Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ginye sunt de acord in totalitate cu Ancaoradea pe toate aspectele.Si eu consider ca cel mai important pas a fost facut si chiar m-am bucurat ca a accepta sa mearga la psiho. Acum inca putina rabdare si dupa primele 3 sedinte vei putea observa primele "semne bune".

Dea sper ca esti ok. De cca. 3 zile nu ai mai dat nici un semn de viata.

Bravegirl multa bafta la interpretat-ul analizelor. Iti doresc sa nu fie ceva grav. In ceea ce ma priveste mi s-a explicat ca unele analize chiar daca pe buletin apar sub / peste limita general admisa , se incadreaza totusi in limitele general acceptate pentru gravide.

Sa aveti o noapte buna fetelor! Ieri noapte pentru mine a fost cumplita , o caldura infernala !

Mirtha 33+ Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, burticute!
Ginye iubita, de cate ori te simti singura sau trista, iti vom fi aici alaturi! Cu bune, cu rele, trece ea si perioada asta, iar tu esti o persoana tare si rabdatoare care va trece cu bine peste ea. Bebe e activ si sta cuminte in burtica, asteapta termenul linistit ca sa o bucure pe mami si sa-i aduca zambetul pe buze!
Andutza sa-ti traiasca fetitele si sa fiti sanatoase toate! Sarcina usoara in continuare!
Bebecris multa sanatate! Sper ca te simti mai bine acum!
Ancaoradea ma bucur mult ca esti bine!

Eu ma intreb cum voi dormi noaptea asta deja. De cateva zile dorm ingrozitor de prost pentru ca nu-mi gasesc pozitia. Singura pozitie in care accepta bebe sa stau este pe stanga...si cum amortesc, ma mut si pe dreapta..si ma scol imediat in suturi.
Maine dimineata merg la doctora de familie si vreau s-o prind la prima ora asa ca am sa plec la 6:30 de acasa , dupa care ma duc direct la servici. Cred ca pana la 19 cand ma intorc acasa o sa fiu varza deja
Sa aveti grija de voi! Va pup dulce, o noapte linistita!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 32+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

pentru o dimineata horny.

"O palarie mare pentru ganduri pe masura

O doamna intra intr-un magazin de palarii de lux.
- Buna ziua, ce v-ar interesa, stimata si distinsa doamna? intreaba, politicos, vanzatoarea.
- O, dar m-ar interesa asa, ceva exuberant, o palarie larga, impodobita mai degraba cu ceva romantic. Eventual cu pene bleu, sau de ce nu cu aplice sub forma de fructe, pe o nuanta verde... sau un imprimeu cu raze de luna...
- Ce aveti, concret, in gand?
- Concret, o partida feroce de sex in patru. Dar n-as zice nu unei palarii largi, exuberante... "

sa aveti o noapte buna.

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Amalia este bine daca poti sa dormi pe stanga, este partea pe care recomanda doctorii. Eu una nu pot si pace, pe dreapta ma simt minunat, pe spate dorm bustean. Eu cred ca este important si cum este asezat bb, la mine are funduletul in dreapta si nu-i convine deloc sa-l pun sa doarma pe burta . Bafta maine la doctor!
Carmen si ceva pentru noapte buna ai?

Merg si eu maine dimineata la moasa. Este prima mea intrevedere cu cineva de specialitate pe tema sarcinii, era si timpul, nu, ca deja sunt in luna a VII-a. Pana acum am vazut ginecologul doar la cele doua ecografii. Chiar sunt curioasa ce face moasa de fapt. Oare imi face vreun control, vreo secretie ceva. Sau doar ma cantareste, imi ia tensiunea si gata .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 27+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ginye curaj mai ai un pic si iti ti comoara in brate ...o sa te umple de bucurie ai sa vezi iar sotul o sa-si revina si el si cu ajutorul psigologului si la vederea bebeului
Ancaoradea felicitari pt. fetita cuminte care e asezata deja in pozitia corecta
Bebecris ce spui tu :ameteli , gust amar e clar de la fiere ..am patit-o si eu prin luna 4 rau de tot dar nu am luat nici o pastila pt. ca pana nu m-am "golit" orice as fi luat nu avea efect , iar apoi regim cateva zile
Lorena sanatate multa pt. Bianca
Manumanu si eu mai am dimineata mai ales reflux esofagian si culmea dupa ce beau lapte sau iaurt ...asa ca nu ma pot trata cu lactate
Babyzapi ce faci ? tot necajita ?
Mirtha multumim pt. legea si formularul pt. cursul de puericultura

