Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucadiana am pus aii pozele cu aparatul: http://www.flickr.com/photos/22998561@N03/?saved=1 codul pt aspirator: 22586, ref 5287537. |
tu ai folosit aspiratorul pana acum? trage ceva? si inca ceva...e mare sau micut? ca eu as vrea sa-l iau ca am unu mare si greu si pe asta sa-l tin sus sa-l am la indemana cand e de tras ceva rpd
miki
34+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
citat din mesajul lui ralucadiana fetelor care aveti aspiratorul ati incercat sa puneti apa in el? eu am incercat insa garnitura aia nu inchide etans si m-am trezit cu o balta in camera. apoi l-am folosit fara apa si fost ok |
Da nu zice nicaieri ca e cu apa. Zice numa de filtre ca-s lavabile
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
citat din mesajul lui nushulica ... ca eu as vrea sa-l iau ca am unu mare si greu si pe asta sa-l tin sus sa-l am la indemana cand e de tras ceva rpd miki 34+ DAVID-MIHAI |
Eu am unul d'ala ca de masina, numa ca-i cu alimentare de la priza, pentru actiuni de astea "la inaltime". L-am luat la o oferta de la quelle impreuna cu unu mare de 2000 W si-s super amandoua.
cristina d.
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki68
Eu am unul d'ala ca de masina, numa ca-i cu alimentare de la priza, pentru actiuni de astea "la inaltime". L-am luat la o oferta de la quelle impreuna cu unu mare de 2000 W si-s super amandoua. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
asa mi-ar trebui si mie unul...numai ca mare am nu ma apuc sa iau acum si de ala...eventual cand merg la carefour sa ma uit dupa unul din asta mic
34+ DAVID-MIHAI
nushulica spune:
mi-am facut connt pe forumul frantuzesc si am vazut aspiratorul...pentru 10 euro il iau ca daca nu o sa-mi placa il trimit la tara imediat
34+ DAVID-MIHAI
camelia_daniela spune:
Fetelor, eu am folosit aspiratorul si sunt multumita de "ce stie sa faca " la 1200 W!
Trage bine, adica se ridica covorul cand aspir si e micut si foarte usor.
Singura chestie ne-ok deocamdata e ca se cam incinge , da' merge ... macar de atasat batista bebelusului la el!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miki68 spune:
E, a durut? Vezi ca-i mai bine sa vezi cu ochii tai?
cristina d.
anne16 spune:
sa v-a pun codurile:
aspirator:22764 ref 528.7537
saltea 160*200 : 23027/23159/22594
aparat foto: 22748/22551 ref 834.5686
set 25 piese :14729
anne16 spune:
Eu am fost la Metro cu baietii sa-si cumpere rechizite si si pe aici este activitate intensa