Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Neatza oceanborn[/i]
Cornuri chiar as servi cu placere...Multumim....

Aceasta analiza pentru depistarea diabetului este obligatorie sau o faci, doar atunci cand in urma analizelor pt trim. III, analiza pentru depistarea zaharurilor din sange este mai mare?

O zi racoroasa va doresc ....

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 25+
AMR 15 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Neatza burtici!

Ancaoradea Andy08 Mirtha Criss Amalia va multumesc pentru ca sunteti alaturi de mine.

Amalia si eu am mari probleme cu somnul din cauza pozitiei: pe dreapta nu pot sta pt ca imi apasa pe ficat si mor de greata, pe spate nu pot pr ca-mi apasa pe coloana si pe stanga nu pot sta prea mult pt ca-mi amorteste picirul si ma doare soldul tot din cauza coloanei.

Nici azi-noapte nu m-am odihnit pt ca mi-a fost greata rau. Nu mai vb de duerile de spate pe care le am. Sa tot dormi.

Asteptam vesti bune de la fetele care merg azi la doctor.

Pup toate burticile!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

La multi ani! Sorvint.
Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai intotdeauna langa tine persoanele dragi...

Sa fii fericita alaturi de bebe si sa fii intotdeauan cu zambetul pe buze....

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 25+
AMR 15 saptamani

Mergi la inceput

SORVINT Numai bine, fericire si un bebe sanatos si la termen!

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Dulcineelor, buna de ziua....la mine e 12 nopatea si de abia am apucat sa citesc cele 5 pagini de capitol...voi mai incerca sa citesc din urma dar nu in nopatea asta caci sut doborata, si voi reveni pe portativ...
Mirtha sufletul meu pereche( nu intra la idei, please........metaforizez si io putin) sunt ok dar nu am timp de absolut nimicm, muncesc in foc continuu(inclusiv duminica)si pic franta...nopatea nu pot sa dorm din cauza Anei care da in mine ca in lupta de clasa..si chiar daca e linistita nu ma pot hodini caci ma trezesc cand ma intorc in stil de clatita cu nutella de pe o parte pe alta...
Andy merci de apel draga mea draga, as sta io mai mult la joaca da' nu ma lasa construirea bushismului aici pe plantatie...macar acum sa muncesc , cat ma pot...
pe de alta parte, tre sa recunosc ca munca imi tine creierul ocupat( si dpdv 'telectual si fizic..si..ce vreti voi) si n-am timp sa bantui metafizic pe taramuri mentale infricosatoare...caci se aproprie ziua z( semnez cu cifra rotunda saptamana asta) si incep sa umplu si eu scutecee proprii si personale cu acea substantza maro si imputzita...intr-un cuvant MI S-A FACUT FRICAAAAAAAAAAAA....dar o sa-mi treaca, vorbeste probabil oboseala din mine si lipsa somnului!
Am mai auzit si o gramada de povesti de groaza cu nou-nascuti in spitale americane pe care nu vi le reproduc...cert este ca nenorociri se intampla si in cele mai dotate spitale, asadar, cu Dumnezeu inainte...
Oceanborn darling, mie mi-a dat glucoza de o anumita concentratie, nici vorba de suc de portocale...sange iti ia peste exact o ora, tre sa fii nemancata de vreo 10-12 ore..daca iese peste valorile normale, te trimite la testul de trei ore( in alta zi, biensure), unde iti da tot glucoza( alta concentratie) si iti ia sange de 4 ori...daca cel putin doua din valori sunt normale ai scapat de diabet dar tre sa ai grijacu zaharul..cam asa ma chinui io acum, caci sunt cam la limita!
Carmendu esti dementiala cu bancurile...ma intorc sa mai lecturez...

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

ginye si eu iti doresc tot binele, trb sa fie greu sa fii puternica pt toti 3, dar toate trec! .. cum faci daca nu poti dormi nicicum? ai incercat cu multe perne? mai mergi la scoala sau ai intrat in pre?
Monicus aici e una din analizele ce se fac in sarcina, se face pt depistarea diabetului gestational, il fac toate gravidele in sapt 28.

28+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Neata burtici!

Sorvint!

Voi v-ati hotarat la si carucior? Eu inca mai studiez piata. Astept Babyexpo insa mai studiez si site-urile de profil....

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

windy clatita noastra gustoasa cu nutella, mersi de raspuns, fugi la culcare ca-i tarziu!!
Fluturasha noi am cumparat trio de la chicco(comanda pe net de pe bimbomarket), si un patut dintr-un magazin de pe aici.Patutul e simplu, alb,cu o latura detasabila. cand o sa-l montam ii voi face o poza. Trio cumparat ma incanta, imi plac culorile , materialul si gol pare f usor manevrabil.Om vedea cat e de bun dupa ce-l vom pune in functiune

28+Thomas

Mergi la inceput

oceanborn m-am baricadat si cu perne ( una intre picioare, una la spate) dar imi e bine doar o perioada. Si mai e si cald ,ma incing intre ele. La scoala nu m-am mai dus. Sunt in prenatal de la 1 sept.

ginye 33+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Nepotelu'
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna dimineata burtici! va invit si eu la o sau pentru cine nu consuma , un ceai macar !!!

astazi schimbam si noi semnatura...ce iubesc ziua de miercuri cand mai crestem cu cate o saptamana ! cred ca pe vineri mergem si la recoltat sange pt analizele de trim. III.
in rest, ma cam chinui cu somnul..tare-i greu sa dormi pe partea stanga cum scrie la carte...nici pe dreapta nu e prea ok...mi-e frica sa nu-l turtesc pe bebe . voi cum mai stati la capitolul odihna?

29+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput