Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am primit si eu 29.08 am avut o lenjerie:
http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-shangai.aspx?productid=324118021&documentid=201208&single=true
imi place, culoarea ecru
cadou am avut salteaua si un set de cesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Salutare!
am vinat si io sandalele astea mai mult timp, dar se pare ca nici astazi nu am avut noroc, este epuise marimea 37.
Lorenza, poate ai timp si chef sa le faci o poza sa stiu ce am pierdut si felete la ce sa se astepte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mda, mai devreme cand am pus eu in cos sandalele 37 erau, acum imi apar epuise...

Bey, am zis ca nu mai dau nici o comanda. Ce-mi faceti? ca sa nu mai zic ca ma intereseaza si salteaua gonflabila de care vb voi. Am o camera goala (fara pat/canapea adica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Poza de pe site e cat se poate de edificatoare,n-as aduce nimic in plus fata de LR.
Edit:poate doar sa le fac o poza cu gleznele mele subtiri.

Mergi la inceput

Da, da, Lorenta asteptam poza cu gleznele si sandalele, biensur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Poza de pe site e cat se poate de edificatoare,n-as aduce nimic in plus fata de LR.
Edit:poate doar sa le fac o poza cu gleznele mele subtiri.

daca o faci si pe asta iti multumim din suflet!!!ca si asa te=am stresat toate cu atatea intrebari

eu oricum nu am dubii deloc asupra sandalelor chiar imi plac,,,si la cate tepe am luat eu astea nu ar fi chiar un capat de tara

revin cu rugamintea mea...aparatul foto cine l-a primit????vreau si eu niste detalii pls

34+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Mda, mai devreme cand am pus eu in cos sandalele 37 erau, acum imi apar epuise...

Bey, am zis ca nu mai dau nici o comanda. Ce-mi faceti? ca sa nu mai zic ca ma intereseaza si salteaua gonflabila de care vb voi. Am o camera goala (fara pat/canapea adica).

uite codurile pt saltea:23027/23159/22594 eu pe ultimul l-am folosit, dar le-am incercat si pe celelalte, merg

Mergi la inceput

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

neata! cod nou:

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=email&nope=14702&omniturecode=001RP8824

cod 14702, cadou set de masa (25 piese)

sa nu-i uitam!

mie la acest set mi-au trimis codul 14729

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Lorenza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niscai poze cu sandalele ne arati si noua?

PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput