Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (191)
Raspunsuri - Pagina 16
iulia-stefy spune:
Dia, imi pare rau de Oana, saracuta de ea. Sa dea DD asta sa fi fost tot si sa-si revina. Mai asteptam vesti de la voi. Multa sanatate.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
desiree spune:
ioi, dia, kk urat mirositor...dr ce zice, ai sunat=o? nu ar fi rau sa-i faci si o coprocultura la rapidu, dureaza 3 zile, sa iti iei de orice grija..zic eu, fripta cu ciorba care sufla si-n iaurt...parca oana a ,mai avut si ea un episod de entero, nu? analize ati facut?
teutz, da, da si io mai vreau povesti...ce conexiuni logice face ea, mititica!
am avut si noi ieri primul scaun am luat repede si dus la spital la analiza sa vedem..luni avem rezultatul...doamne ajuta
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Donia spune:
Of, Dia, ce rau imi pare de saracuta Oana... sper sa nu fie mai rau! vezi cum i-a cerut organismul banana? Mai ales ca banana contine potasiu...
Ieri mi-a soptit o pasarica, direct in ureche, ca a_deju are calculatorul stricat... dar si ca Eric are pneumonie atipica plus un oarece rosu in gat, a fost cu el la urgente ca avea febra mare, 40, iar acum e binisor, a si reinceput sa manance.
iulia-stefy... brrrr... am mai citit povestea cu fundita roz... pe aici vezi simbolul asta peste tot...
Teutz, e grozava Alexia, am citit totul cu mare placere, dar aia cu Natasha m-a terminat!
Si by the way, Natasha imi pare un nume grozav pentru o pisica... foarte potrivit. poze?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
desiree, citeam acum de Octavian la consultul de la urgente... ce bine ca n-a fost nevoie sa ramana in spital!
Nici lui Cristi nu-i place sa il intinda cineva pe spate, se crispeaza tot...
kikineata, cum mai e garga? Febra mai are? Hai spune-ne ca e mai bine!
dianarus, sper sa ajungeti acasa cat mai repede, fara alte probleme! Imi pare rau de Marc... ce-o fi fost in inima ta... 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
monica de unde ai luat slingul (si de care) si cat a fost? de sapt viitoare imi aduc si eu masinile si sunt curioasa de concurenta ![]()
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va pun si eu o intrebare si aflu din postarea Doniei ca si Eric de a-deju e bolnavior. Trimitem si lui un
apasat sa se refaca repejor. Deea, multa sanatate lui Eric.
Am si eu o intrebare: Cum uscati fulguletii pe par dupa baie? de acum s-a racit si nu se mai usuca singur, e si mai mare, iar de uscat cu prosopul nici nu vrea sa auda.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
kikineata spune:
Of Donia nu e bine inca Garga. Sper sa sa-si revina mai repede ca mor. Tot febra, ieri seara 39.8, greu rau. Inceput antibiotic dar atatea siropele, supozitoare au dus la diaree rau. Azi cred ca a avut 8 scaune sau mai mult le-am perdut sirul. Saruri o data a acceptat, biotics, semcta ca plangea mereu...zicea kk, kk....mica de ea. N-a papat mai nik, azi noapte d emuci a vomat laptele la 4, la 5 novocalmin frigea toata....acu la fel. Dupa paracetamol/panadol scade tare putin vreo 0,2 la nurofen mai bine dar acu i-am dat si nik tot 38,8. Tin novocalmin pt. la noapte. Azi a fost vesela cat de cat dar dupa somn de pranz rau apoi a avut 38, 4 era mai bine acu iar plangea. A adormit. A mancat ceva orez la pranz cu dovlecel si morcov putin si apoi doar 65 ml lapte HN, juma de banana. Acu seara vreo 250 lapte hn cu 2 masuri cereale. Mica mea sper sa fie bine.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Intreb Doamne fereste. Cum se da fenobarbital la varsta lor. Am pastilute. Are sosete umdede si o batista umeda pe frunte. Ce sa-i mai fac/dau?
kikineata spune:
Mi-era atat d eteama ca n-o s avrea laptele hn ca nu l-am incercat, am avut mereu dar n-a fost cazul. Macar atat. Facut azi orez cu banane, orez cu mar oxidat, orez cu branza...nik n-a vrut. Nici stick, covrigi sarati nik.
desiree spune:
kiki, 8 scaune diareice io zic ca e ceva in neregula cu antibioticu ala..mai ales ca ar fi trebuit sa inceapa sa lucreze si sa nu mai faca febra asa mare..io zic sa suni dr poate il schimba..poate il opreste,e prea de tot cu diareea asta...in orice caz raporteaza-i starea lui garga...si pt fenobarbital tot pe dr sa o intrebi ca si ala e cu doza lui si cu dus-intors...
pt febra noi am folosit cu succes picaturi de nevralgin...pana la 15 picaturi..orale
sanatate cat mai rapida
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic