Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 75
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
rocsy2007 spune:
am sosit si eu la cafea.
lorelix iti uram bafta la laparo si sa stii ca nu e absolut deloc grea. eu m-am simtit foarte bine dupa laparo. multe fete au ramas dupa ce au facuto. eu as mai face si 10 numai sa stiu ca reusesc.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
magdita spune:
Neata gagici,
Felicic, saru'mana pentru cafea, ca i-am cam dus dorul.
Coco, imi pare rau pentru z1. Insa orice z1 este un nou inceput.
Rocsy, ma bucur ca tatal tau se simte mai bine. Nu mai fii tristutza, vorba unei prietene dragi
, ce-i al nostru e pus deoparte.
Lilisor, maine te testezi ?
Georgic, nu mai e mult pana vineri cand sper din suflet sa ne dai vestea cea mare
.
Bebitza, un pupic dulce pentru tine si printesa ta
.
Tamy, la analize poti merge singura, fara probleme. Nu dureaza mult.
Madutz, Rala
, Crisarh
, Lali
, Lucic
, pup fetele cu mult drag.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
machus spune:
Buna dimineata,
La multi ani cu intarziere Georgia. Sa dea bunul DD sa ti se indeplineasca dorinta cea mare !
Incurajez si eu fetele carora le este teama de laparo. Este cea mai buna modalitate de diagnostic, si chiar reparatorie in anumite cazuri. Nu va fie teama; chiar este o interventie usoara. Eu, personal, ma felicit ca nu am pierdut timpul pe aici (GL)cu HSG-uri, instilatii si alte tampenii pe care le practica anumiti dr.
Succes la monitorizari, inseminari, fufu, si sa vina liniutele duble!!!
Coco un pupic pentru tine ! Nu fi trista.
Am pus si eu poze de la mare cu burtica la balaceala. Vineri sper sa am poze cu Bubu (sa nu mai fie nici o pb cu stick-ul).
Anul acesta s-a intamplatcu Bogdan
Bubu
Poze
georgia_c spune:
cine era mai potrivita sa va faca galerie pt laparo decat o graviduta .. macusica cea cu burtica bronzata acum
deci micutele , cele care va pregatiti de laparo , lorelix ,tamy , gata io am scos majoretele la treaba ..sa se mai incalzeasca ca si-asa e un frig de au inghetat de tot .....sa aveti un rezultat beton micutele ... si nu uitati , nu e cazul sa va afceti griji e o operatie simplaaaaa
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Fete care fac laparo,
eu am mai pove si alta data, mie mi se pare mai grea o extractie de masea decat laparo. Este foarte bun ghidul de pe prima pagina, pe mine m-a ajutat foarte mult alaturi de ajutorul primit verbal de la stie ea cine .
Nu doare, nu pune sonda urinara, te trezesti odihnita (mama ce somn bun am tras cu anestezicul in vena).... Pe mine m-a operat dimineata, pe la 7:30 iar la 8:30 sunam pe toata lumea sa le spun ca sunt bine (imi aduc aminte si acu ce limbarita mi-a facut tot anestezicul) iar la 11:30 dimineata eram in masina catre casa.
Cocolina, nu ne omoara pe noi z1, asa-i? Sus fruntea ca imediat apare iar perioada fertila!
Succes si s-auzim de liniute duble,
Felix
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anaconda2/anaconda2.jpg)
anaconda2 spune:
Aerlilian , ce mai astepti , nu faci testul de sange ??
Lorelix , ai fost dimineata la spital pentru analize ? Maine la ce ora te-a chemat ptr operatie ?
rala spune:
Buna dimineata! Hai fetele cu testele... ne mai dati si noua o speranta. Tamy cum te simti azi? Lorelix cat a durat la analize azi?
...pararea mea!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorelix/lorelix.jpg)
lorelix spune:
Buna fetele,
Rala,Anaconda..
am fost la analize..dar iar dezamagire..nu aveau niciun vestiar..m-am aschimbat in camera de garda/ortopedie..si la plecare m-am imbracat pe holuri"))
Nu a durat mult..vreo 15 min..l-am vazut si pe TUTU...nu stiu ..sus la 2, parca era o intreaga zapaceala...m-a ametit de tot..tot personalul..era in mare verva...
Anaconda, maine ma duc la 6:30/...atunci m-a chemat..
Sa speram ca-i de bine..
Intra putin pe mess..sa vb..eu sunt acasa...
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
rala spune:
Dezamagire? Hm... Eu chiar la asta ma asteptam. Din pacate. Si de asta mi-e si urat, de balamucul, si dezorganizarea si dezumanizarea pacientului care se intampla in orice spital "de stat" de la noi. Asta e. Stragem din dinti, multumim lui Dumnezeu ca avem un doctor super profesionist si ne bucuram ca totusi Elias nu e cel mai rau dintre toate spitalele...
...pararea mea!
tamaryllis spune:
am zis eu ca nu mai intru de la serviciu, dar........
fetelor, sunteti minunate! multumim pt incurajari.
Lorelix, am niste intrebari ciudate: te rog sa imi spui si mie unde ti-ai lasat hainele dupa ce te-ai schimbat si geanta si ce mai aveai....le-ai luat cu tine? la ce ora te-ai dus acolo?
vorba ralei, mai frica ar trebui sa ne fie de sistemul asta .... imputit(adaug eu)....dar trecem noi si de asta! ce nu ne omoara ne face mai puternici! capul sus!
azi sunt pozitiva! chiar daca rusii sunt aproape!
no pain, no gain