Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Bebe Beca spune:
Bertha, eu am luat cartea Irinei Petre. Nu am citit-o pe toata, dar pana acum am descoperit niste ponturi tare utile. Incercati-o si voi... poate va ajuta.
La noi a functionat foarte bine si sistemul de recompensare saptamanala, in functie de numarul de buline rosii/negre pe care le primea. Avea 10 reguli zilnice. Seara, la culcare, faceam bilantul si pentru fiecare regula in parte primea o bulina rosie sau neagra. Recompensa la sf de saptamana era ceva ce ei ii placea tare mult sa faca (loc de joaca, circ, plimbare nu stiu unde... diverse). Am corectat multe comportamente aiurea folosind tabelul acela.
Ioana 11+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
bertha spune:
Salutare!
Bebebca, am mai folosit sistemul cu bulinute si nu a dat rezultate deloc. Ieri a inchis calc educatoarei si avea fisiere nesalvate, i-a dat bulina neagra si el a aruncat-o la cosul de gunoi, pt ca "ce sa fac eu cu o bulina neagra?!" O sa caut si eu cartea, mi-o mai da alte idei.
Tu povesteai anul trecut ca v-ati mutat intr-un penthouse si plateati facturi ametitoare la intretinere? Nu mai stiu sigur, scuze!
Fetelor, vad ca pana acum avem numai fetite "pe traseu" sau deja aparute pe lume (ca a Laretei). Noroc cu Nally, ca a mai echilibrat cat de cat balanta. Abia astept sa vedem ce surpriza ne rezerva Ioana.
Apropos de Nally, am vorbit cu ea, sunt bine, gemenasii cresc frumos, papa la san si completare formula, sunt mancaciosi si sanatosi. Sebi este "big brother" de-adevaratelea, e f atasat de bebici, ii iubeste mult si ar sta numai langa ei. Cand am vorbit cu Alina, era cam racit, dar nu se punea problema de carantina, n-ar fi acceptat, dragul de el, sa stea izolat.
Irinusha, Anacami, Laureta, Laurina, Acris, mi-e dor de mesajele voastre.
Dupa calculele mele, Irinel ar fi trebuit sa se reintoarca in Canada, mi-e dor de ea si de povestile ei, abia astept sa revina.
De DanaA mai stiti ceva?
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
bertha spune:
Cine ma ajuta si pe mine putin? As vrea sa schimb ceva la semnatura si la "profil personal" s-a schimbat pagina, nu mai gasesc rubrica pt semnatura. Am pus poze noi in album si vroiam sa copiz linkul catre toate albumele, cel de acum duce la una anumit album.
Multumesc!
poze
tnicoleta spune:
Berta Te duci la profil personal, apoi la editeaza profil si apoi ai in josul paginii "obtiuni profi cu un + si un -".
Ii dai pe + si iti apare acolo si campul pentru semnatura
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Nicoleta, saru-mana ca m-ai luminat, pe-acolo nu-mi bagasem nasul. Sper ca am si reusit!
poze
Bebe Beca spune:
Bertha, ai o super silueta!!! Cate kilograme ai pus pe tine?
Ioana 11+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Buna fetele
Barta Ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Aratati foarte bine amandoi. Darius pare mai matur cu ochelari.
Ioana Cum te mai simti? O sa caut si eu cartea respectiva. Sunt momente cand nu prea mai stiu cum sa reactionez cu Bia.
Ieri a trebuit sa ma intorc cu ea la serviciu, ca nu terminase sefu aditorialul de scris, si pana a venit Cata sa o ia domnisoara s-a distrat desenand. M-a desenat pe mine si inca doi colegi si s-a distrat de minune. Numai ca acasa, pana sa ajung eu, a facut o traznaie. A rupt coperta de la un DVD, care nici nu era al nostru. A certat-o tasu si a pedepsit-o.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Bebebeca, ce silueta, pacatele mele (cum zice bunica mea, ca pana acum am pus 16 kg, of, of, si mai e timp. E drept ca la Darius am pus 23 si am scapat de ele f repede, dar la el eram f umflata, retineam lichide, acum nu mai e chiar asa, de cand stau acasa nu mi s-au mai umflat asa tare picioarele. Nu se vad kg ca la o femeie "negravida" , da' soldurile s-au rotunjit, fundul la fel si colaceii sunt la locul lor
Pozele pe care le-am pus ieri sunt din august, o sa incerc sa mai fac azi un album si mai recent.
