Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 15
Bratu Monica spune:
esti tare Lorenza!
super misto totul;picioare ,sandale ..tot!!!!!!!!
MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!
corbioana spune:
Misto sandalele ;) deci cat porti si cat trebuie luate acest soi de sandale? numar pe numar?
nushulica spune:
raluca revin cu o rugaminte la tine: mai stii cumva referinta si codul pt aspirator?sa vad daca mai sunt valabileam un cont nou noutz cu noua mea adresa si l-as folosi
34+ DAVID-MIHAI
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corbioana Misto sandalele ;) deci cat porti si cat trebuie luate acest soi de sandale? numar pe numar? |
Deci port 38,si am luat 38.
acum,cine-si face mila cu o poza cu salteaua si una cu aspiratorul ca poate-mi fac un cont nou special pentru una din ele.
miki68 spune:
Uite Nushu www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/offres-parrainnages-nouveaux-t14862.html" target="_blank">aici sunt multe coduri de parrainage
EDITEZ: Lorenza, intra si tu pe link. Sper ca aveti cont
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
citat din mesajul lui miki68 Uite Nushu www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/offres-parrainnages-nouveaux-t14862.html" target="_blank">aici sunt multe coduri de parrainage EDITEZ: Lorenza, intra si tu pe link. Sper ca aveti cont cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
MERSI!
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 Uite Nushu www.clubpromos.fr/forum/redoute-solution-maison/offres-parrainnages-nouveaux-t14862.html" target="_blank">aici sunt multe coduri de parrainage EDITEZ: Lorenza, intra si tu pe link. Sper ca aveti cont cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
miki esti tare dragutza, dar eu n-am cont pe forumul asta si nici nu ma apuc sa-mi fac...nu-mi scrii tu aici codul mura'n'gura?pls
34+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Aspirator parc-ai vrut tu:
cod 22586
ref 528.7537 (asa-i scris, cu punct)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
Hai,mai,fa-ti cont,ca nu dureaza si vezi si pozele.Poate daca le vezi,te prinzi ce te coafeaza si ce nu.Mie nu-mi trebuie nimic,poate aspiratorul sa-l fac cadou.