Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 3
daphna spune:
neata! veniti la petrecere????azi,dupa cum bine isi aminteste prietena mea draga....schimb prefixul!
sa aveti o zi buna si....va astept diseara !
desiree spune:
ala multi ani, daphna!
..si o zi luminoasa pentru toata lumea!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
ruxandra_sb spune:
La multi ani, Daphna!
Ce ne dai bun? Eu vreau muuulta inghetata.
de M (6) si G (1)
acs spune:
Daphna
Sa fie cu noroc schimbarea de prefix! Sa fii sanatoasa si fericita!
LA MULTI ANI Anelor!
Dau si eu de baut :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
..cu dedicatie pt Acs, Mamaana, Donia.. si toti cei care iubesc muntele :
poze din Piatra Craiului
de M (6) si G (1)
acs spune:
Ruxandra, Doamne cat de frumos! Mi-ai inseninat ziua!
Pozele cu caii le salvez pentru fete :).
Dia m-ai terminat! Ce poza superba! Toate-s frumoase, dar cele cu fetele in leagan m-au dat gata!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ruxandra_sb spune:
Sa va mai zic si de G (de fapt il imortalizez si pt mine, pt mai incolo.. ca unele se uita atat de repede).. a inceput sa vorbeasca.. si sa vorbeasca.. si sa vorbeasca.. Repeta o groaza de cuvinte dupa tine.. si parca la fiecare cateva zile vine cu un cuvant nou. Mingea nu mai e de mult bia.. ci acu, oficial, mingia.
Alte cateva mostre:
(pisica) latra miau
da mama cutia (cand sa strangem cuburile)
nuu, pune mama loc (suzeta.. nu mai vrea deloc suzeta.. eu nu-s prea incantata.. ca ne-ar mai salva, mai ales la drumurile lungi cu masina)
fobal, hai mama, hai! (=hai mama sa jucam fotbal)
ghija Matei, ghija a mana (=ai grija Matei la mana)
patila, da mama patila. A Matei. (=pastila, da mama pastila de fluor. Si lui Matei)
o lebada, doua lebada (pe perdeaua de la dus erau lebede si mama il invata pluralul )
tatana batzul taul (=tatana mana taurul cu batzul)
chide mama amul (=inchide mama geamul)
a nani cpiii cmitzi (=la nani copiii cuminti)
tata elicopteru, elicopteru sus (are un radar pt elicoptere si un ochi pt avioane.. ce n-am pomenit.. pe primele le aude mult inainte sa le auzim noi. Plus ca face deosebirea intre elicopter si avion... acelea zboara sus si sunt silentioase.. prima data am crezut ca-i nimereala )
da mama nino, thoate (=da mama toate masinile)
pyder, pyder (=spiderman)
urtu, da babu urtu (=iaurtul, da babu iaurtul)
Grigore unde se face caca si pishu? A olithza. (cu teoria stam bine )
Si-i un familist convins .. ii ia la rand si-i pomeneste pe toti.. Mateiu, Catica, Iuia, China, Adi, Maya, Agela, Miki..
Cel mai fain e ca deseori vorbeste cu accent, de zici ca-i strainez.. tatha, gatha
de M (6) si G (1)
ruxandra_sb spune:
Oana si Ada sunt o incantare.. cum se iubesc ele, in leagan... Dia, unde exact e Garana? E superb.. lacul, livada, dulaul.
Acs .. nu-i asa ca acei cai sunt pur si simplu.. perfecti?
de M (6) si G (1)
Dia1609 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxandra_sb Oana si Ada sunt o incantare.. cum se iubesc ele, in leagan... Dia, unde exact e Garana? E superb.. lacul, livada, dulaul. Acs .. nu-i asa ca acei cai sunt pur si simplu.. perfecti? de M (6) si G (1) |
garana e langa trei ape, crivaia, mai exact la poalele semenicului, ... se urca din resita, e cam la 30 km de resita, altitudine de 1000m .. e un sat fff frumos si ingrijit, inainte de '90 au locuit pemi acolo ( nationalitate germana), casele sunt tipice germane, toate f ingrijite, acum majoritatea au fost cumparate de timisoreni (un teren sau o casa acolo costa mai mult ca in timisoara ), privelistea si aerul sunt superbe, lac aproape, etc.. acolo se tine in fiecare an festivalul de jazz de la garana... noi mergem de f multa vreme acolo verile (eu merg din copilarie acolo), ne place f mult zona, in plus, unchiul lui lulu care e in norvegia are o cabanuta de vacanta acolo (nu are nu stiu ce lux, dar are toate dotarile, apa calda, baie, bucatarie si 3 camere... si o livada minunata si imensaaa ).. si ne-am simtit minunat (mai bine ca in turcia ), iar fetele au fost nemaipomenite.. s-au dat pe leaganul ala din livada pana au adormit (de aia erau picate una peste alta in poza), au alergat toata livada (ce pacat ca nu erau coapte perele ), s-a lipit si un catel de noi (max), au vazut cai, vaci, gaste, curci, etc... oana si acum ma intreaba cand mergem acolo :(... din pacate nu ajungem cat de des am vrea, ca lulu lucreaza si sambetele
Dia1609 spune:
bravo grigore .. ce vorbaret are mama ..ruxandra, ceva poze cu el nu ne mai pui? .. superbe pozele din piatra craiului, iar caii minunati
daphna sa fii fericita!