Pupici!
poze
vanessa ionescu spune:
Sa vs povestesc ca suntem la a treia echipa de "mesteri"? Si inca nu e gata primul apartament... Am dat jos toata faianta si toata gresia din baie. au pus-o cat era Cipi in Anglia si nu erau 2 placi la fel puse.. Am dat0o jos toata. Am luat alta si am luat.o de la capat. Si parchetul l-am scos dupa ce l-au pus.. Nu il purtem scoate tot dar acolo unde se poate l-am scos. Mai e un pic si e gata.. Cred ca de data asta am gasit un om bun. din toate ouynctele de vedere. o sa faca el si in aparttamentul de 3 camere. o sa dureze dar lucreaza si curat si frumos. si e modest. sa vedem.. am comandat si mobila pt primul ap. in vreo 3 sapt e gata. trebuie sa ne mutam in el sa eliberam dincoace. Cam atat despre marea renovare. A, am uitat, termopanele din primul ap le-au gresit, cand le-au adus erau niste geamuri invers, pe balcon au schimbat plasele pt ca nu se mai deschideau geamurile si au mai si spart niste geamuri la montaj. Va mai povestesc?
A, da.. Si tata zugraveste.. Si i-au vopsit usile fara sa le curete...
Si mie cand au pus prima data gresia si faianta in baie au incarcat atat de tare pervazul la usa incat au deplasat tocul usii si nu se mai inchidea usa...
si nu va povestesc nimic despre preturi ca asi parea meschina..
cand o sa mai am putin timp o sa va mai povestesc. nu dealta dar poate va mai distrati putin.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Intru doar pe fuga, ca ies cu fi-mea in oras :)
Vanesa, vezi ce zici de minunata zodie a gemenilor ... ts, ts, ts! O zodie mai buna nu gasesti mai ;)
Spor la "demolari" ... stiu si eu povesti din astea de groaza de la ai mei parinti, care tot gasesc ceva de facut prin tara. Doar ca ei nu stau bine cu banii, nu-si permit sa dea faianta jos, asa ca inghit in sec si indura. Ce-ti mai fac baietii?
Bertha, cum mai esti cu nervii? Mai rezisti?
Al meu e cuminte, n-am ce spune ... mai face si el prostioare, mai ales ca n-are masura, pana nu te ratoiesti la el nu intelege sa se potoleasca ... iti sare si in cap, etc.. Noi avem probleme de "sensibilitate" ... adica e un plangacios. Plange din orice. Ex.: cand se scoala e de obicei cu fundu-n sus, se bazaie ca are nasu-nfundat, ca il dor ochii de la lumina, gaseste el ceva. Si in general cand nu-i convine ceva ... de-ti vine sa-l iei la palme. Io nu prea am rabdare, recunosc ... si-l fac si mai rau sa bazaie, dar na, ma scoate din sarite. Seamana cu Opa In schimb face prostioare de te buseste rasul, asa de glumet :) Si o sa fie un "tocilar" ... la gradi prefera sa ia bataie, nu vrea sa se apere (gen "dat la turloaie") ca nu vrea sa-i dea educatoarea pedeapsa (pus pe scaunel) ... ca a primit o data si nu mai vrea si a doua oara ... si io ma oftic aici, il bat la cap pana incepe sa bazaie
In schimb Melie face doar prostioare si daca n-o lasi se arunca pe jos, sau te ciupeste ... cred ca ea o sa dea fara probleme la turloaie ;)
Laureta te pup dulce si strang printesele in brate tare, tare! Sanatate multa!
Irinel e bine, nu mai intra pe DC sa n-o apuce din nou dependenta, sa aiba mai mult timp de Danut. Dar sunt bine, sanatosi! I-am povestit de voi si va pupa pe toate!
Nico, mamica de fier cu suflet bun! :) Pupici si multa sanatate!
FEte dragi, acum chiar dispar, sunt tare ... sper barem! Ca vorba lu' Irinel, se pierde mult timp, care-i mai important de petrecut cu copiii ... plus ca am multe pe cap. Asa ca ne auzim mai rar!
Va pup pe toate in parte si va strang tare-tare in brate! Multa sanatate!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie