Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

acs..cunoastem faza cu ciupitu...eu acu ii tai unghiile doar in somn...ca l-am ciupit odata si nu mai accepta deloc....si nici gand sa-l fortez..o luam incet...da, e intelegator, da daca stie din experienta ca e neplacut...nu am metode de convingere pe loc...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Diana si Marc sunt inca internati in spital la Mures. sunt mult mai bine decat ieri cand s-au internat. respira usor si e vioi. e pe antibiotice, aerosoli. cand am vorbit cu Dia se uita la baby einstein.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dia, am ras si eu si Cezar de ne-au durut burtile, mai! "la care oana profund nedumerita ca io zic calutul de mare si acolo se aude altceva: "ce-o jis?" A fost mortala! Parca o si aud cu vocea ei cristalina de piticuta!
Ruxandra, daca poti sa mai pui pe public pozele maine seara, adica sambata, ca eu intru pe la 23-24, ca de obicei. Sar'na!!! De-abia astept sa ma delectez cu voi!
Desiree, ma bucur ca Octavian este mai bine!
Kikineata, si Garga, mai? Of! Sanatate multa!
Aka, multumim pentru vestile despre Dianarus! Ma bucur tare mult ca Marc e mai bine!
Acs, sa-i fie de bine tunsoarea lui Victorila! Si eu vreau sa o inscriu pe Alexia la dans cand va mai creste putin.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ieri am iesit pe balcon sa intind rufele, iar Alexiei i-am spus sa nu vina dupa mine ca se murdareste pe picioare. Ea s-a dus pe hol si a luat papucii mei, s-a incaltat cu ei si a venit pana la usa balconului sa-mi arate ca acum are papuci, nu se murdareste.

Ieri i-am luat cizme de cauciuc si a fost atat de incantata de ele, incat mai avea putin si se culca cu ele in picioare. De-abia am convins-o sa le scoata, ca sa-i pot face baie. Acum asteptam cu nerabdare ploaia, ca sa ne destrabalam prin baltoace!

In seara asta la baita a tot incercat sa-si curete calcaiele cu pila mea pentru calcaie. M-a vazut pe mine facand chestia asta cu cateva zile in urma si si-a adus aminte acum. Era asa de dulce cum statea in fundulet, cu un piciorus ridicat, concentrata nevoie mare la ce facea acolo.

De cateva zile, cand o intreb "Cat te iubeste mama?", deschide larg bratele si spune: "Tatata!" (Atata!). E greu fara diacritice, dar sper ca ati inteles voi!

Natasha lenevea langa usa de la baie si Alexia s-a gandit ca are nevoie la toaleta. Se duce repede, deschide usa si o impingea cu o manuta, iar cu cealalta ii arata litiera: "Caca! Caca!" Eu zic: "Las-o, mama, ca poate nu vrea sa faca caca!" Alexia se opreste putin, apoi incepe iar sa o impinga: "Pipi! Pipi!"

Gata, la culcare cu mine! Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vai teooo, mai vreau, mai vreau... pfiu...ce scumpete..hai te rog, fa-ti un fisier un word numai pt laudat copilul si din cand in cand mai pune si pe aici o copie. daca nu, macar un mail, ceva :))))

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Buna dimineata,

Danutz, foarte frumoase pozele din vacanta. Adevarata vacanta, plaja, spectacol, dans, plimbare. Super. Si foarte, foarte tarziu iti spun si eu la multi ani si iti doresc multa, multa sanatate.

Acs, sunteti frumosi rau de tot. Stii, mereu ma gandesc la tine cand mi-e mai greu sau ma apuca pe mine, ca la al doilea si al treilea copil a fost mai usor decat la primul si ma incurajez asa. Te rog frumos imi povestesti cum culci tu copiii, cum le faci baie, cum le dai papica, in ce ordine?

