Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nally- ai niste comori minunate. Asa cum a spus Bebe beca are cine sa te protejeze.

Ieri sotul meu a intrebato pe Julia ce vrea sa aiba, fratior sau surioara. A spus surioara, deci a intrebato daca poate sa fie fratior, a raspuns: OF bine, poate sa fie daca nu pot sa am surioara. I-am explicat ca nu depinde de noi. In paranteza a fost intrebare de rutina, eu nu sunt inca insarcinata. Trebuie sa termin tratamentul cu fier, apoi sa imi fac din nou analizele si sa vedem daca sunt bune.
Noi in fiecare zi invatam romaneste, ii merge foarte bine, intelege destul de mult, dar nu prea vorbeste. Ia spus ieri lui tati in romaneste TE IUBESC MULT MULT si DAMI UN PUPIC
I rest totul este bine la noi.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Alus Felicitari Juliei. Uite un ... tot pe romaneste

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nally, te felicit din nou din toata inima! Jos palaria! Tare emotionante poze cu cei 3 dragalasi. Ce scump e Sebi, cum are el grija de cei doi ingerasi! Sa fiti sanatosi cu totii!

Fetelor, eu detin copilul problema al grupei de la gradi In 2 sapt a avut rosu in gat, nas infundat, diaree, acum tuseste sec, fara nicun motiv aparent, am fost cu el la dr si nu are nimic pulmonar, are gatul curat-curat...totul se trage numai din tipatul si plansul de la gardinita. In fiecare dimineata a plans, ba mai mult, si cand s-a trezit din somn pe motiv ca "nu venea tati sa ma ia" Si el pleca printre primii de acolo Sta mai mult cu educatoarea, se joaca mai rar cu copiii...nu mai stiu ce sa fac. In fiecare seara numai despre asta discutam. Educatoarea zice ca se va obsnui. Am uitat sa va spun ca nu mananca mai nimic, nici macar mancarurile pe care acasa le rade. Am imbatranit in aceste 2 saptamani, cat in 2 ani...
Scuati-ma ca m-am plans atat, dar mi-a mancat sufletul. N-as fi crezut la cat de sociabil si dezghetat e...

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Berta Imi pare rau ca aveti probleme. Cu siguranta se va obisnui la gradi. Pentru el e mai greu. Nu mai sunt bunicii, ati schimbat si orasul, gradinita. E de asteptat ca la atatea schimbari sa nu reactioneze. Cu rabdare veti trece si peste astea. sa iti mai treaca supararea.

Si daca e vorba de recital, am avut si noi de dimineata. Domnisoara aseara la ora 22.30 inca se mai juca pe sub patura si de dim a inceput recitalul cu "mai vreau sa dorm". Da nu i-a mers.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitelor,
am pus poze noi, de duminica, cu zubelinele mele (la 'Septembrie 2008')

pup!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Septembrie 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mona, superbe fetele voastre. Si plaja.... cred ca este minunat sa aveti plaja aproape...

Ioana 9+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Buna fetele

Va poftesc la o si un ceai

Monet frumusetile de fete. Maya a crescut mult, zici ca ai gemene.

Mergi la inceput

Buna fetele

Am prins domnisoara cu minciuna. Una gogonata. De vreo 2 zile tot tinea recitalul ca nu mai merge la gradi ca a batu-o Mihai si doamna a pedepsit-o tot pe ea. Azi de dimineata i-am spus de acasa sa se gandeasca bine la ce spune pentru o voi pune fata in fata cu educatoarea si daca minte o voi pedepsi. Asa ca la gradi am descoperit minciuna, pusa chiar fata in fata cu impricinatul si educatoarea. Lucru deloc placut. S-a uitat urat la mine educatoarea, o fi zis ca sunt dusa. Da eu mai mult am facut lucrul asta ca sa-i demonstrez Biei ca nu este frumos sa minti si ca minciuna se descopera repede.
Si asta pentru ca minte mai mereu. Si nu ma refer la faptul ca mai inventeaza ea unele chestii. Ci ca da vina pe altii pentru ceea ce a facut sau cand nu vrea sa faca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fete dragi!

