Aspirante cu vechime "medie" (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Hehe... a mers... acum imi pare rau ca nu m-am gandit la ceva mai ca lumea...

Lili
bebe

Mergi la inceput

Mda.. e mai scurt... dar nu mai arataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

Lili
bebe

Mergi la inceput

Mai bine fara

Lili

Mergi la inceput

OK... am vorbit destul si azi...

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Ardeeeeeeeee ai plecat?
Cred ca te-ai plictisit sa vorbesti singura..dar venisem in ajutor!!!
Va pupic pe toate
Crisa

http://tt.lilypie.com/7L7vm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Lalala si eu am aceeasi problema ca si tne - ciclu neregulat. Anul trecut, dupa ce m-am lasat de pastile si incercam sa facem un bebe, am avut o pauza de vreo 3 luni cand nu mi-a venit cm. Asa ca dr mi-a dat duphaston, dupa 10 zile mi-a venit, am inceput sa fac teste de ovulatie, am descoperit momentul si, din fericire, in luna aia s-a si prins bebe...

Gabitza eu m-am vopsit in sarcina, cu vopsea cu amoniac, dar dupa 20 saptamani. Si nu s-a intamplat nimic...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

annababy intradevar o familie fericita....sa va traiasca "ariciul" sa va lumineze si sa va bucure sufletele

nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza gagics

Va doresc o zi buna si o saptamana usoara. POate aflam vreo veste de II saptamana asta...

Acum intreb si io ca zuza da nu cred ca stie cineva sa-mi raspunda. Ma intreb retoric: mie cand o sa-mi vina rusii si dupa cat timp ms pot apuca iar de bebe ???? 60 de zile sunt clar lauza da dupa aia...??? Oricum o sa intreb doctora cand ma duc la control saptamana asta da asa ca nu mai aveam rabdare

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diaconmaria

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

pai nu mi-a venit de 2 luni....am probleme cred cu ovulatia...adica nu stiu daca o ameu numai cand am luat ac am avut ciclu regulat. iar din mai le-am intrerurpt si vine cum vrea..iar de data asta nu a mai aparut nicicum..si am numa teste negative..

acum am tratament cu orgametril sa imi vina si mie si sa fac dozarile sa vedem cum stau...

my somebody....

Pai lala, tu atunci trebuie sa vezi dupa dozarile hormonale de ce ai problema asta cu ciclul...Si apoi sa vezi cum stai cu ovulatia. Dar inainte de a lua AC cum stateai cu ciclul? Era regulat sau tot asa alandala???

...Mereu sperand si visand la un ...
Just me-poze cu je

Maria

neatza

neregulat a fost dintotdeauna maria!! numai AC mi-au regulat ciclul. acum iay ceva pastilute sa-mi provoace mesntra si sa fac o data dozarile astea

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

anna ce taree...mie mi-a dat doctorita orgametril si nu duphaston, lucru pt care sunt suparata, insa asta este..mai am maine o pastila si astept. insa am citit ca nu prea as avea voie sa raman gravi dupa acest medicament...da macar ovulatia sa mi-o gasesc si io ..daca o am...ca asta vrea sa vada doctorita

my somebody....

Mergi la inceput