Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 16
miki68 spune:
Mai zice ca pt. cadoul asta tre sa platesti 10 euro participation si 1 euro eco-participation
Vezi ca nu-i mare lucru de capul lui: are putere numa 1200 W
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Lorenza spune:
Eh,daca-il fac cadou maica-mii,ca ea are unul romanesc vechi,pe care tot de la mine il are,ma pupa!Dac-ar fi sa astepte sa ma plictisesc de cel cu care aspir eu acum,ar trebuie sa-si cumpere matura.
miki68 spune:
Aaaa, cunosc ca si maica-mea are unul si nu-l arunca nici de-al dreaq ca inca mai functioneaza. E marca de prestigiu Ideal.
cristina d.
Lorenza spune:
Si mama ,Rhino,dar nu cred sa mai aspire mare lucru,ca de cand i l-am dat eu,era cam obosit.Sa faci copii...
miki68 spune:
Maica-mea e proprietar de drept. L-a achizitionat cand eram eu in clasa a II-a
cristina d.
ralucadiana spune:
am pus aii pozele cu aparatul: http://www.flickr.com/photos/22998561@N03/?saved=1
codul pt aspirator: 22586, ref 5287537.
ralucadiana spune:
fetelor care aveti aspiratorul ati incercat sa puneti apa in el? eu am incercat insa garnitura aia nu inchide etans si m-am trezit cu o balta in camera. apoi l-am folosit fara apa si fost ok
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Maica-mea e proprietar de drept. L-a achizitionat cand eram eu in clasa a II-a cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
Si inca mai merge,ca de aspirat nu cred sa aspire decat chestii mai voluminoase?
miki68 spune:
citat din mesajul lui ralucadiana am pus aii pozele cu aparatul: http://www.flickr.com/photos/22998561@N03/?saved=1 codul pt aspirator: 22586, ref 5287537. |
Te-am prinssss! Tu postezi pe un forum fr. (nu mai stiu care. o fi achetergagnant?). Ma tot intrebam cine-o fi oare B.R. care scrie "frantzozeshte"... O fi de pe DC? Si-acu aflai... Eh, alta "existentiala" rezolvata
cristina d.
Lorenza spune:
citat din mesajul lui ralucadiana fetelor care aveti aspiratorul ati incercat sa puneti apa in el? eu am incercat insa garnitura aia nu inchide etans si m-am trezit cu o balta in camera. apoi l-am folosit fara apa si fost ok |
Oooooooooooo,si eu care credeam c-ar fi ceva de capul lui!Nu-mi mai fac cont nou,ca nu mai am de ce!