Criss 29+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

uite una si pentru noapte buna.

internet vs barza

Gigel, un tanar informatician nedumerit se duce la mamica si o intreaba....
Auzi, mama eu am fost downloadat?
Nu mami, te-a adus barza!
Dar de ce? Nu mergea internetul?

29+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Alecs: Multumesc de info. Tu de ce nu scrii mai des pe aici? In cate sapt. esti? 28?

Alexa: Nu stiu in Ro, dar aici e analiza de rutina. Nu se testeaza de toxoplasmoza, de ex., dar se testeaza de diabet de sarcina in sapt. 28.

Andutza: Felicitari pt. fetite!

Amalia: Eu dorm pe stanga cel mai bine. Pe dreapta cand ma pun simt ca ma apasa ceva in zona ficatului (cred ca e chiar ficatul ).

Babyzapi: Cum mai esti? Hai, vino pe aici!

Dea: Chiar asa...where are you? Mai lasa munca! Hai la joaca!

Bravegirl: Bafta cu analizele!

Mirtha: Cum mai e cu ligamenteala?

Mav, Diana, Dea, Mamiseli: Pe unde sunteti?

Carmen: Mai vreau bancuri!!!

Pup toate gravidutzele, dar toate, fara exceptii!

Andy 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otiliav , Amalia eu dorm mai mult (si mai comod) pe partea dreapta , cum ma asez pe stanga cum incep miscarile de rigoare ale bebelinei ...deci nu prea ii convine desi stiu ca indicat e pe stanga , plus de asta pe stanga daca stau imi simt si mai tare pulsul care e deja mare , iar pe spate chiar nu mai pot dormi simt si ca ma sufoc si mai nou simt niste impunsaturi / sageti care ies din burta prin ...vagin cred nici nu-mi dau seama bine (ma fAc sa stau cu picioarele stranse), daca atipesc pe spate ma trezesc instant ca sa-mi schimb pozitia .

Somn usor fetele , pe maine

Criss 29+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata!
Poftiti la o si cornuri!
Cum pot fi asa de ametita? azi trebuia sa merg la analize, am fost la baie pe la 3...apoi pe la 6 si acum 5 minute mi-am amintit ca ar fi trebuit sa imi iau urina.. asa ca se amana pe maine...si mi-e cam ciuda...
Andy mersi de raspuns! am auzit si eu ca e cam gretoasa glucoza aia ce trb s-o beau... dar chiar o ora trb asteptat??? o sa vad maine cum e. si aici testul e de rutina, sapt trec ginecologul mi-a zis sa astept saptamana asta pt a merge la analize pt ca testul asta se face in sapt 28.. si banuiesc ca o sa ma intepe de 2 ori...cand merg pt restul analizelor si la o ora dupa ce ma servesc cu "sucul" resprectiv ..
Amalia si eu tot pe stanga pot dormi, si asta deja de vreo 2 luni..cum indraznesc sa ma pun pe dreapta, incepe scandalul in burta..pe spate daca ma pun raman acolo anchilozata, de respirat port respira pe spate dar ma ia durerea de coloana.. Visez momentul in care voi putea dormi pe burta..
Picioarele mi se umfla din ce in ce mai des..seara am gleznele rotunde si cred ca marimea 42!!!oricum 38-ul nu ma mai incape claar!!
Va doresc o zi placuta, racoroasa si numai cu vest bune!!

28+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Sorvint La multi ani si multa sanatate iti doresc!!!

Dandusha, Mav, Brie, Anes, Darling, Spiridusul, I_Fotache, Mnarcisa, Flori si alte fete , unde sunteti? mai dati si voi un semn de viata!!

28+Thomas

Mergi la inceput