Shoppaholicele Redouto-masochiste (123)
Raspunsuri - Pagina 12
nushulica spune:
cine a primit aparatul foto sa imi dea si mie niste detalii despre el?sau ceva poze?ce firma este?
34+ DAVID-MIHAI
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenza Au aparut din nou dispo sandalele nr. 38! |
astia se joaca cu nervii nostri!!! am intrat si apar si acum disponibileau mai inventat ei un stoc acolo, le-au gasit poate aruncate printr-o magazie
34+ DAVID-MIHAI
Bratu Monica spune:
Nu stiu ce sa cred despre sandalele cu pricina?//
Nu stiu daca sunt chiar comode,fie ele si pentru mers la o friptura.
Nu-mi aduc aminte,parca Lorenza le-a primit.
Voi ce ziceti?de frumoase-s frumoase dar comode?
si merg nr/nr sau luam un nr.mai mare?
claujro spune:
As lua si eu sandalele daca tot le-ati laudat atat...dar atentie la marimi. Mie care port 37 de la LR Creation imi vin 38, tot ce am luat 37 au fost mici rau.
Bratu Monica spune:
Claudia
ce parere ai de toc?eu nu pot purta foarte inalt si nici nu stiu daca ma impac cu acea bareta?
tu ce parere ai?eu am si piciorul mai gros ,ma gandesc sa nu arat ca un gogosar indesat in sanda.
Miki un sfat ,please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
miki68 spune:
Sorry, da' nu dau sfaturi pentru papuci cu toc (mai ales ca astea au 7,5 cm). Va dati seama ca eu cu sandalele astea as avea 1,84?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Mda, tocul nu e foarte inalt...baretele alea in schimb scurteaza si ingroasa glezna (optic). Ori am eu o obsesie si doar mi se pare....am sandale/pantofi legati de glezna si imi da senzatia de picior scurt... Merg foarte bine cu pantalon sau fusta lunga.
Adevarul e ca la cat costa si cate tepe am luat pana acum cu LR ce mai conteaza. Oricum, nu am inca bani pe card asa ca ma mai gandesc pana maine.
Lorenta, multumesc de sfat. Tu le ai? Spune-ne despre ele...Deja vad ca au innebunit pe toata lumea.
Edit: eu as avea 1,75 m, numa bine
Lorenza spune:
Pai,ce sa mai spun,ca deja le-am intors pe toate partile.In ceea ce priveste problema cu glezne subtiri/groase nu-mi dau seama,ca eu le am cat se poate de subtiri.
nushulica spune:
bey eu zic sa le luati si sa nu mai faceti mofturi dupa ce ca LR a "binevoit" si a suplimentat stocul, voi va mai si ganditi??
intr-adevar baretele alea scurteaza piciorul, dar mie imi plac f mult si de aia le-am luat fara sa clipesc, iar tocul de 7.5cm nu-i pt mine nici o problema
abia astept sa le primesc!!!
34+ DAVID-MIHAI