Aspirante cu vechime "medie" (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor! Haideti repede la !
Mult succes copilasilor care merg azi la scoala sau la gradi, dar si fetelor care lucreaza in invatamant si incep azi un nou an scolar!! Arde, tu parca lucrezi in invatamant, nu? Parca asa stiam eu...

Lalala mult succes, sper sa reusesti sa descoperi ovulatia!!!

Monica si eu astept cu nerabdare sa vina cm ca sa pot incepe sa iau pastile conraceptive, si am 2 luni de la nastere, insa am auzit fete care spun ca le-a venit cm chiar si dupa 6 luni, sau 8 luni...eu sper sa nu dureze atat Cand am fost la controlul de 6 saptamani, dr mi-a zis ca e posibil ca intr-o saptamana sa-mi vina, dar nimic...tot mai apare cate o pata dar eu am considerat ca inca mai e din cauza lohiilor, ca nu e ca un cm obisnuit, si oricum am inteles ca prima data poate fi mai abundent si mai dureros, deci n-ai cum sa nu-ti dai seama...

Bulinanico ms de aprecieri

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
Va doresc o zi buna si o saptamana usoara. POate aflam vreo veste de II saptamana asta...

Da, da poate aflam:)))))))) si eu ma gandesc la asta:)))..poate au fost gigeii mai activi na inceput de toamna:)
Ce faci Monule?
Eu sant treaza de la 5..culmea ironiei eu care dorm pana la 8, 9 CAND NU MA TREZESTE SPANIOLOAICA.
'Neata si de la mine

http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna!!!!
Crisule pai sa dea Doamne ceva teste cu II.
In rest slabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa miscare.....Pai de aia ne.am reunit noi aici? Ca sa dam refresh non stop si tot pe aceeasi pagina?¿

Mergi la inceput

Da si eu ma intrebam acelasi lucru..nu stiu explicatia...poate nu au timp ..poate nu le face placere..unora dintre ele..cine stie.
O zi buna Blanche.
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

blanche, crisa cate un poopic gravidos, sa se ia!...mie imi face o nespusa placere sa refreshuiesc pagina voastra...

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Buna Ioana...ce faci?
Ce face puiutza?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

ca bine zici Blanche, acum cand in sfarsit v-am gasit si eu voi ati fugit toate?

asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

creste puiuleanu...da suturi, imi da arsuri la stomac....isi face de cap...am fost sapt trecuta la eco 4D si statea cu fundu in sus si isi sugea degetele de la picioare...o trebuit sa vin a doua zi iar la eco, ca dumnealui nu voia sa fie deranjat de la somn...

sambata noaptea, acu in WD, m-a luat salvarea, ca deh..dumnealui nu-i plac parjoalele...da daca mie mi-o fost pofta?...

faza tare la maternitate...la 4 dimineatza,asistenta de garda, chioara de somn ma intreaba "doamna ce simptome aveti?"..io: "vomit de vro 3 ore, am crampe abdominale.."....asistenta "vai, doamna,poate sunteti gravida, cand ati avut ultimul CM?"....io PERPLEXA: "pe 2 mai, sunt insarcinata in 4 luni jumate"

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ioanoara si de la mine un pupic dublu! Insemana ca nu se vede burtica inca? Zi-ne si noua cum ai reusit, eu te stiu de cand numaram si tot numaram impreuna.

Pupi la toate

Mergi la inceput

sincer? nu am avut nici un secret...
in perioada aia a lunii mai UTLIMA MEA GRIJA ERA SA FAC BEBEI!
aveam sesiunea finala la master - adica de facut 3 referate, de pregatit lucrarea de disertatie - la care nu scrisesem decat 3 pagini, aveam socrella in vizita - , probleme la serviciu - s-a restructurat firma la care lucrez si intarziase si palta salariului, sotu era la serviciu super aglomerat, venea obosit si nervos acasa si se mai ciondanea si cu maica-sa...

asa ca... atunci cand am vazut ca apare a doua linie pe test am ramas masca...sotu mi-a si zis "draga eu nu-mi amintesc nimica, sigur e al meu?"

ioana

20+

puiutza mica

Mergi la inceput