Ruxandra, cat te invidiez pentru piscina din curte. Ce bine va simtiti toti trei… Moama si ce vorbeste Grigore in propozitii. Noi zicem numai cuvintele, dar ce-mi mai place… Parca-l aud zicand foarte indignat si fluturand manutele: “Mama, mama, muca, muca!”. Adica musca.

Dianarus, multa sanatate lui Marc. Tare rau imi pare!

Teutz, de unde ai cumparat cizmele si cat costa? Sunt moarta fara… Pupam Alexia. Parca si tu Ruxandra ai cumparat cizme de cauciuc. De unde?

Azi imi vine si mie baietelul de la mare. A avut un noroc de vreme… Tare m-am bucurat pentru el. Cica e rumenit, numai bun de mancat. Abia astept sa-l vad. S-a jucat mult. Isi amintea la culcare de noi si adormea inganand maaami, taaati. As fi mers si eu cateva zile, dar pana la urma am zis ca mai bine stau in banca mea ca stricam tot echilibru si de acolo si de acasa.
Fetita este o draguta. Are deja 4500 g. Ce satisfactie am ca a crescut atat intr-o luna… Este altfel decat era cu Dragos, o simt mult mai bine, nu are colici, seara se culca foarte usor si doooaaarme. Aseara am fost intr-o vizita si numai pe la ora 11 am pus-o in patutul ei. S-a mai trezit la 6 si ceva. Si este asa de moale si de fina. Minunati mai sunt bebelusii.

Gata, imi leg bebelusul de mine (mi-am cumparat un ring sling) si ma apuc si eu de facut cate ceva. Cica.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

na, ca ne-am lamurit si noi ce era cu febra aia... din pacate... enteroviroza scrie pe noi ... ieri n-a vrut nimic de papa, numai la pranz jum de bol de pireu cu pui... si seara niste lapte, vreo 60 ml... atat toata ziua ....... am lasat-o in pace, nici macar nu i-am oferit de mancare cand am vazut-o cum e... a stat fff mult in brate, numai la mine vroia, se lipea de mine si ma strangea tare tare .....s-a simtit rau, era moaleee. saracuta... aseara, dupa culcare, si-a aruncat suzeta, eramlanga ea, am inceract sa i-o dau din nou si a inceput sa planga.. s-a trezit in cateva secunde, s-a ridicat in picioare si a vomitat tooot... adica nici nu stiu de unde a vomitat atata, ca nu a manacat toata ziua atat cat a vomitat. numai mancare nedigerata. a umpluta patul, tremura toata, am luat-o in brate, ne-am spalat la baie pe intuneric, s-a linsitit si a aodrmit instant la loc. nu mai putea de somn.. s-a linistit cu stomacul, am zis ca asta a fost... dormea si ma tinea strans in brate sa nu plec de langa ea... am dormit cam pe jos toata noaptea langa ea, dar macar a dormit bine si n-a mai facut febra... azi dim s-a trez la 7:45 (gata, vad ca si-a intrat in ritm cu programul de gradi )... destul de bine dispusa... asta pana a facut un caca (mi-a zis cu 5 min inainte "mami, burta" (o durea burta)... si a facut un kk exploziv (nu diaree, dar spumos si urat mirositor).. a trecut prin pampers, body, pantalon de pijama./... sa mor dc stiu de unde atata kk, ca ieri n-a mancat mai nimic, si ce a mancat a vomitat... in fine... a mai durut-0o burtica, dar a baut apa rezonabiul si a cerut banana (mare lucru, de unde o fi stiut ca tocmai banana e buna???), a mancat cam jumat si s-a cerut la somn... offff, e grele... sper sa nu dea in diaree acuma... in naivitatea mea chiar sper ca asta a fost tot, finalul virozei, ca sa stim si noi ce si cum... ca se simte mai bine ca ieri si nu mai are febra de ieri dupa amiaza... tineti pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

teutz, e mortala alexia cu pipi, pipi .. auzi, dar niste poze nu mai pui? te-am criticat ca ai pus ca o zgarcita o mana de poze cu asa frumusete de fata , si tu te faci ca ploua??? de unde ai luat cizme de cauciuc? si eu tb sa iau...

