Mamici norocoase de sept -oct 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 15
musettepink spune:
Nusha acum sincer cu circulara de cordon nici eu nu m-as risca sa nasc natural.Tu si bebe sa fiti sanatosi
babytza si tie castingul fara amoniac iti prinde asa blond??ce culoare ai tu parul natural?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 1 ZI
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denisa.g eu am zis ca mai stau cu vopsitul: dupa ce o sa nasc si o sa vad ca am ramas cu vergeturi, burta........ macar sa am placerea sa ma vopsesc, tund.. sa imi ridic moralul.. 39 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
da, da! ai dreptate! macar atata bucurie sa avem si noi dupa ce ne-om vedea cu toata celulita asta oribila ...sa mergem la un salon si sa ne tundem/vopsim
musette dr mi-a zis ca nu circulara e problema , ca 50% din copii se nasc cu circulara si asta o poate avea acum si peste 5min isi scoate cordonul singur, problema e pozitia pelvina ca iese saracutul cu piciorusele si e cu risc
34+ DAVID-MIHAI
LUCUTTA spune:
Am sunat-o pe dr si mi-a spus ca bb apasa pe col si de aceea simt asa dar sa stau linistita in pat pe partea stanga si sa iau no-spa iar daca mai patesc asa sa o sun.Am intrebat-o ca poate fi si din cauza cerclajului si ea a zis ca daca nu era cerclajul...
Nu stiu dar parca presimt ca voi naste mai repede decat termenul dar nu ar fi nici o problema numai bb sa fie bine.OFF!
Apropo de kg eu am pus 18 kg pana acum dar lumea zice ca nu se vede,circumferinta burticii este de 120,deci sunt destul de mare nu?
32+Sergiu
babytza spune:
citat din mesajul lui musettepink Nusha acum sincer cu circulara de cordon nici eu nu m-as risca sa nasc natural.Tu si bebe sa fiti sanatosi babytza si tie castingul fara amoniac iti prinde asa blond??ce culoare ai tu parul natural? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 1 ZI |
Prinde , ca sunt saten deschis....
Valentina 36 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
nushulica spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Am sunat-o pe dr si mi-a spus ca bb apasa pe col si de aceea simt asa dar sa stau linistita in pat pe partea stanga si sa iau no-spa iar daca mai patesc asa sa o sun.Am intrebat-o ca poate fi si din cauza cerclajului si ea a zis ca daca nu era cerclajul... Nu stiu dar parca presimt ca voi naste mai repede decat termenul dar nu ar fi nici o problema numai bb sa fie bine.OFF! Apropo de kg eu am pus 18 kg pana acum dar lumea zice ca nu se vede,circumferinta burticii este de 120,deci sunt destul de mare nu? 32+Sergiu |
mare mare burtica nu gluma!
stai linistita in pat si ia no-spa si speram sa scapi de intepaturi
34+ DAVID-MIHAI
babytza spune:
Lucutta eu zic sa lasi plimbatul si sa stai cumintica in pat....Mai ai putin de suferit la pat...
Valentina 36 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
musettepink spune:
Nusha bebe a hotarat sa faci cezarina,poate e un semn ca tot erai tu indecisa!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 1 ZI
denisa.g spune:
citat din mesajul lui LUCUTTA Am sunat-o pe dr si mi-a spus ca bb apasa pe col si de aceea simt asa dar sa stau linistita in pat pe partea stanga si sa iau no-spa iar daca mai patesc asa sa o sun.Am intrebat-o ca poate fi si din cauza cerclajului si ea a zis ca daca nu era cerclajul... Nu stiu dar parca presimt ca voi naste mai repede decat termenul dar nu ar fi nici o problema numai bb sa fie bine.OFF! Apropo de kg eu am pus 18 kg pana acum dar lumea zice ca nu se vede,circumferinta burticii este de 120,deci sunt destul de mare nu? 32+Sergiu |
Hai moralul sus . In patut, no-spa, asta e. Mai multe am trecut prin asta si uite-ne in ultima sapt.O sa fiti bine amandoi, curaj.
39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
musette - cum esti cu moralul??? Ai stare? Gata spalat, epilat, bagaj.......
39 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
nushulica spune:
citat din mesajul lui musettepink Nusha bebe a hotarat sa faci cezarina,poate e un semn ca tot erai tu indecisa! asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 1 ZI |
asa e!
manca-l-ar mami pe el!!!deja incepe sa ia decizii!
34+ DAVID-MIHAI