia ani...
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Nu mai stii cum se numea liceul la care ai fost??????? Wow...

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

EU!
Am terminat in 91!
Pupici

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Lauraa, nu era vorba de liceu... ala stiu cum se cheama. Subiectul zicea de colegiu. Pe vremea mea, Mate-fizica si Mate erau impreuna la Universitatea Al. I. Cuza la Iasi, insa dupa revolutie s-au despartit, si-au luat alte nume si evident ca nu am de unde sa le mai stiu, avand in vedere ca sunt si plecata de 6 ani din tara. Ideea era ca eu am terminat in '90, dar am facut 5 ani, asa ca daca Mihaela a terminat la Iasi sigur ne-am intalnit pe acolo. Eu am stat in camera la camin cu doua fete de la Mate-fizica. Au terminat in '89, insa cunosc o gramada care au terminat mai devreme...
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

eu am terminat in '92.

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Eu am terminat in 89! si eu ma gindeam daca mai e cineva de acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

Revin cu precizari: era vorba de Bucuresti, sorry pt. confuzia cu Iasiul, nu stiam ca mai e un liceu la fel in tara...

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Da, si eu tot in Bucuresti am facut...poate ne si stim din vedere Mihaela, caci am invatat in acelasi timp...stii cum era, dupa-amiaza a IX si a XI si dimineata a X si a XII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Si sotul meu a terminat MF3, dar prin '96 si mama mea a facut tot acolo, dar la seral si a terminat prin '80-'81, nu stiu exact.
Cu cine a facut fizica, cumva cu Franca? Sau mate cu Ioneasca?
Din auzite le stiu ca erau spaima elevilor.
Franca a murit acum cativa ani buni.
Hai ca nu vreau sa va intristez,pupici!!!

tilis

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tilis

Si sotul meu a terminat MF3, dar prin '96 si mama mea a facut tot acolo, dar la seral si a terminat prin '80-'81, nu stiu exact.
Cu cine a facut fizica, cumva cu Franca? Sau mate cu Ioneasca?
Din auzite le stiu ca erau spaima elevilor.
Franca a murit acum cativa ani buni.
Hai ca nu vreau sa va intristez,pupici!!!

tilis

Hai ma, a murit Francu?? ce rau imi pare...mie mi-a fost diriginta tot liceul, si evident am facut fizica cu ea. Era destul de a dracu' ce-i drept. iar cu Ioneasca am facut mate, tot 4 ani....d-aia nu mi-a placut niciodata matematica. Cred ca la ele era vorba si de ceva complexe,d-aia erau asa afurisite, erau amindoua "domnisoare batrine" si cu defecte fizice, Francu era pitica iar Ioneasca era schioapa si avea si un defect la gura, n-avea dinti. Doamne ce m-a terorizat femeia asta (de Ioneasca vorbesc!!)

Mergi la inceput