intrebare: a luat cineva www.ikea.com/at/de/catalog/products/S19809351" target="_blank"> leaganul asta de la ikea ? ca ma bate gandul sa i-l iau oanei, sa se balangane in el... credeti ca e ok? l-a vazut cineva cum arata? dianocica maybe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Am primit asta pe mail:

“Daca esti femeie, precis te va interesa acest mesaj. De aceea ti-l si trimit… Daca esti barbat, cu siguranta exista o femeie IMPORTANTA in viata ta, de aceea acorda un moment citirii acestui mesaj si fa ceea ce crezi ca trebuie pentru a o informa…
—>
Un barbat frumos de varsta mijlocie intra intr-o cafenea si se aseaza. Inainte sa comande, observa ca un grup de tineri de la o masa vecina il batjocoresc… Dintr-un motiv anume, avea prins pe spatele sacoului o fundita roz… O vreme, barbatul ii ignora, dar insistenta batjocurii vecinilor incepu sa-l deranjeze. Privi intens catre unul dintre tineri, iar cu aratatorul mainii indica spre spatele sacoului, spunand: “Acesta?”. Odata cu aceasta miscare, tot grupul izbucni in ras… Tanarul caruia ii fu adresata intrebarea zise:
- Scuza-ne, dar spuneam ca esti tare amuzant cu aceasta fundita roz de pe spatele sacoului tau.
Cu un gest linistit, barbatul facu un semn, invitandu-l pe tanar la masa lui. Desi se simtea putin ciudat, tanarul se apropie si se aseza la masa. Cu voce calma, barbatul ii spuse:
- Port aceasta fundita pentru a trage un semnal de alarma in privinta cancerului la san. O port in cinstea mamei mele.
- Regret, prietene, mama dumneavoastra a murit de cancer la san?
- Nu. Ea este sanatoasa, pieptul ei m-a alaptat cand eram bebelus, mi-a fost adapost cand ma temeam si cand eram singur, in toti anii copilariei.
- Inteleg, spuse celalalt…
- De asemenea, port fundita in onoarea sotiei mele, continua barbatul.
- Si ea este sanatoasa?
- Desigur, pieptul ei a fost sursa de dragoste pentru noi toti. Sanii ei au alaptat-o pe minunata noastra fiica de 23 de ani. Ii sunt recunoscator si pentru sanatatea lor.
- Inteleg si banuiesc ca purtati fundita si in cinstea fiicei dumneavoastra.
- Nu. Pentru fiica mea este prea tarziu, a murit de cancer la san cu o luna in urma.. Probabil si-a inchipuit ca este prea tanara sa aiba cancer, de aceea, cand a descoperit un nodul la san, l-a ignorat. S-a gandit ca, din moment ce nu o deranja, si nu o durea, nu avea de ce sa se ingrijoreze.
Incurcat si rusinat, tanarul ii spuse:
- Regret nespus, domnule.
- Dar port cu mandrie fundita in amintirea fiicei mele, spuse barbatul. Imi da ocazia sa vorbesc si cu alti oameni. Seara, cand te vei intoarce acasa, vorbeste-le despre asta sotiei, fiicelor, prietenelor…
Poftim…, adauga barbatul, in vreme ce scoase din buzunar o fundita roz pe care o dadu tanarului.
Celalalt o lua, il privi ridicand capul si-l ruga:
- Puteti sa ma ajutati sa o prind?

Daca le iubesti cu ADEVARAT, incurajeaza toate femeile pe care le cunosti sa isi faca periodic autoexaminarea si cel putin o data pe an o mamografie…”

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

aka, multumim pentru vesti.

Diana, ma bucur ca Marc e mai bine. Sa dea DD sa se refaca repede si sa va intoarceti acasa. Multa sanatate la muschetar.

Teutz, un dulce pentru Ale, ca m-a bine dispus de dimineata....

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput