Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Offf, Cami, te inteleg ca nu mai ai rabdare, la fazele pe care mi le-ai spus. Ai incercat sa ii iei pe ai tai intr-o sedinta sa le spui niste reguli de cum sa se poarte cu el? Eu cu soacra-mea am ceva probleme, in sensul ca zice in continuu fata de ea cat e de frumoasa si desteapta, ca pune botu' imediat ce ana se smiorcaie putin...nu ii rezista sub nici o forma. Asa ca o iau periodic in sedinte si ii explic care sunt regulile, de fata cu Ana unele. Daca nu ii aduc aminte odata pe luna, uita tot. Dar nu se supara.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Madalina,ca sa fiu mai precisa referitor la aceasta problema, soacra-mea colaboreaza f. bine, mai rau este din partea bunicului si cel mai rau de la tati..lui i se pare cel mai firesc chestia cu pacalitul si sa ii dea orice numai sa taca..

In rest pot sa spun ca sunt de nota 20, ii iubesc enorm pe copii, ii ingrijesc la fel de mult..Bunica stii prea bine ca a stat cu Sebastian,acum sta cu Stefania,le acorda atentie 100%.Tati nu mai sta dupa program, prefera sa mearga inainte de program mai mult; vine acasa si se ocupa de copii,cot la cot cu mine:se joaca cu ei,le face baie, il culca si doarme cu Sebastian,ma ajuta cu Stefania (nu ezita sa ii schimbe scutecul,ii poate face si lapte).Ambii copii sunt topiti dupa el.

mai revin..

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

IOANA de Ralu; sa cresti mare,frumoasa,sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si de fericire!

Astazi a revenit la sentimentele bune, ptiu-ptiu sa nu il deochi!tare bineee este! sper sa il tina,cu cat mai putine perioade de bazdabaci...ca nu mai am putere sa reincep la nesfarsit "munca de convingere"..Daca nu as sti ca poate fi si bine cu putin efort din partea noastra,nu m-as oftica asa rau

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Cris, Amelie, Ioana Sa cresteti mari si sanatosi

Piatra Lunii Felicitari, sa fie sanatos/sanatoasa si sarcina usoara.

Ioana Concediu placut si ai grija de tine.

Cami, Berta, Maduta Ma iau si eu de mana cu voi si ma planga de Bia. Are si ea perioade bune cand ne intelegem foarte bine, ma juta prin casa, ne jucam impreuna, si perioade foarte poraste. E foarte incapatanata si insista pe anumite lucruri. si daca vede ca o tii pe ata, mai nou, se loveste intentionat si incepe sa planga. Dupa ce o linistesc si ii aduc aminte ca trebuia sa faca ceva incepe iar recitalul de plag la care deja am alergie.
Cu soacramea nu mai am probleme, i-am spus ca atata timp cat sta doar cu ea nu ma intereseaza relatia lor, dar cand sunt eu acasa sau de fata, trebuie sa faca ca mine sau ca tasu. La fel si cu restul membrilor care stau cu noi. L-am spus ca nu ca intereseaza daca Bianca s-a purtat urat cu ei atat timp cat ei ii permit sa faca acest lucru.

Fug, caci am de lucru mult, mult

Daca sunteti mai libere va rog sa schimbati subiectul.

si o saptamana frumoasa

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_de_mai spune:

Dragi mamici, sa continuam AICI (cap. 5)

Mergi la inceput