Nico
, multumim de cafea! Buna rau :)
Si cum ai pedepsit-o? Ca m-ar interesa si pe mine ... asa, ca idei ptr. viitor ;)

Bertha, si eu cred ca-i de la schimbare ... ca prea au venit toate de odata. Intelege-l si tu si lasa-i timp sa se acomodeze! Parca spuneai ca o sa vina socrul sa stea la voi ... am retinut bine? Poate atunci o sa fie mai bine, avand o persoana draga din "vremurile bune" ;) Zic si eu ... poate e genul de om, caruia nu-i plac schimbarile, e mai conservativ. Succes si bafta! Si pupici pe burtica!

Ioana, pupici si tie sa treaca repede si mai usor perioada grea. Hai ca maine, poimaine intri in trimestru II si o sa uiti de tot. Ai fost la ecograf, dr.? Totul ok?

Nally, mai incerc dimineata asta ... la ore mai omenesti si poate am noroc :) Ah, vezi ca io-s aia cu 0344 - ... nu primesti oferte, reclame sau glume proaste prin telefon :)

Laureta, cum te descurci? Totul ok la voi? Inisa ce zice de surioara cea mica? Esti bine? Te-ai refacut dupa operatie?

Cami, promit solemn un mail! ... ca mai datorez la mai multi (inclusiv Madutza) mail-uri ... of, timpul asta ... ts, ts, ts!

Iulia, presimt ca esti suparata si vreau sa-mi mai cer odata scuze! ... si promit sa nu ma mai bag! Zau, promit tare, tare, tare! Juramant de pionier! ... si stau si cu mana pe cravata :D

Alus, felicitari ptr. progresele cu romana! Analize bune si bafta la bb2!

Cris, mai scrie despre voi ... despre Amalia! Hai ca ne e dor de tine! Tin si voua pumnii ptr. o burtica noua si sanatoasa!

Mona, minunate fetele tale ... am savurat pozele ca intotdeauna! Si daca ai stii ce va invidiez ptr. plaja si vremea buna ... n-am cuvinte! PUpici si succes in continuare!

Iete, ca rar, dar si cand scriu, nu ma mai opresc.
Noi suntem iar bine ... Cris a trecut peste muci si tuse, adica tot mai e mucios si rar mai tuseste, dar a fost floare la ureche. In schimb, Melie mi-a zacut urat de tot ... a inceput tot usor, sambata trecuta insa mi-e bolit in brate toata ziua cu febra si de 40 si ... am ajuns de 2 ori la urgente ca eram panicata, ca deh, asa n-am mai vazut-o. Seara s-a indurat sa-i ia sange din deget (cu urletele de rigoare) sa fiu sigura ca-i doar viroza ... si ca raspuns, noaptea n-a mai facut nici febra. Acum mai are mucisori, dar ne descurcam de minune ...
Avem un week-end prelungit, de care ne bucuram tare ... de ar tine si vremea cu noi, poate putem sa ne plimbam si putin. Mai vedem ... sanatosi sa fim, ca ne distram noi cumva.
Pupici si sanatate multa!

PS: De Irinel mai stie cineva ceva?

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Nicoleta, sa stii ca si Darius are tendinta sa dea vina pe alti pt greselile proprii. Ce se intampla rau nu e niciodata din vina lui. Si eu ii tot explic, dar nu se prea prinde mare lucru, de fapt se prinde teoretic, practic nu se schimba nimic.

Irinusha, asa am zis si eu, sa am rabdare...dar devine din ce in ce mai greu. Mai nou nu prea mai mananca, el care era fff mancacios, comenteaza la orice vede in farfurie. La gradinita mananca f putin, ca sa nu zic deloc. Ciorba e cu verdeata, piureul si orezul sunt cu sos, galustele nu-s ca cele de acasa etc. O sa vina socrul meu intr-adevar in jur de 1 nov, am zis sa fie cineva aici, ca atunci nasterea se poate declansa oricand si n-as vrea sa stea copilul la usa salii de operatie pt ca n-are cine sa stea cu el. Nu sunt atat de entuziasmata de venirea bunicului, pt ca stiu ca va insista sa nu-l mai ducem la gradinita sau sa-l luam la pranz, ca va incepe iarasi sa-l rasfete si sa-l urce in cap...of, of, nu mai stiu ce sa fac. Toata ziua tipa, orice il enerveaza, ma intreb ce o sa facem cand o veni si fetita.

Am zis ca nu ma mai plang, dar uite ca nu reusesc. Am o perioada f proasta, e clar.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput